Błazi Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Chciałem zrobić sobie mały trening v-raya i hdri (moja pierwsza praca z hdri) a wyszła troche poważniejsza pracka bo zaczely sie problemy z hdri txturami długością renderingu itd po około 2 dniach wyciskania vraya doszedłem do efektu końcowego z którego wbrew pozorom jestem zadowolony. Jest to (mam nadzieje) prawidłowo wykonany tutorial =]. Modeling i texturing zajął mi około 1 godziny ale hdri i ustawianie rendera troche dłużej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 no bardzo mi sie podoba ten krzyzyk widzialem wczoraj na szałcie :) QL work , szkoda ze tak malo oczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 ql man ;) fajnie wyszło brakuje jakiegoś fajnego filtru w szopie ale naprawde fajnie tak 3maj :] jak będziesz miał siłe to tak jak Klicek mówi - więcej tych koralików czy jak to sie nazywa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Tak jak hindus doradził małe filtrowanie :P A co do tych koralików to może ię zdecyduje ale nie chce mi sie znowu renderować bo jeden raz godzinka a to nie jest tak mało :P. Zwłaszcza żeteraz pracuje nad wizualizacją a gdybym puścił render to bym już nie mógł pracowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 imo lepiej niż orginał tylko te podpisy na dole takie jakies...dziwne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Bardzo ciekawie wyszło - tylko może tekstura drewna na płaszczyźnie na której krzyżyk leży powinna być większa - to by krzyżyk skali lepszej "dostał" bo teraz wygląda jakby to drewno i sęki były z jakiegos młodego drzewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Dziwne bo szeryfowa czcionka, times ? wyglądają jak dorabiane :) Render i materiały bardzo ładne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Bardzo realistycznie czarno-białe lepiej wygląda :] Ale jak na trening vray`a i HDRI to swietnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Vorek... Musze cie niemiło zaskoczyć. Te napisy są dorabiane ale zawsze mozna je troche zmienic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 mnie także bardzo się podoba, wysoce realistyczne, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Błazi bardzo mi sie podoba, myslalem ze to zdj jest^^ Powodzenia w dalszych sukcesach. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Widze że tym razem dobrze mi poszło :). Dzięki wszystkim za piękne komentarze - to motywuje mnie do dalszej pracy nad interiorem. Jeszcze raz dzięki =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 no ładnie ci to wyszło, render super i wogle, tylko nie wiem po co te napisy na dole okna. Przeciez jak renderenujesz vray`em to mozesz sobie takie cos włączyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 na czarno-białym jak dla mnie za duży noise... na dole powuinien być napis "nie regulować odbiornika" :) Dorób jeszcze nosiciela do tego krzyżyka i bedzie git (zakonnice w sensie) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2005 Junior ale w vrayu wychodzi gówniane te napisy jak tak nalegacie zmienie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbart Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 No, teraz znowu mnie przegoniłeś w vrau, ale już się szkolę i znowu będzie ładnie:P, a co do pracki to spoko, podobna do tej którą już kiedyś widziałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 ja juz to kiedys gdzies widzialem, no moze nie do konca to, bo to nie bylo to samo (qrcze sporo tego "to" :)),ale wygladalo prawie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Pawelkos - moze oto Ci chodzilo http://www.evermotion.org/tutorials/rendering/cross/final.jpg ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Leleń nie moze tylko na pewno, wiedzialem ze jakis tutorial tylko nie wiedzialem gdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi