Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałem zrobić sobie mały trening v-raya i hdri (moja pierwsza praca z hdri) a wyszła troche poważniejsza pracka bo zaczely sie problemy z hdri txturami długością renderingu itd po około 2 dniach wyciskania vraya doszedłem do efektu końcowego z którego wbrew pozorom jestem zadowolony. Jest to (mam nadzieje) prawidłowo wykonany tutorial =]. Modeling i texturing zajął mi około 1 godziny ale hdri i ustawianie rendera troche dłużej :P

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ql man ;) fajnie wyszło brakuje jakiegoś fajnego filtru w szopie ale naprawde fajnie tak 3maj :] jak będziesz miał siłe to tak jak Klicek mówi - więcej tych koralików czy jak to sie nazywa ;)

Napisano

Tak jak hindus doradził małe filtrowanie :P krzyzykczarnobia322y7gd.jpg

A co do tych koralików to może ię zdecyduje ale nie chce mi sie znowu renderować bo jeden raz godzinka a to nie jest tak mało :P. Zwłaszcza żeteraz pracuje nad wizualizacją a gdybym puścił render to bym już nie mógł pracowac :P

Napisano

Bardzo ciekawie wyszło - tylko może tekstura drewna na płaszczyźnie na której krzyżyk leży powinna być większa - to by krzyżyk skali lepszej "dostał" bo teraz wygląda jakby to drewno i sęki były z jakiegos młodego drzewa.

Napisano

Widze że tym razem dobrze mi poszło :). Dzięki wszystkim za piękne komentarze - to motywuje mnie do dalszej pracy nad interiorem. Jeszcze raz dzięki =)

Napisano

no ładnie ci to wyszło, render super i wogle, tylko nie wiem po co te napisy na dole okna. Przeciez jak renderenujesz vray`em to mozesz sobie takie cos włączyć :)

Napisano

na czarno-białym jak dla mnie za duży noise... na dole powuinien być napis "nie regulować odbiornika" :) Dorób jeszcze nosiciela do tego krzyżyka i bedzie git (zakonnice w sensie)

pozdr.

Napisano

No, teraz znowu mnie przegoniłeś w vrau, ale już się szkolę i znowu będzie ładnie:P, a co do pracki to spoko, podobna do tej którą już kiedyś widziałem ;]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności