Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

i kto wygral ten pro-konkurs ? ;]

ps. ja nie wiem jak ci sie udalo (chociaz adek ostatnio dal wymuszony wybor nazwy tematu) nazwać wątek niewłasciwie ;]

Napisano

jak sie nie odezwą to powiedz ;]

ps. jako ze ogladalem obie wizki to twoja wg. mnie ladniej wyszla ... troche zimna (jak na komerche) aleja takie lubie ;]

Napisano

Na wstepie powiem, ze podoba mi sie bardziej od pracy bobby'iego. :)

Jedeyne co razi to ta lewa strona, to co sie dzieje za szybami. Nieciekawe i smutne. ;)

Ogolnie jest jednak super. :)

pozdrawiam

Napisano

to był test na znajomość maxa i renderera gi? bo chyba nie na robienie wizualek :] wizualka powinna pokazywać piękno tego badziewia, żyjący sklep z majtami a nie puste meble.

Napisano

Zmnien temat na: Obiekt 3d: klamka w sklepie z gaciami. Nie podoba mi sie kadr, szerokatna kamera postawiona za blisko sciany. A moze sie nie znam. Technicznie ok, ale zgodze sie z Szeryfem, przydalyby sie majty, klienci, zycie. Co to logo takie rozmazane?

Napisano

sklep miał sie znajdowac w centrum handlowym dlatego taki a nie inny widok za szybą.Logo rozmazane bo poki co dla nich nie pracuje a promocja kosztuje.Światla to IESy.Co do klamki to nie widze problemu ale jak ktos chce to nawet do majtek sie przyczepi ;P

Napisano
.Co do klamki to nie widze problemu ale jak ktos chce to nawet do majtek sie przyczepi ;P

Ja sie nie czepiam, pisze tylko co mi sie nie podoba, to tylko moje zdanie. Chyba musze isc na jakies lekcje kopozycji/kadrowania...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności