Hindus Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 modelik ładny ale lakier to moim zdaniem koszmar :| i nie rozumiem ogólnego podniecenia no chyba ze chodzi o model :D tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-R Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Ladny model, jeszcze lepszy samochod. Co do lakieru, to faktycznie cos jest nie tak - za duza wartosc speculara i reflection tez zawyzyles chyba, co? Wyglada jak czerwony chrom :P Dlugo modelujesz to cudo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2005 modeluje od kiedy jest temat zalozony :) byl z miesiac przerwy + przerwa zwiazana z padnieciem dysku i mam jakas staa wersje odkopana i musze od nowa tyl zrobic , ale to nic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 "To nic" :D jaki skromny chłopak :] Jak będzie Ci się chciało tak szczegółowo robić i to skończyć to jesteś bardzo wytrwały :D Powodzenia życzę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2005 Jak będzie Ci się chciało tak szczegółowo robić przed chwila wy***lem caly tyl bo nie byl zgodny z orginalem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 zaczelem tyl i przod juz prawie skonczony ... jeszcze pare detali , siatka i IC i bedzie gitara myśle... a w tyle tylko zderzak , z nadkolem mysle ze sobie poradzilem ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 no ładnie :) tylko nie jestem pewien czy masz równo przy tych prostokątnych wlotach w zderzaku :/ będziesz się na wnętrze porywał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 wnętrze ? mysle ze jk skoncze wszystko z zewnątrz to nie stoi nic na przeszkodzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 I o to chodziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 potrzebuje blueprinty tylnego zderzaka w tej wersji: za pomoc z gory dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 haha nie znajdziesz :D a ja juz mam zrobiony :D btw. za*****ty ten twój modelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 no trodno ... to troche poimprowizuje :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 ty masz o tyle łatwiej niż ja że masz poly i możesz w każdej chwili poprzesuwać :D podpowiem tylko że samym obrysem jeżeli chodzi o wielkość to się zabardzo nie różni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 ty masz o tyle łatwiej niż ja że masz poly i możesz w każdej chwili poprzesuwać :D tak tylko ze siatka jest tak krzywa ze szok i dodatkowo sie robi kilka razy dluzej niz w nurbs wiec ty bys zdarzyl zrobic kilka zderzakow zanim ja bym skonczyl moj pierwszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 nadkole mysle ze w koncu mi sie udało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 A ja widze buga... Jak sie zaczyna "rozszerzac" nadkole to jest za ostro... (jakby co to mam na to lekarstwo). A tak ogolnie to model TipTop i czekam na wiecej bo cos przestoj widze :/ ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 wymiatacz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 z tego co wiem to się szykuje dłuższy przestój u Qby ale model ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 jedziesz qba jedziesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Z przodu tuz pod przednim swiatlem z prawej jest bulwa. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 jakis stary upik :) dach juz jest zmieniony i lepszy, ramki szyb zmienione (tutaj jeszcze stare) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 qba kończ już ten samochód bo coś się obijasz jak ja chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 .: qba :. dobrze jest! Dach zmieniony - no tak na aluminiowy ;P Wszystko mi sie podoba w tej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 wie ktos jak zrobic jakies layery zeby ukrywac np cala karoserie a zeby zostala reszta nie zaznaczajac co chwile poszczeg. czesci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 grupując elementy w poszczególne layery? potem w layer manager masz opcje m.in hide/unhide layer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 przysnila mi sie scena ... evo w starym garazu (mozliwe ze szopie) , przykryte do polowy plachta ... auto przygotowywane na zawody, mozliwe ze bedzie pokazane juz jako przygotowane do zawodow lub jeszcze niektore elementy beda rozkrecone ... ale o tym pomysle pozniej co myslicie o takiej scenie ? narysowalbym mniej wiecej jakby to mialo wygladac ale nie mam tabletu .. moze cos wykombinuje myszką pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 No pomysl fajny :) To tak jak w filmie "Szybki jak blyskawica" ;) Ale ta scena to wcale nie takie dziwne - jezeli chodzi o nasz kraj... Nie jedna rajdowka jest w takich warunkach przygotowywana... ;P No dooobra w podobnych hehehe ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 no pomysl z tego filmu bo wczoraj sobie obejrzalem (juz kiedys sciagnelem zeby cos podpatrzec) i mi sie przysnilo :D wszystko dokladnie poobmacywalem i do dziela :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 hmm..mnie sie wydaje ze z plachta pomysl jest fajny...ale gdyby do tego dochodzily jeszcze inne rendery ...bo przeciez nie po to modelowales swoj model zeby go teraz do polowy zakryc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Przod jest super.... mam nadzieje ze dalej tez tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 mnie sie wydaje ze z plachta pomysl jest fajny...ale gdyby do tego dochodzily jeszcze inne rendery to juz moja sprawa i tajemnica :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Pro... i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Temat scenki super takl jak model :) Dawaj tu wypasioną scenke do tego modelu co jest i bęzie gites :) Ja jestem za stodołą :) taką mego starą stodołą, brudną śmierdzącą i wogóle i do tego super wypasiona bryka :) Nop to czekam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MassTA Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Na blender.pl też ktoś robi to mitsubishi. :) http://www.blender.pl/component/option,com_simpleboard/Itemid,49/func,view/id,20239/catid,18/limit,10/limitstart,0/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 hehe myslalem ze to moj temat ale spoko .. ;] niech wrzuci na to forum wipa to pogadamy , tutaj nic nie napiszę pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acre117 Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 świetny model!.. hmm...jestem ciekawy jak zrobiłeś tego grilla na masce:)...przeglądając topic, wiem że jest modelowany, ale męczy mnie pytanie...jak?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 acre117: np. tak - http://67.15.36.49/team/Tutorials/grille/grille_01.asp :) A co do pracki - świetnie ci idzie, pomysł na scenę też bardzo fajny (sam sobie od dawna marzę o zrobieniu czegoś podobnego:) ). Powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acre117 Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 dzięki krzemian:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2006 krzemian :D to sposob na wiejski grill :) ja troche inaczej zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 krzemian :D to sposob na wiejski grill :) ja troche inaczej zrobilem hehee a jaki jest "nie wiejski"?? jesli mozna zapytac... ;P btw.fajne auto zrobiles... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2006 wiejski - 2 boxy skrzyzowane niewiejski - 3 boxy na krzyz :D dobra koniec OT ;) kupiłem maxa 8 , zobaczymy jakie opcje ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jochan Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Qba moze jakis ciąg dalszy :) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 zaczątki tyłu, nie ma zadnych blueprintow takze lece z glowy na razie wersja beta, bledy oczywiscie beda poprawione, to jest poprostu ksztalt ogolny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Ale jakością mogłeś nam nie żyłować. ;) Dobrze jest. Nierówności wkrótce nie będzie, więc nie ma o czym pisać. :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 juz dzisiaj nie mam sily na zmiane rendera, jest tylko po to zeby cos bylo widac :D jutro sie tym zajme jeszcze poprawiony (mam nadzieje) przedni zderzak dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 jesli robisz dalej 8 to ja mam printy tyłu w dobrej jakości, no chyba że ci o zdięcia chodzi, jak na razie to miejsce na rejestracje nie takie jak powinno być, nie wiem może to przez perspektywa, a i tak wogóle jakiś taki za okrągły chyba jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 mi dupa tak wyszla http://members.lycos.co.uk/komedsg/lancer/068.jpg jak bedziesz chcial to jutro ci zrobie printy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 fajnie qba że dalej robisz to autko :) a szkoda byłoby nie dokończyć tak dobrze wykonanego (jak narazie) modelu ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 jesli robisz dalej 8 to ja mam printy tyłu w dobrej jakości nie mozliwe :> przeszukalem caly internet i nie znalazlem BP do tej wersji :))) podrzuc linka na PM :) kome jak nie bede dawal rady to sie zglosze, na razie jakos idzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi