Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

i kto wygral ten pro-konkurs ? ;]

ps. ja nie wiem jak ci sie udalo (chociaz adek ostatnio dal wymuszony wybor nazwy tematu) nazwać wątek niewłasciwie ;]

Napisano
  • Autor

Kto wygrał nie wiem do mnie jeszcze sie nie odezwali:p sorry za nazwe;)

Napisano

jak sie nie odezwą to powiedz ;]

ps. jako ze ogladalem obie wizki to twoja wg. mnie ladniej wyszla ... troche zimna (jak na komerche) aleja takie lubie ;]

Napisano

zmień nazwę, a co do pracy, to drugi render napewno fajniejszy. jednak pozostaje wiele miejsć słabo dopracowanych, w szczególności to co jest za oknami, pozdr

Napisano

Na wstepie powiem, ze podoba mi sie bardziej od pracy bobby'iego. :)

Jedeyne co razi to ta lewa strona, to co sie dzieje za szybami. Nieciekawe i smutne. ;)

Ogolnie jest jednak super. :)

pozdrawiam

Napisano

to był test na znajomość maxa i renderera gi? bo chyba nie na robienie wizualek :] wizualka powinna pokazywać piękno tego badziewia, żyjący sklep z majtami a nie puste meble.

Napisano

bardzo mi się podoba, zwłaszcza wersja jaśniejsza. Jedyny minus według mnie to rozmazany widok za szybami.

Napisano

Zmnien temat na: Obiekt 3d: klamka w sklepie z gaciami. Nie podoba mi sie kadr, szerokatna kamera postawiona za blisko sciany. A moze sie nie znam. Technicznie ok, ale zgodze sie z Szeryfem, przydalyby sie majty, klienci, zycie. Co to logo takie rozmazane?

Napisano

Jak zrobiles swiatla z halogenow? Tam jest jakas mapa w projektorze czy to max wylicza te refleksy? Fotony?

Napisano
  • Autor

sklep miał sie znajdowac w centrum handlowym dlatego taki a nie inny widok za szybą.Logo rozmazane bo poki co dla nich nie pracuje a promocja kosztuje.Światla to IESy.Co do klamki to nie widze problemu ale jak ktos chce to nawet do majtek sie przyczepi ;P

Napisano
.Co do klamki to nie widze problemu ale jak ktos chce to nawet do majtek sie przyczepi ;P

Ja sie nie czepiam, pisze tylko co mi sie nie podoba, to tylko moje zdanie. Chyba musze isc na jakies lekcje kopozycji/kadrowania...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.