biglebowsky Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 Koncepcik, znowu jakies uskrzydlone dziwolagi, ale tym razem to nie moja idea i pomysl, wiec tylko o wykonanie mozna mnie obwiniac obwiniac:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebuzz Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 hmmmmmmmmmm.......tak w skali od 1 do 6 dal bym mu 5+....!! Jedyne do czego sie moge przyczepic to czy ta pierwsza (grubsza) postac nie ma za grubego karku....??? chyba ze to wlasnie tak ma wygladac..... POZDRO:]:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezz Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 fajne fajne tylko cholera .. powiedz mi Biglebowsky czy ja tego gdzies nie widzialem ? bo mnie to meczy przeokrutnie.. mozesz powiedzic skad ten pomysl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgione Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 SPOKO!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o[soczek][soczek][soczek][soczek] Giorgione Link to comment Share on other sites More sharing options...
biglebowsky Posted June 20, 2003 Author Share Posted June 20, 2003 Aniolki tak maja i tyle, nie widzieliscie zadnego czy jak:)? Nezz: Cos podobnego chyba wisi w kaplicy Sykstynskiej:) Za pomysl odpowiedzialny jest Redo - blame him...and canadians. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted June 20, 2003 Share Posted June 20, 2003 praca qlll :))) tylko mam male pytanko..co to jest to z tylu z a tymi nogami tego grubaska? trzecia postac ktora sie chowa?? pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezz Posted June 21, 2003 Share Posted June 21, 2003 hehe zwalic wszysko na kkanadyjczykow :)) heh mysalem przez chwile ze to z komiksu kaznodzieja czy jakos tak ale widzialem to tylko przez chwi; wiec wiesz :) ppravcka super swietne wizje :) GL & HF ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falcrum Posted June 21, 2003 Share Posted June 21, 2003 Dobra robota pod względem graficznym. Pomysł też spox. Hmmm...coraz więcej tych aniołków widzę w pracach grafików...czyżby tak wam się śpieszy do nieba ?? Pozdro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotham Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 Boskie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
biglebowsky Posted June 22, 2003 Author Share Posted June 22, 2003 Fajnie ze sie podoba, thx, to jeszcze nie koniec z tymi aniolkami, bedzie wiecej, wtedy moze sie zastanowie nad ta szyja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotham Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Originally posted by biglebowsky wtedy moze sie zastanowie nad ta szyja:) Może skróć lub wychudź... Bo i to i to naraz to tak niezbyt ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bor Posted September 11, 2003 Share Posted September 11, 2003 tez mialem ten problem co Nezz. w koncu mi przyszlo do glowy ze ten grubszy gosc podobny jest do faceta z \'nieboskich gladiatorow\' - komiks z lobo w roli glownej. komiks jest przedni wiec to jest tylko pochwala. :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serinde Posted September 11, 2003 Share Posted September 11, 2003 Suuuuuuuuuuuuuuuuper kreska. A to co jest zrobione tą kreską jest jeszcze lepsze ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
saygon Posted September 11, 2003 Share Posted September 11, 2003 o zesz wo morde. switene. wiecej nie napize bo zbieram szczeke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekhc Posted September 12, 2003 Share Posted September 12, 2003 Genialne!.. Tylko rzeczywiście, ta szyja, jakby dwie głowy miał wygląda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts