kingwins Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Witam, musze odetchnac od galata troche. Mial byc speedzik ale za dlugo sie juz z tym bawie. Na razie tylko tyle (jakies 3-4 godzinki): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 hmm.. troche te miesnie brzucha dziwnie wygladaja.. za bardzo kansiaste.. ps. mozna prosic siatke ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2005 yo, troszku poprawilem co nieco, mialbyc speed kurde... ps, siatke mialem dac ale pisze ze plik jest too large Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 w czym to robisz? 3dsmacs :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2005 czydemaks obviously, ps ktos zna konwerter z blendera do maxa? bo kiedys zaczalem robic panne w blenderze i chociaz bylo przyjemnie to jednak chce ja skonczyc w maxie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 ehhh modelowanie i podlaczanie dloni do przedramienia... dla mnie najgorsze, mialem tez problem z butami, cos mi tam nie pasowalo, jak sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 yo, glowka sie robi, pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2005 updejcik ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 fajnie fajjnie tylko cos mi klata nie pasi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Mi się podoba :) Z główką wygląda naprawde dobrze... Myśle że z tego wyjdzie naprawde dobry model ;) Czekam na updejty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 No łądnie ale wygląd ajagby miał kurza klatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Kawal fajnego modelingu, podoba mi sie stylistyka, moze klata za bardzo wypukla ale az tak bardzo (przynajmniej mnie) w oczy nie kluje...czekam na teksturki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 spoko spoko, mialem mu robic koszulka z golym brzuchem (taka jak ma pudzian) dlatego klate ma plaska, ale w koncu zrobie goly tors, bedzie wiecej detali w klacie :) Pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 updejcik. poprawilem brzuch, klate, spodnie, plecki i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 bardzo mi sie podoba a wszczegolnosci dlonie :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 hehe, świetnie wymodelowany, anatomia też chyba ok, ja bym tylko go w barach trochę skurczył ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 no spoko tylko te spodnie my za bardzo wchodza w tylek, wyglada nie powiem jak:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 updejcik Nowe buty, poprawilem (chyba) tylek i takie tam. PS powoli robie wlosy, uzywam textury z przezroczystoscia i nie wiem czemu na krawedzi polygonu widac mi jakies kreski (tam powinno byc przezroczyste) pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 ale zły gość ma zyletki pod pachami ha nie ma tam bugow w siatce na szyi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 no ma zyletki, tak mial stac po cwaniacku. A na szyji to nie wiem o co Ci chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 no co do tego posta wyzej Twojego do tych dziur na szyi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 no co do tego posta wyzej Twojego do tych dziur na szyi model jest nie pospawany po srodku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 krocze chyba juz lepsze? Nogi i buty tez jeszcze meczylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2005 :P nikt tego nie czyta, chyba ten stary render przy watku odstrasza, mozna to jakos zmienic? Ostatnio bawilem sie wloskami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 można zmienić opcją edit :] może zamiast bawic się włosami zespawaj najpierw faceta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 goscia zespawam jak model bedzie ok, a narazie jeszcze mam wrazenie ze sa bledy w anatomii, widac na renderach z przodu. Poprosze o jakies wskazowki, bo ja juz za dlugo sie w niego gapie i stracilem obiektywizm oceny :) Zrobilem takie szybkie materialy ostatnio, jako tlo dla wloswo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 i jeszcze pare renderkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 i jeszcze troche (2 sa ze skylightem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 a mi sie wydaję, że koleś ma dupsko zbyt damskie, fajne włosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seed Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 Elegancki model. Postac bardzo, bardzo 'przypakowana' ale pewnie z założenia miała taki być. Jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 w czym modelujesz?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 dzieks pupa zbyt damska? poprostu umiesniona :) modeluje w 3dmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 tak wiec.. anatomia poprawiona lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 spdnie kojaza sie z zamszem chodzi mi o material Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 poprawilem jeszcze anatomie i troche wloski, brwi tak na razie na szybko zrobilem. ps sorry za tego pana (jest niewychowany taki) w koncu to zly gosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 ten tylek za duzy :) ale model ladny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2005 kurde no z tym tylkiem... taki mam w materialach referencyjnych. anyway, poprawilem mu troszke przedramie i dlonie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 3 Listopad 2005 Autor Share Napisano 3 Listopad 2005 Witam, zrobiłem panu oczko, nie zamierzałem robić super szczegółowej postaci, tylko chcę żeby było wszystko poprawnie. A coś mi się wydaje ze z tymi oczodołami jest nie tak, ale nie wiem co za bardzo. Help. http://www.wirmel.com/oczko.jpg (na tym największym screenie jest jeszcze stara brew) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 ten szader z bliska to zaje***e noize. chyba to poprawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 spoko Baldack to tylko testowy materiał Teraz chciałbym pospawać model tylko nie wiem czy poprawne są jeszcze plecy. Nigdzie nie mogę znaleśc referencji, gościa stojącego prosto z rękami w dół, zawsze jakieś pozy... jak spytałem na LANie o zdjęcie gołych, męskich pleców to ustawili mi kompas na stronę dla gejów :( Na razie wygląda to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Qrde, podoba mi sie ten model.... :-) Można prosić o referki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 kingwings ... swietny model ... jesli mozna to usmiechalbym sie o siateczke ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 no moje zdanie jest podobne(daj siatke) bo teraz to wyglada naprawde swietnie ... chyba nie ma co sie rozczulaci trzeba by wziasc sie za materialy....:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 15 Listopad 2005 Autor Share Napisano 15 Listopad 2005 gotowe, od razu mówię że chodziło mi o zrobienie jako takiego modelu, materiały są robione na szybko i może jak mi się kiedyś zachce to zrobie je porządnie dzięki za komentarze panowie, siateczkę następnym razem wrzucę shogun - jakie referki? ja mialem tylko proporcje z netu http://www.wirmel.com/1mat.jpg http://www.wirmel.com/2mat.jpg http://www.wirmel.com/3mat.jpg http://www.wirmel.com/1.jpg http://www.wirmel.com/2.jpg http://www.wirmel.com/3.jpg http://www.wirmel.com/4.jpg http://www.wirmel.com/5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 kingwins moglbys zmienic pierwsza miniaturke bo ta co sie pojawia obok tematu (sory) ale jest okropna az sie nie ma ochoty wchodzic :D daj cos z nowszych ..... model piekny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Bomba! zajefajny ten grymas twarzy, wogole zajefajne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 15 Listopad 2005 Autor Share Napisano 15 Listopad 2005 kingwins moglbys zmienic pierwsza miniaturke bo ta co sie pojawia obok tematu (sory) ale jest okropna az sie nie ma ochoty wchodzic :D daj cos z nowszych ..... model piekny pozdro sorry ale nie umiem, szukałem opcjach wątku i tam mogę tylko skopiować i usunąć wątek. help? dzięki za kometarze. pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 poprostu kliknij na "zarzadzaj zalacznikami" i usun ten co jest i wgraj nowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 15 Listopad 2005 Autor Share Napisano 15 Listopad 2005 dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 fajne jednak rzucilo mi sie w oczy ze ma te yy...piersi takie splaszczone, dziwne jakos. IMO buty zadlugie, wygladaja jak kajaki. Reszta super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi