Napisano 29 Sierpień 200519 l WItam, dlugo nieczego nie umieszczałem, a wiec czas to zmienic. Oto ostatni projekt ktory robię "Kuchnia". Jest juz troche zrobieone jeszcze kilka szczegółow i niektore elementy do wymiany/poprawy, min: uchwyty szafkowe, czajnik. Co myslicie cos dodac ujac zmienic? :) PS: narazie tylko screnn z VP, bo nie mialem czasu na render pozdr
Napisano 29 Sierpień 200519 l Wszędzie te same uchwyty i ten kolor nie jest pryzjemny. ALe jak wyteksturujesz to powinno być dobrze. Czajnikm oze byc. Te łyzki wiszące tez brzydkie
Napisano 29 Sierpień 200519 l wymien uchwyty w szafkach i te wiszące łyzki bo według mnie psują całą scene. I daj jakis render bo ogolnie mi sie podoba.
Napisano 29 Sierpień 200519 l ta lewa czesc zlewu, jest totalnie nie praktyczna, ani tam nie pozmywasz w tym, ani nic , zmien to :)albo zrob jednokomorowy zlew z taka "powierzchnia" do suszenia..albo przenies to bardziej w prawo :) pozdro
Napisano 30 Sierpień 200519 l łyżki, uchwyty, proporcje - zwłaszcza okap, cukierniczka, czajnik, szafki - używasz chamfera wogóle ;P
Napisano 30 Sierpień 200519 l Autor hindus - proporcje, gdzie widzisz bledy? okap za duzy czy za maly :)
Napisano 30 Sierpień 200519 l najlepiej wrzuć jakieś bipedy o średnim wzroście żeby ładnie uchwycić proporcje :) Pozdrawiam
Napisano 30 Sierpień 200519 l aha zmien albo usuń kieliszki i mozesz zrobic jeden rozbity na ziemi a drugi przwrócony na szawce:)
Napisano 30 Sierpień 200519 l Skoro to wizka to czemu ma robic rozbite kieliszki ? Moze w ogole uciorac sciany blotem ?
Napisano 31 Sierpień 200519 l Autor Update: Poprawilem niektore rzeczy ktore was draznily :) i jest tez render na ktorym wkoncu widze sowje bledy (latajacy pojemnik na chleb, kratka w blacie :) ktore bede poprawial :) Pozdro
Napisano 31 Sierpień 200519 l Zamknij to pomieszczenie, bo cos tak czuje ze scian za kamera nie zrobiles. ;) Sufitu ze nie ma juz ktos zauwazyl. Zamknij, bo po zamknieciu pomieszczenia oswietlenie dziala zupelnie innaczej... pozrawiam
Napisano 31 Sierpień 200519 l RA dobrze prawi, chyba że jest to kuchnia na dachu :D Poza tym całkiem fajnie, dawaj dalej :) Pozdrawiam
Napisano 31 Sierpień 200519 l Autor SUfit jest, spokojnie nie unhidowalem go :) Barcisz - wzoruje sie na mojej kuchni - tak :) Hindus - troche je splaszcze i gesciej rozstawie :) dzieki za wszystkie wylapanie bledow itp pozdro
Napisano 31 Sierpień 200519 l Drab, jesli masz zamiar projektowac w przyszlosci kuchnie, to uwazaj na tego typu rozwiazania... - chodzi mi o zlew, ktory jest bardzo niewygodny ... mozna troche nerwow, zdrowia zjesc pracujac przy takim zlewie... - najlepiej gdy jest w okolicach okna ///pod oknem/// - przyjemniej sie zmywa naczynia... ;) i nie zawsze musisz uderzac glowa o szafke... choc z drugiej strony mozna przyjemnie schowac zmyte naczynia do polki ... to tez fakt... :] wizualka - robi, robi ... przyjemne wrazenie... miekkie krawedzie... jak dla mnie - kupilbym to... po pierwszym wrazeniu... pozniej mozna sie doszukac jakis szczegolow typu zlew... ale ogolnie - calosc pozytywnie, choc brakuje jakiegos mocnego akcentu ... POZDRO! mam nadzieje, ze kiedys tez bede takie robil wizki ;)
Napisano 1 Wrzesień 200519 l To ja dołożę to że żaluzje nie mają sznóreczków :) i sobie lewitują,, te kieliszki mnie męczą... podłożył bym pod nie jakąś tackę lub deseczkę bo szkoda lady - zacieki się porobią.. :D A te szafki wiszące to one mają mieć takie krągłe kształty? dużo pracy jeszcze przed tobą.. powodzenia jeszcze tu zajrzę..