SansSerif Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 udagawa yasuhito (aka shovel head) http://www.ugauga.jp/ . . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 wow genialne :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 o ja pieprze co za koles :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 w sumie moze byc ;) drugi robot rocks!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 sam miód : )), a robocik skojazył mi się od razu z obcym tzn według mnie to tak cybernetyczna wersja obcego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Z punktu widzenia inżyniera powiem tylko tyle: ma się co psuć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 mi sie nie podobaja zabardzo klocki lego :) edit: ale fajne rendery chyba ze to nie rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Poogladajcie jego sajt. To co wyżej to tylko próbka zrobiona dla sram`a tego od rowerów i z jego części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 haha pół mojego roweru :] ale respect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 ciekawe czy to moze sie ruszac stabilnie czy jest stabilne tak na jakie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 a kogo to interesuje na ile to stabilne ;P generalnie ide do domu... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 A ja myślałem, że mam pojęcie o robotach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 przeciez on jest z czesci od rowerow ale motym, genialne materialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masteryoshi Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Co tu się dziwić.. ? Przecież to Japończyk robił :DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 genialne, naprawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 link nie działa u mnie zadziałało to http://www.ugauga.jp/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi