Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,

mialem to juz do FW wrzucac ale nie jestem do konca zadowolony wiec czekam na opinie i rady, mam problemy z roslinami (modele i materialy) tak wiec jesli ktos moze cos poradzic...

MAX6 :: Vray :: PS

.:: RENDER ::.

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

"REDNER" hihi^^ sie mi podoba pracka, niewiem jak z proporcjami (male miski, duze wazony)... zobaczymy co inni napisza, jabym to odrazu wrzucil do finisha;) pozdr

Napisano

Mi sie bardzo podoba tylko proporcje nie te :P. Wyobraź sobie co by sie stało jakbys tam wszedł... :P Reszta w sumie ok. Światło mi sie bardzo podoba ;]. Popraw proporcje i daj do finished :P

Napisano

Knysha rację ma :) Może być to pokój stylizowany na daleko wschodni. Patyki (żeby nie powiedzieć badyle :D ) w wazonie kłują w oczy

Pozdrawiam

Napisano

znacznie lepiej :) jedno mi tylko nie pasuje jeszcze: białe ściany, proponuje cieplejsze kolorki, złamany żólty/pomarańczowy, takie moje skromne zdanie :)

Pozdrawiam

Napisano

Nom, racja - lepiej.. Tylko IMO kolory są trochę za jaskrawe.. Ta czerwień i zieleń... No nie wiem..

Roślinek nie będę komentował, bo aktualnie jestem ostatnią osobą na tym forum, jaka by mogła sobie na to pozwolić.. (Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.. :D)

Pozdro!

Napisano

khem, ja jestem wtajemnieczony... ;) ale ciiii...

A co to za czerwona ksiazeczka w wersji poster po lewej? Czy to mnie obraza? :D

pozdrawiam

Napisano

--Cris-- Dobre ;D hehehe

A co do pracy to myśle że byłoby lepiej z innym ustawieniem kamery - żeby nie był taki kadr 'makro" z tak rozjechaną perspektywą, i troszke mniejsze te boxy z czerwonego drewna przy stoliku - wtedy nawet mapa by tak nie przeszkadzała.