Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, uroczyscie prezentuje moje drugie autko, honde f1 z 2002.

Nie jest zgodny w 100% bo robilem go bazujac na zdjęciach, zacząłem go modelowac od niechcenia dlatego jest pare krzywizn i niedociagnienc.

To tyle miejcie litosc krytykujac.

my.php?image=bar019jb.jpgbar019jb.jpg

my.php?image=bar025py.jpgbar025py.jpg

bar035ye.jpg

my.php?image=bar035ye.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jeszcze jakieś ładne texy i będzie miodzio a swoją drogą też mnie czeka bolid zaniedługo .....

Napisano

Bolidzik (model) bardzo fajny tylko nie wiem czy jest calkowicie symetryczny :] na twoim drugim renderku nos formuły jest jakby krzywy, niesymetryczny, ale może to tylko wrażenie ...

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

wiem ze niesymetrycznie bo robilem go z dwóch stron na raz:) jest troche niechlujny, nos poprawie, z teksturami/reklamami pomysle ale w tym temacie jestem zielony wiec moge spartaczyc cosik;)

pozdr.

Napisano

rob jedna polowke i nadaj symmetry a na koniec ewentualnie mirror i polaczyc.

Napisano
  • Autor

wiem zawsze tak robie ale jak mowilem formulke zaczalem od niechcenia jak jakos tak glupio wyszlo:)

Napisano

dziub czy jak to nazwac krzywo, czy rury powinny wychodzic tam gdzie wychodza? no i rzeczywiscie strasznie gesto, poza tym bardzo mi sie podoba

Napisano
  • Autor

witam zamieszczam maly update, modeling narazie zostawilem w spokoju zacząłem tekrturowac i takie efekty, miejscami niechlujnie ale dopiero ucze sie obslugiwac photoshop.

bar159oy.jpg

Napisano

super...fajne oponki ...zrob mały pas toru i go tam wsadz...bedzie fajnie:D...

Napisano

no textury do bani musisz poszukać lepszych bo widać że za mała rozdziałka nie lukałem na blueprint ale chyba powinno być więcej antenek i takie pytanie firma oz naprawde robi fele dla F1?? czy tylko tak sobie zrobiłeś

Napisano

- przedni spojler za gruby a dziob za ostry

- lusterka chyba wieksze i inaczej mocowane

- ten trojkat nad glowa kierowcy troche wiekszy

podoba mi sie tyl samochodu i texturki (popraw jakosc i logo Bridgestone'a na boku dzioba)

cwieq -> OZ robi felgi dla F1

pozdro...

Napisano

Jest pare błędów w siateczce i koła mi sie troche nie podobają... a i jeszcze brak środka... ale to chyba zrobisz jeszcze

Napisano
  • Autor

witam , po malej przerwie skonczylem teksturowanie, wyszlo jak wyszlo ocencie sami

pzdrbar325wy.jpg

bar337fj.jpg