Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ladny model, jeszcze lepszy samochod. Co do lakieru, to faktycznie cos jest nie tak - za duza wartosc speculara i reflection tez zawyzyles chyba, co? Wyglada jak czerwony chrom :P

Dlugo modelujesz to cudo?

Napisano

ty masz o tyle łatwiej niż ja że masz poly i możesz w każdej chwili poprzesuwać :D

podpowiem tylko że samym obrysem jeżeli chodzi o wielkość to się zabardzo nie różni :)

Napisano
ty masz o tyle łatwiej niż ja że masz poly i możesz w każdej chwili poprzesuwać :D

tak tylko ze siatka jest tak krzywa ze szok i dodatkowo sie robi kilka razy dluzej niz w nurbs wiec ty bys zdarzyl zrobic kilka zderzakow zanim ja bym skonczyl moj pierwszy ;]

Napisano

przysnila mi sie scena ... evo w starym garazu (mozliwe ze szopie) , przykryte do polowy plachta ... auto przygotowywane na zawody, mozliwe ze bedzie pokazane juz jako przygotowane do zawodow lub jeszcze niektore elementy beda rozkrecone ... ale o tym pomysle pozniej

co myslicie o takiej scenie ? narysowalbym mniej wiecej jakby to mialo wygladac ale nie mam tabletu .. moze cos wykombinuje myszką

pozdro

Napisano

No pomysl fajny :) To tak jak w filmie "Szybki jak blyskawica" ;) Ale ta scena to wcale nie takie dziwne - jezeli chodzi o nasz kraj... Nie jedna rajdowka jest w takich warunkach przygotowywana... ;P No dooobra w podobnych hehehe ;>

Napisano

hmm..mnie sie wydaje ze z plachta pomysl jest fajny...ale gdyby do tego dochodzily jeszcze inne rendery ...bo przeciez nie po to modelowales swoj model zeby go teraz do polowy zakryc:)

Napisano

Temat scenki super takl jak model :) Dawaj tu wypasioną scenke do tego modelu co jest i bęzie gites :) Ja jestem za stodołą :) taką mego starą stodołą, brudną śmierdzącą i wogóle i do tego super wypasiona bryka :) Nop to czekam :D

Napisano

świetny model!..

hmm...jestem ciekawy jak zrobiłeś tego grilla na masce:)...przeglądając topic, wiem że jest modelowany, ale męczy mnie pytanie...jak?..

Napisano

Ale jakością mogłeś nam nie żyłować. ;)

Dobrze jest. Nierówności wkrótce nie będzie, więc nie ma o czym pisać. :D

pozdrawiam

Napisano

jesli robisz dalej 8 to ja mam printy tyłu w dobrej jakości, no chyba że ci o zdięcia chodzi, jak na razie to miejsce na rejestracje nie takie jak powinno być, nie wiem może to przez perspektywa, a i tak wogóle jakiś taki za okrągły chyba jest

Napisano

fajnie qba że dalej robisz to autko :) a szkoda byłoby nie dokończyć tak dobrze wykonanego (jak narazie) modelu ;)

pozdro

Napisano
jesli robisz dalej 8 to ja mam printy tyłu w dobrej jakości

nie mozliwe :> przeszukalem caly internet i nie znalazlem BP do tej wersji :)))

podrzuc linka na PM :)

kome jak nie bede dawal rady to sie zglosze, na razie jakos idzie ;)