Skocz do zawartości

Najlepsze tematy:  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsze tematy:

• Walka
      19
    • Olimpiada
      1
    • Taniec
      1
    • Short Story
      18
    • Tor Przeszkód
      5
    • Akrobatyka
      4
    • Zabawy z Piłką
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja chyba ta porade bede musial dac do regulaminu... modele 3ds i obj nie sa "zryte" poprostu zrob tak jak rowr napisal ""po inporcie dajcie edit vertex zaznaczcie wszystkie i dajcie selected weld" pozdr

Napisano

czy można zrobić własne modele i je potem zaanimować? Najpierw zrobię model ( pokażę go ) potem szkielet, a na koniec gotową animację ( oczywiście pokażę )??? ok???

!!! Ja robię walkę !!!

Napisano

Wraz z licznymi wiadomosciami od was na gg, postanowilismy zamiast zabawy z pilka dac walke.

party Nie możesz używać własnego modelu ponieważ musimy mieć pewność że model nie został wcześniej rigowany i animowany. Życzymy ci szczególnego powodzenia ^^. Regulamin został troszke zreformowany :). pzdr

Napisano

Witam!!

wlasnie sie zastanawiam czy wystartowac w minibitewce :)

bo nie mam zielonego pojecia o animowaniu (nigdy nie animowalem) a nawet pierwszy raz riggowalem:D

ps.niedlugo dam znac:)

Napisano

wraz z licznymi wiadomosciami od Was, postanowilismy zamiast zabawy z pilka dac walke...

nielot zapraszamy, zapraszamy, zawsze kiedys musi byc ten 1 raz;)

Napisano

hehe, ja też po raz pierwszy bawię się w character animation - i nie moge porządnie zrigować kolesia :(

bawiąc się dzisia (i ucząc) zrobiłem takie cóś:

Napisano

oki ja tez pierwszy raz sie zajolem animacja ale tak jak mowilem bede sie staral robic to na kosciach

kostek1dv.jpg

narazie zrobilem sam szkielet i polaczylem go w jedna calosc teraz bede robil IK solversy :] sam szkielet jeszcze bede dopracowywal...

Napisano

a może zanim zabierzesz sie za ik dopracuj ten szkielet i sprobuj skina dać =]. I tak w ogóle to jeżeli plastique działa na szkielet to radze skorzystac z plastique :p. Ale nie wiem :>

Napisano

dobra przystepuje do bitewki ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie

teraz poprawiam jeszcze bipeda i wymyslam story

wiec mozecie mnie dopisac

ps.wydaje mi sie ze jest nie najgorzej zrigowany:) ale jeszcze bede go poprawial:)

Napisano

hehe wiesz wsumie moge wszystko narazie zrobic bo pozniej nie ma problemu z edycja kosci ...

dodalem ik

kostek21ag.jpg

biore sie teraz za punkty pomocnicze :]

edit:

....eeeee jednak mi sie nie chce :D

Napisano

hehe tajemnica drogi vorku... tajemnica :D w tym tkwi moj misterny plan zrobienia z zoltego fetyszysty wiec bede dokladnie animowal stopy :P:P:P

Napisano

Dopisujemy nielota.... No widze że ekipa juz stała się bardzo duża i że mamy tu paru doświadczonych więc konkurencja stała się niebezpieczna ^^

Napisano

oki dodalem jeszcze punkty pomocnicze...ale cos przy kolanach mi sie kosci rozsypaly jutro poprawie chociaz coraz mniej mi sie to chce w kosciach robic :)

kostek3copy6gp.jpg

jutro dodam kontrolery ruchu...

Napisano

Chłopaki... Gdybym chciał zapytac jak zweldowac wertexy... to bym o to zapytał....

Po prostu szkoda mi czasu na przygowywanie modelu do animacji.

Jeszcze raz.... mogę prosić o model w formacie max? czy to jakis problem jest ? ;)

Napisano

2 min walke?? jak ja zrobie 10 sek story to bedzie dobrze:D

teraz czeka mnie kilka dni nauki animcji i wymyslanie story

asblaze--> widzialem gdzies tutaj link do pliku max ale jakos teraz go wcielo

pozdro

Napisano

Witam!!

asblaze bierzesz udzial w bitewce??

ps.zawsze chcialem to zrobic(na obrazku)

ps2. juz powoli stroy mam wymyslone tzw concept aha i takie pytanie moze byc cos w stylu przemowy ze kolo gada i jakies gestylkujace ??

pozdro

Napisano

lol nie ma to jak sie meczyc 2 dni przez to ze sie nie znaznaczylo odpowiedniej opcji ;] biped skonczony i nawet dziala zadowalajaco ;];] jutro wrzuce jakies skreeny z efektami bo dzis juz za mocno zmeczony jestem :/

mam pytanko jeszcze w jaki sposob bedziecie animowac twarz ?