t0m3k Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 witam, mialem to juz do FW wrzucac ale nie jestem do konca zadowolony wiec czekam na opinie i rady, mam problemy z roslinami (modele i materialy) tak wiec jesli ktos moze cos poradzic... MAX6 :: Vray :: PS .:: RENDER ::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 "REDNER" hihi^^ sie mi podoba pracka, niewiem jak z proporcjami (male miski, duze wazony)... zobaczymy co inni napisza, jabym to odrazu wrzucil do finisha;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 cholera jakis zaspany jestem bo wiecej tych literowek bylo :) widac nie wszystkie wylapalem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 całkiem ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Mi sie bardzo podoba tylko proporcje nie te :P. Wyobraź sobie co by sie stało jakbys tam wszedł... :P Reszta w sumie ok. Światło mi sie bardzo podoba ;]. Popraw proporcje i daj do finished :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 +ciekawy pomysł +oświetlenie - proporcje -belki na suficie overall: 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 mi sie podoba ;] bardzo przyjemnie sie to "odbiera" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 naprawde ładne - ale jeśli chcesz dobrej rady - popracuj nad roślinkami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 No świetne ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 ladnie ladnie ale jak pisze hindus popracuj nad roslinkami:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Hmm. Imo tylko niektore elementy przypominaja kulture Dalekiego Wschodu. Zupelnie inne budownictwo :P. -4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 A ja sie przyczepie do hm chyba żyrandol po lewej jest szerszy a po prawej węższy :| taie ustawienia kamery dałeśczy to jest błąd?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Knysha rację ma :) Może być to pokój stylizowany na daleko wschodni. Patyki (żeby nie powiedzieć badyle :D ) w wazonie kłują w oczy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 lapesze roslinki, wieksze miseczki i inna waza .:: RENDER 1 ::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 znacznie lepiej :) jedno mi tylko nie pasuje jeszcze: białe ściany, proponuje cieplejsze kolorki, złamany żólty/pomarańczowy, takie moje skromne zdanie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 jest lepiej, tylko render mógłby być jaśniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 bardzo fajne ale roślinki trochę za grube, ps. mam takie same roślinki jak te z prawej strony;-)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Nom, racja - lepiej.. Tylko IMO kolory są trochę za jaskrawe.. Ta czerwień i zieleń... No nie wiem.. Roślinek nie będę komentował, bo aktualnie jestem ostatnią osobą na tym forum, jaka by mogła sobie na to pozwolić.. (Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.. :D) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 khem, ja jestem wtajemnieczony... ;) ale ciiii... A co to za czerwona ksiazeczka w wersji poster po lewej? Czy to mnie obraza? :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 roślinki i elementy z drewna kijowo wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 --Cris-- Dobre ;D hehehe A co do pracy to myśle że byłoby lepiej z innym ustawieniem kamery - żeby nie był taki kadr 'makro" z tak rozjechaną perspektywą, i troszke mniejsze te boxy z czerwonego drewna przy stoliku - wtedy nawet mapa by tak nie przeszkadzała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi