DraB Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 TO jest to, moja ostatnia scena z którą męczyłem się bardzo długo ;] Uważam ze render mnie chyba pokonał, ale co tam wyszlo takie jakie jest (a na moje oko wyszlo misernie). Ale uważam to za udany projekt, ponieważ nauczyłem sie wielu cikawych rzeczy zarówno z dzialu moddeling, jak i render i light, które napewno lepiej wykorzystam w przyszłości :) I to sie chyba liczy :D 3Ds Max 6 + VRay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 nie jest zle :) Pierwszy render lepszy ale przydalo by sie zwiekszyc aa level co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 czajnik chyba w powietrzu wisi jakiegoś okna brakuje - i ten widok... ogólnie jest dobrze :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Moze byc, ale to GI jakies niezbyt. ;) Widac to np. pod uchwytami w lodowce. GI malo podkresla szczegol. Elementy laczace sie. Draznia mnie tez te szybki w szafkach. :/ Mialo byc mleko? Brak okna i male AA jak koledzy wspomnieli tez draznia. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 tam na moje oko to proporcje skopane ale nie jest tak zle kafelki troszke nie pasuja :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Hehe, myślałem że bedzie gorzej :) Thx PS: Czy mozecie mi doradzic co zrobic zeby te cholerne klamki rzucaly wiekszy cien, bo wyglada to okropnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 A to jest irr mapa czy fotony czy... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Proporcje złe i wogóle pr0 to nie jest ale da sie na to patrzeć więc nie jest źle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 RA - Irradiance 1st 2st - Light Map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 To zwieksz jakosc irr mapy - wystarzcy poprostu dac na high, raczej nie baw sie z tresh'ami ipt., mimo ze moglbys. ;) I zwieksz ilosc sampli w light mapie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 RA dziex moze jesce sie tym jutro pobawie, ale chce juz zrzucic ta scene z sumienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 bardzo mi sie podoba kawalek wokol zlewuuu. i metal na kuchence. "-" to kafeli i vidok za oknem./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 fajna pracka, niepodoba mi sie ten kwiatek na lodówce, nie pasuje mi do całej sceny i naczynia w zlewie mógłbys usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 całkiem przyjemne, poprawił bym tylko materiał na szufladach, zrobił normalne kafelki na ścianie i wywalił to akwarium za oknem :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi