Napisano 28 Sierpień 200519 l Hello there... Moja ostatnia pracka. Robiona na podstawie wczesnego konceptu Palacu Jabby Ralpha McQuarriego do Return of the Jedi. Rendering - V-Ray, compositing - After Effects Hope You'll like it :) Full Res - 1024x768
Napisano 28 Sierpień 200519 l Podoba mi się światełko i textury ale kadr bym powiększył jeszcze nieco w górę, troche ciasnawo się zrobiło Pozdrawiam
Napisano 29 Sierpień 200519 l Autor Dzieki za komentarze :) Robilem to w sumie na chybcika, bo musialem szybko oddac, przez co widac niedociagniecia ale chyba wyszlo przyjemnie. Chyba jednak za duzego blura dalem. Btw. ktos wie jak wyexportowac RPF albo RLA z kanalem Z-Depth w V-Rayu? Musialem fake'owac DOFa, bo jak zachowywalem to tak jakby w ogole sie nie zapisywal (ten kanal)
Napisano 29 Sierpień 200519 l No projekt potwierdza moja teorie, ze klimat tworza glownie swiatla, klimat jest.
Napisano 30 Sierpień 200519 l lekkie niedociągnięcia widać ale praca bardzo ładna ( zwłaszcza tekstury ), pozdr