Sventevith Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Witam, uroczyscie prezentuje moje drugie autko, honde f1 z 2002. Nie jest zgodny w 100% bo robilem go bazujac na zdjęciach, zacząłem go modelowac od niechcenia dlatego jest pare krzywizn i niedociagnienc. To tyle miejcie litosc krytykujac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudihnio Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 całkiem ładnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 mi tez sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bladyrunner Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Model fajny ale to światło aż razi. Nie można troche przyciemnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 jeszcze jakieś ładne texy i będzie miodzio a swoją drogą też mnie czeka bolid zaniedługo ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Bolidzik (model) bardzo fajny tylko nie wiem czy jest calkowicie symetryczny :] na twoim drugim renderku nos formuły jest jakby krzywy, niesymetryczny, ale może to tylko wrażenie ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 przeswietlone rendery niestety :) ale modelik sam w sobie ladny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 najbardziej raza fale na dziobie. reszta na 4/6 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sventevith Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 wiem ze niesymetrycznie bo robilem go z dwóch stron na raz:) jest troche niechlujny, nos poprawie, z teksturami/reklamami pomysle ale w tym temacie jestem zielony wiec moge spartaczyc cosik;) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 rob jedna polowke i nadaj symmetry a na koniec ewentualnie mirror i polaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sventevith Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 wiem zawsze tak robie ale jak mowilem formulke zaczalem od niechcenia jak jakos tak glupio wyszlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 b.ladnie pokaz siatke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 no cudo :DD pokaz siateczke please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sventevith Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 bitte, wiem ze bezsensowna miejscami i troche gesta ale dla mnie moze byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 niezle narąbane :) pozatym by szlo odchudzic o jakies 30% ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 dziub czy jak to nazwac krzywo, czy rury powinny wychodzic tam gdzie wychodza? no i rzeczywiscie strasznie gesto, poza tym bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sventevith Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 witam zamieszczam maly update, modeling narazie zostawilem w spokoju zacząłem tekrturowac i takie efekty, miejscami niechlujnie ale dopiero ucze sie obslugiwac photoshop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Wsadz go w jakas scene i bedzie gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 super...fajne oponki ...zrob mały pas toru i go tam wsadz...bedzie fajnie:D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Swietnie. Bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 a mi się nie podoba bo textury są jakieś wyblakłe i rozmazane a i sam model jest do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 no textury do bani musisz poszukać lepszych bo widać że za mała rozdziałka nie lukałem na blueprint ale chyba powinno być więcej antenek i takie pytanie firma oz naprawde robi fele dla F1?? czy tylko tak sobie zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 - przedni spojler za gruby a dziob za ostry - lusterka chyba wieksze i inaczej mocowane - ten trojkat nad glowa kierowcy troche wiekszy podoba mi sie tyl samochodu i texturki (popraw jakosc i logo Bridgestone'a na boku dzioba) cwieq -> OZ robi felgi dla F1 pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Jest pare błędów w siateczce i koła mi sie troche nie podobają... a i jeszcze brak środka... ale to chyba zrobisz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sventevith Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 witam , po malej przerwie skonczylem teksturowanie, wyszlo jak wyszlo ocencie sami pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 a gdzie siedzenie :) czy go nie widac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi