DraB Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 WItam, dlugo nieczego nie umieszczałem, a wiec czas to zmienic. Oto ostatni projekt ktory robię "Kuchnia". Jest juz troche zrobieone jeszcze kilka szczegółow i niektore elementy do wymiany/poprawy, min: uchwyty szafkowe, czajnik. Co myslicie cos dodac ujac zmienic? :) PS: narazie tylko screnn z VP, bo nie mialem czasu na render pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Wszędzie te same uchwyty i ten kolor nie jest pryzjemny. ALe jak wyteksturujesz to powinno być dobrze. Czajnikm oze byc. Te łyzki wiszące tez brzydkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 w skali to robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 wymien uchwyty w szafkach i te wiszące łyzki bo według mnie psują całą scene. I daj jakis render bo ogolnie mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 ta lewa czesc zlewu, jest totalnie nie praktyczna, ani tam nie pozmywasz w tym, ani nic , zmien to :)albo zrob jednokomorowy zlew z taka "powierzchnia" do suszenia..albo przenies to bardziej w prawo :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 Dobre stwierdzenie Barcisz zmienie to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 łyżki, uchwyty, proporcje - zwłaszcza okap, cukierniczka, czajnik, szafki - używasz chamfera wogóle ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 hindus - proporcje, gdzie widzisz bledy? okap za duzy czy za maly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 kieliszki raczej tu nie pasują, radziłby dawać więcej chamfera, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 za nisko - chyba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 najlepiej wrzuć jakieś bipedy o średnim wzroście żeby ładnie uchwycić proporcje :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 aha zmien albo usuń kieliszki i mozesz zrobic jeden rozbity na ziemi a drugi przwrócony na szawce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 wrażenie mam takie jakby dolne szafki były za niskie Pozr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Fajne ale kolor odstrasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Skoro to wizka to czemu ma robic rozbite kieliszki ? Moze w ogole uciorac sciany blotem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 Update: Poprawilem niektore rzeczy ktore was draznily :) i jest tez render na ktorym wkoncu widze sowje bledy (latajacy pojemnik na chleb, kratka w blacie :) ktore bede poprawial :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 zmien ten żółty na biały :) za grube rolety imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 mi sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 chyba zapomniałes o suficie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 yyy....tam jest szafko-blato-parapet?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Zamknij to pomieszczenie, bo cos tak czuje ze scian za kamera nie zrobiles. ;) Sufitu ze nie ma juz ktos zauwazyl. Zamknij, bo po zamknieciu pomieszczenia oswietlenie dziala zupelnie innaczej... pozrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 RA dobrze prawi, chyba że jest to kuchnia na dachu :D Poza tym całkiem fajnie, dawaj dalej :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 SUfit jest, spokojnie nie unhidowalem go :) Barcisz - wzoruje sie na mojej kuchni - tak :) Hindus - troche je splaszcze i gesciej rozstawie :) dzieki za wszystkie wylapanie bledow itp pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Drab, jesli masz zamiar projektowac w przyszlosci kuchnie, to uwazaj na tego typu rozwiazania... - chodzi mi o zlew, ktory jest bardzo niewygodny ... mozna troche nerwow, zdrowia zjesc pracujac przy takim zlewie... - najlepiej gdy jest w okolicach okna ///pod oknem/// - przyjemniej sie zmywa naczynia... ;) i nie zawsze musisz uderzac glowa o szafke... choc z drugiej strony mozna przyjemnie schowac zmyte naczynia do polki ... to tez fakt... :] wizualka - robi, robi ... przyjemne wrazenie... miekkie krawedzie... jak dla mnie - kupilbym to... po pierwszym wrazeniu... pozniej mozna sie doszukac jakis szczegolow typu zlew... ale ogolnie - calosc pozytywnie, choc brakuje jakiegos mocnego akcentu ... POZDRO! mam nadzieje, ze kiedys tez bede takie robil wizki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 To ja dołożę to że żaluzje nie mają sznóreczków :) i sobie lewitują,, te kieliszki mnie męczą... podłożył bym pod nie jakąś tackę lub deseczkę bo szkoda lady - zacieki się porobią.. :D A te szafki wiszące to one mają mieć takie krągłe kształty? dużo pracy jeszcze przed tobą.. powodzenia jeszcze tu zajrzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi