Skocz do zawartości

Photo manipulating - 4 fun ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio na forum mozna zauwazyc dziwna mode na modyfikacje fotografii hehe ;]. Wraz z Vorkiem doszlismy do porozumienia, ze mozna zalozyc watek traktujacy o tym jakze dziwnym dzialaniu (rozpoczetym przez Marcina ;]). Na pierwszy ogien idzie fotka Vorka:

vorek0pc.jpg

Zapraszam do zabawy ;]. Wklejajcie tu linki do fotek lub fotki, ktore chcecie zeby byly zmodyfikowane - oczywiscie swoje fotki ;]. Pzdr

• Odpowiedzi 191
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Z swojej strony chciałbym dodać że wątek powstał dla zabawy, nie żeby kogoś obrażać więc manipulacje powinne być na odpowiednim poziomie i najlepiej żeby pasowały do ogólnego kilmatu fotki :)

Zapraszamy :D

Napisano

rowr - mialem taki sam pomysl z ufo, tylko trudno bylo dobrac zdjecie z Independence Day :D w swoim arcydziele knysholisa przeszedles samego siebie :D widac reke mistrza ;]

dobry pomysl byl z tymi fotami :D

Napisano

No to mocie. :D

ustka442b1fh.jpg

ustka025b0yp.jpg

Do tego pierwszego to sam bym cos dodal. :P

Tak jakbym sie na cos glupio patrzyl... zreszta na drugim tez. :P

Ale to byl masakryczny browar. hehe

pozdrawiam

Napisano

Dżizas tweety, ale żeś go wkomponował :D Tylko troszke inny kolor skóry Knyshy by się przydał i by nie było widać, że przeróbka :)

Kurcze, też będę musiał coś spłodzić... :P

Pozdro!

Napisano

No to wrzuce moją pierwszą manipulację...

Byście mnie przywiązali do łóżka linami o średnicy 5 cm to i tak bym to zrobił.... :D

RAbin nie gniewaj się :D

rabin.jpg

pozdro!

Napisano

Chris, Vorek: dzięki :) co do koloru skóry to pech chciał, że babki były mocno przepalone więc to i tak jest w miarę dobrze.

rowr: WTC i Superman śpioch! buahahahhahahahaha :D

kolejna odsłona Vorka: z cyklu na szlaku, z krasnoludem:

szlak6wz.jpg

nie mam już siły więc ide spać. dobranoc :]

Napisano

hehe dobre :D ktory to krasnolod :D[oki zartowalem ] hemmmm hehe co do supermena chcialem dac w tle samolot ale myslalem ze to juz przegiecie bedzie :D

Napisano

AGmakonts, nieeezłe :D

rowr - a nie widać ???? krasnolud to ten w niebieskiej koszuli, przecież mine widziałeś, jak mogłeś nie poznać ?:D

Pozdrawiam

Napisano

muhahhahahahahahhahaha o jezoo, chveti zes dowalił do pieca xD to niby knysha cheerliderka?! hehe chyba najbardziej mnie smieszy 'archaiczne' wykonanie... w prostocie siła xD pozdro hehe

Napisano

Przeniesione:

///--------------------------------------------------------

wersja19qf.jpg

wersja25gj.jpg

dwie wersje :D

Kara za błąd ortograficzny "AHA: rubta z nimi co chceta" róbta sie pisze bo : rObić :D