Napisano 31 Sierpień 200519 l Nareszcie zrobiłem coś z czego jestem zadowolony. Wiem że dla was to jest nic ale dla mnie to wielki powod do domy :D teraz pracuje nad jakimś autem. Pozdro !
Napisano 31 Sierpień 200519 l :] ten samochodzik to raczej narazie Ci odradzam - porób jeszcze troche takich modelików.
Napisano 31 Sierpień 200519 l no... bardzo mało pracy, ale jesteś początkujący więc ucz się dalej, na tym poziomie samochodu odradzam, klawisze troszkę jak poduszkeczki, pozdr
Napisano 31 Sierpień 200519 l no... bardzo mało pracy, ale jesteś początkujący więc ucz się dalej, na tym poziomie samochodu odradzam, klawisze troszkę jak poduszkeczki, pozdr o jakie ci klawisze chodzi? ^^. Jak dla mnie tonie trzeba byłot ego wystawiać. Pracuj, racuj jeszcze raz pracuj a jak zrobisz cos porzadnego to wystaw. Tż zrobiłem kiedyś taki błąd :D
Napisano 31 Sierpień 200519 l heh box 3x3x3 + Bevel + Ms, chyba nic wiecej :) jak na poczatkujacego jest dobze. Powodzenia :)
Napisano 31 Sierpień 200519 l mnie sie podob :D moze zrobienie box + rry + mterily to mx 10 min prcy le i tk cos mi sie tu podob ;P m klimt :D i j kurt wcle nie odrdzm smochodu. wrecz przeciwnie! to swietne pole tdo nuki (ptrz np n xyrion i jego lncer!). sorry le jedn literk n klwierce przestl mi dzilc. mm ndzieje ze sie rozczytcie :P
Napisano 31 Sierpień 200519 l niom na poczatkujacego dobrze, tylko ze te kostki po bokach wystaja z scianki, a ta zolta na gorze jest prawie ze rowna sciance, bys musial je bardziej wyciagnac... pozdr
Napisano 31 Sierpień 200519 l iedys widzialem gdzie na jakiejs stronce taka kostke, ale tam przynajmniej nadrabiali fajnymi materialami, a poza tym to nie powinna bys jednolita bryla:/, pociachaj to na kawalki
Napisano 31 Sierpień 200519 l no coz jesli ta kostka to dla ciebie powod do dumy to chyba ciezko ci bedzie z tym carem, no ale probuj probuj
Napisano 31 Sierpień 200519 l Kostka jak kostka fajna jak na początkującego to fajnie ale mogłeś dać jakiś połysk kostce :)
Napisano 31 Sierpień 200519 l Autor no był bym wdzięczny jak by mi ktoś pomogł jak zrobic połysk bo juz wiele probowałem ale mi nie wychodziło :) thx
Napisano 31 Sierpień 200519 l scanline czy vray? a gdzie brazil? czy on sie nie zalicza do najslawniejszych renderow? co to za polityka:p a render to scanline z skylightem (sam go tego uczylem;))...
Napisano 31 Sierpień 200519 l no to gloss i reflect zwieksz i masz plastik ;) mozesz tam fallofa wcisnac - jak chcesz ;) pfffii poczekajmy na brazila2 to sam sie przesiąde ;)