mlodAs Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Ja tez bralem udział w tym wyscigu szczurow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 i kto wygral ten pro-konkurs ? ;] ps. ja nie wiem jak ci sie udalo (chociaz adek ostatnio dal wymuszony wybor nazwy tematu) nazwać wątek niewłasciwie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Kto wygrał nie wiem do mnie jeszcze sie nie odezwali:p sorry za nazwe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 jak sie nie odezwą to powiedz ;] ps. jako ze ogladalem obie wizki to twoja wg. mnie ladniej wyszla ... troche zimna (jak na komerche) aleja takie lubie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 zmień nazwę, a co do pracy, to drugi render napewno fajniejszy. jednak pozostaje wiele miejsć słabo dopracowanych, w szczególności to co jest za oknami, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Na wstepie powiem, ze podoba mi sie bardziej od pracy bobby'iego. :) Jedeyne co razi to ta lewa strona, to co sie dzieje za szybami. Nieciekawe i smutne. ;) Ogolnie jest jednak super. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 to był test na znajomość maxa i renderera gi? bo chyba nie na robienie wizualek :] wizualka powinna pokazywać piękno tego badziewia, żyjący sklep z majtami a nie puste meble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 niezle Ci grzejniki wygielo ;) podoba mi sie , ladnie wyrenderowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 bardzo mi się podoba, zwłaszcza wersja jaśniejsza. Jedyny minus według mnie to rozmazany widok za szybami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Zmnien temat na: Obiekt 3d: klamka w sklepie z gaciami. Nie podoba mi sie kadr, szerokatna kamera postawiona za blisko sciany. A moze sie nie znam. Technicznie ok, ale zgodze sie z Szeryfem, przydalyby sie majty, klienci, zycie. Co to logo takie rozmazane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 szkoda ze sans nie bral udzialu :D ładnie wyszlo widze ze duzo dales "od siebie" i nie przejmowales sie wytycznymi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Jak zrobiles swiatla z halogenow? Tam jest jakas mapa w projektorze czy to max wylicza te refleksy? Fotony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 To na 99% IESy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 sklep miał sie znajdowac w centrum handlowym dlatego taki a nie inny widok za szybą.Logo rozmazane bo poki co dla nich nie pracuje a promocja kosztuje.Światla to IESy.Co do klamki to nie widze problemu ale jak ktos chce to nawet do majtek sie przyczepi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 bardzo ladny obrazek, szczegolnie kadr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 .Co do klamki to nie widze problemu ale jak ktos chce to nawet do majtek sie przyczepi ;P Ja sie nie czepiam, pisze tylko co mi sie nie podoba, to tylko moje zdanie. Chyba musze isc na jakies lekcje kopozycji/kadrowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi