shark_kk Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Nareszcie zrobiłem coś z czego jestem zadowolony. Wiem że dla was to jest nic ale dla mnie to wielki powod do domy :D teraz pracuje nad jakimś autem. Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 nie wiem jak mozna byc z boxow dumnym ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 :] ten samochodzik to raczej narazie Ci odradzam - porób jeszcze troche takich modelików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danilo2 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 a pokaż siateczkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 no... bardzo mało pracy, ale jesteś początkujący więc ucz się dalej, na tym poziomie samochodu odradzam, klawisze troszkę jak poduszkeczki, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 no... bardzo mało pracy, ale jesteś początkujący więc ucz się dalej, na tym poziomie samochodu odradzam, klawisze troszkę jak poduszkeczki, pozdr o jakie ci klawisze chodzi? ^^. Jak dla mnie tonie trzeba byłot ego wystawiać. Pracuj, racuj jeszcze raz pracuj a jak zrobisz cos porzadnego to wystaw. Tż zrobiłem kiedyś taki błąd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 heh box 3x3x3 + Bevel + Ms, chyba nic wiecej :) jak na poczatkujacego jest dobze. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 mnie sie podob :D moze zrobienie box + rry + mterily to mx 10 min prcy le i tk cos mi sie tu podob ;P m klimt :D i j kurt wcle nie odrdzm smochodu. wrecz przeciwnie! to swietne pole tdo nuki (ptrz np n xyrion i jego lncer!). sorry le jedn literk n klwierce przestl mi dzilc. mm ndzieje ze sie rozczytcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 niom na poczatkujacego dobrze, tylko ze te kostki po bokach wystaja z scianki, a ta zolta na gorze jest prawie ze rowna sciance, bys musial je bardziej wyciagnac... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 iedys widzialem gdzie na jakiejs stronce taka kostke, ale tam przynajmniej nadrabiali fajnymi materialami, a poza tym to nie powinna bys jednolita bryla:/, pociachaj to na kawalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Fajny... speed. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 no coz jesli ta kostka to dla ciebie powod do dumy to chyba ciezko ci bedzie z tym carem, no ale probuj probuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Kostka jak kostka fajna jak na początkującego to fajnie ale mogłeś dać jakiś połysk kostce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shark_kk Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 no był bym wdzięczny jak by mi ktoś pomogł jak zrobic połysk bo juz wiele probowałem ale mi nie wychodziło :) thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 czym renderujesz będzie nam łatwiej - scanline czy vray ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 scanline czy vray? a gdzie brazil? czy on sie nie zalicza do najslawniejszych renderow? co to za polityka:p a render to scanline z skylightem (sam go tego uczylem;))... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 no to gloss i reflect zwieksz i masz plastik ;) mozesz tam fallofa wcisnac - jak chcesz ;) pfffii poczekajmy na brazila2 to sam sie przesiąde ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi