mentaller Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 projekt powstały głownie w celu szlifowania umiejętności, uważam go za skończony;]. komentarze mile widziane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 -ziarno -chyba niektóre proporcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 hmm tv chyba za bardzo odbija, fajne swiatlo, i to co xaev mowil. -5/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 A czym renderowane ? nieco przepalone w niektórych miejscach i kadr ciasny strasznie, poucinałeś trochę mebelków. Ogólnie render niezły :) Aaa i widzę reklamę maxwella na pólce :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 To jest vray chyba. :D Ladna praca. Ja bym ja zdzebke oziembil jeszcze ale i tak jest super. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 podoba mi sie, ładne swiatło....dziwnie tylko szyby w półkach nad TV...obiekty za nimi jak w matowym szkle..a odbicia skolei jak w zwykłym.....nie wiem czy tez nie powinny byc lekko zblurowane.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 Aaa i widzę reklamę maxwella na pólce :D o co chodzi? ;P no wiec tak: - render w vray'u - jakość mogłaby być lepsza, pod warunkiem że moj komputer też ;P - to szkło miało być matowe, ale nie pomyślałem zeby zmienić refleksy, no cóż trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 kolorek roślin mi się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 spłaszczony zegarek i roślinki :P reszta fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 dla rozbi pozytywne wrazenie, kazdy ma zawsze jakies ale, ogolnie bardzo fajne:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 hmm... jak znajde czas to może coś jeszcze porenderze w lepszej jakości. zegarek z ikei, a roślinki mojego autorstwa ;]. dzieki za komenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mmag Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 CO NA NIE: w kwestii jw. ziarno, nawiązując do jezyka photo, i coś z zielenią, ja lubię więcej zieleni, no ale nie tak. Nie naturalnie wygląda to co stoi za szybką, raczej tak rozmazane na kartce papieru niż zza matowej szyby, Poza tym meble nie pasują do siebie, wygladają na przypadkowe. A przez ten korytarzyk da się gdzieś przejść żeby nie rozwalić tych cennych wazonów? I ten obrazek w ciemnym zaułku.., powinno się eksponować właściewie takie duże rzeczy na ścianie, nie tylko odległośc patrzenia ale i światło. Tu by można co najwyżej zawiesić np galeryjkę ze zdjęciami, na nie się patrzy z bliska, ale konieczne oświetlenie. Generalnie meblościanka do komisu i pora sprawić sobie nowe meble. CO SIE PODOBA? Swaitło pomieszczenia, kanapka, podłoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Calkiem ladnie, ale ta zielen dziwnie wygląda... Ogólnie spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 A tam między schodami a ścianą to jest przerwa!? Przecież, jak tam coś wpadnie (np. dziecko ;)), to go nigdy nie znajdą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 El wieczor, muszę cię niestety wmartwić - twoje obawy sa płonne ;] (popatrz na załącznik - chyba o to chodziło ?) . korytarz gdzie leżą te wazy ma 1,3 m szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 ciekawie wyglada w miniaturce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi