Napisano 21 Sierpień 200519 l Chciałem zrobić sobie mały trening v-raya i hdri (moja pierwsza praca z hdri) a wyszła troche poważniejsza pracka bo zaczely sie problemy z hdri txturami długością renderingu itd po około 2 dniach wyciskania vraya doszedłem do efektu końcowego z którego wbrew pozorom jestem zadowolony. Jest to (mam nadzieje) prawidłowo wykonany tutorial =]. Modeling i texturing zajął mi około 1 godziny ale hdri i ustawianie rendera troche dłużej :P
Napisano 21 Sierpień 200519 l no bardzo mi sie podoba ten krzyzyk widzialem wczoraj na szałcie :) QL work , szkoda ze tak malo oczek :)
Napisano 21 Sierpień 200519 l ql man ;) fajnie wyszło brakuje jakiegoś fajnego filtru w szopie ale naprawde fajnie tak 3maj :] jak będziesz miał siłe to tak jak Klicek mówi - więcej tych koralików czy jak to sie nazywa ;)
Napisano 21 Sierpień 200519 l Autor Tak jak hindus doradził małe filtrowanie :P A co do tych koralików to może ię zdecyduje ale nie chce mi sie znowu renderować bo jeden raz godzinka a to nie jest tak mało :P. Zwłaszcza żeteraz pracuje nad wizualizacją a gdybym puścił render to bym już nie mógł pracowac :P
Napisano 21 Sierpień 200519 l imo lepiej niż orginał tylko te podpisy na dole takie jakies...dziwne ;)
Napisano 21 Sierpień 200519 l Bardzo ciekawie wyszło - tylko może tekstura drewna na płaszczyźnie na której krzyżyk leży powinna być większa - to by krzyżyk skali lepszej "dostał" bo teraz wygląda jakby to drewno i sęki były z jakiegos młodego drzewa.
Napisano 21 Sierpień 200519 l Dziwne bo szeryfowa czcionka, times ? wyglądają jak dorabiane :) Render i materiały bardzo ładne Pozdrawiam
Napisano 21 Sierpień 200519 l Bardzo realistycznie czarno-białe lepiej wygląda :] Ale jak na trening vray`a i HDRI to swietnie !
Napisano 21 Sierpień 200519 l Autor Vorek... Musze cie niemiło zaskoczyć. Te napisy są dorabiane ale zawsze mozna je troche zmienic :P
Napisano 21 Sierpień 200519 l Błazi bardzo mi sie podoba, myslalem ze to zdj jest^^ Powodzenia w dalszych sukcesach. pozdr
Napisano 21 Sierpień 200519 l Autor Widze że tym razem dobrze mi poszło :). Dzięki wszystkim za piękne komentarze - to motywuje mnie do dalszej pracy nad interiorem. Jeszcze raz dzięki =)
Napisano 21 Sierpień 200519 l no ładnie ci to wyszło, render super i wogle, tylko nie wiem po co te napisy na dole okna. Przeciez jak renderenujesz vray`em to mozesz sobie takie cos włączyć :)
Napisano 21 Sierpień 200519 l na czarno-białym jak dla mnie za duży noise... na dole powuinien być napis "nie regulować odbiornika" :) Dorób jeszcze nosiciela do tego krzyżyka i bedzie git (zakonnice w sensie) pozdr.
Napisano 21 Sierpień 200519 l Autor Junior ale w vrayu wychodzi gówniane te napisy jak tak nalegacie zmienie :P
Napisano 21 Sierpień 200519 l No, teraz znowu mnie przegoniłeś w vrau, ale już się szkolę i znowu będzie ładnie:P, a co do pracki to spoko, podobna do tej którą już kiedyś widziałem ;]
Napisano 23 Sierpień 200519 l ja juz to kiedys gdzies widzialem, no moze nie do konca to, bo to nie bylo to samo (qrcze sporo tego "to" :)),ale wygladalo prawie tak samo
Napisano 23 Sierpień 200519 l Pawelkos - moze oto Ci chodzilo http://www.evermotion.org/tutorials/rendering/cross/final.jpg ? ;)
Napisano 23 Sierpień 200519 l Leleń nie moze tylko na pewno, wiedzialem ze jakis tutorial tylko nie wiedzialem gdzie ;)