Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Koncepcik, znowu jakies uskrzydlone dziwolagi, ale tym razem to nie moja idea i pomysl, wiec tylko o wykonanie mozna mnie obwiniac obwiniac:)

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmmmmmmmmm.......tak w skali od 1 do 6 dal bym mu 5+....!!

Jedyne do czego sie moge przyczepic to czy ta pierwsza (grubsza) postac nie ma za grubego karku....??? chyba ze to wlasnie tak ma wygladac.....

POZDRO:]:]

Napisano

fajne fajne tylko cholera .. powiedz mi Biglebowsky czy ja tego gdzies nie widzialem ? bo mnie to meczy przeokrutnie.. mozesz powiedzic skad ten pomysl ?

Napisano
  • Autor

Aniolki tak maja i tyle, nie widzieliscie zadnego czy jak:)?

Nezz: Cos podobnego chyba wisi w kaplicy Sykstynskiej:) Za pomysl odpowiedzialny jest Redo - blame him...and canadians.

Napisano

praca qlll :)))

tylko mam male pytanko..co to jest to z tylu z a tymi nogami tego grubaska? trzecia postac ktora sie chowa??

pozdr

Napisano

hehe zwalic wszysko na kkanadyjczykow :))

heh mysalem przez chwile ze to z komiksu kaznodzieja czy jakos tak

ale widzialem to tylko przez chwi; wiec wiesz :)

ppravcka super swietne wizje :)

GL & HF ;)

Napisano

Dobra robota pod względem graficznym. Pomysł też spox.

Hmmm...coraz więcej tych aniołków widzę w pracach grafików...czyżby tak wam się śpieszy do nieba ??

Pozdro...

Napisano
  • Autor

Fajnie ze sie podoba, thx, to jeszcze nie koniec z tymi aniolkami, bedzie wiecej, wtedy moze sie zastanowie nad ta szyja:)

Napisano
Originally posted by biglebowsky

wtedy moze sie zastanowie nad ta szyja:)

Może skróć lub wychudź... Bo i to i to naraz to tak niezbyt ;)

Napisano

tez mialem ten problem co Nezz. w koncu mi przyszlo do glowy ze ten grubszy gosc podobny jest do faceta z \'nieboskich gladiatorow\' - komiks z lobo w roli glownej. komiks jest przedni wiec to jest tylko pochwala. :))))

Napisano

Suuuuuuuuuuuuuuuuper kreska. A to co jest zrobione tą kreską jest jeszcze lepsze ;]