Skip to content

Scenki 3D : Moje pierwsze prace

Featured Replies

Witam wszystkich jestem nowy na forum. Niedawno zaczolem prace w 3ds Max, Nie wiedzialem gdzie zamiescic posta wiec dałem do WIP jak źle to poprawcie. Na dole zamieszczam moje dotychczasowe prace, sugestie mile widziane. :) Chce poprostu poddac sie ocenie innym.

• Replies 20
  • Views 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nooo wiesz kurcze czajnik jest chyba standartowy z maxa, kulki tez, owce moga byc.

Sproboj cos nowego wymodelowac.

Owce nawet fajne, ale nie wiem co ma ten czajnik do wszystkiego? kulki to tez niezbyt ambitna scenka. Wysil sie troche

Hehe a ten teapot to co? Wrzuciles swiatlo i tyle :D?

Zycze powodzenia :)

no z tym teapotem to troszke dziwnie, co do kulek to materiały sam robiłeś? Owce, miły efekt ale jeszcze trzeba duzo pracy włożyc, życze poprostu powodzenia !

• Author

Co do tego czajnika to poprostu czwiczylem na materialach. junioR materialy na kulkach robilem sam. Moze jutro zrobie cos fajnego tylko nie mam pomyslu moze cos poradzicie.

jak ci sie nudzi to nie wiem... zrob shreka 3 :D, a tak na powaznie poprzerabiaj sobie jakies fajne tutki :]

jak sam wymęczyłeś materiał to looz, teraz wystarczy czytac i oglądac tutoriale, których jak wiadomo w sieci nie brakujei będzie coraz lepiej !

Te pudle to jakies takie dziwne, ale material na kulkach naprawde fajne, zarzucisz mi przepisem na niego :D

uuuuuuuuuu No wiesz, co panie Rox!!! Zaskoczyłeś mnie!!! To ja nawet takich owieczek nie umiem zrobić.

owca-krzak ,ciekawe:)

jak na pierwsze prace to dobre są;)

• Author

Dzieki za rady. Plastic wysle ci przepis na meila lub podaj GG to sie dogadamy. A co do owieczek to bardzo dobrej jakosci textury z UVW Map+VrayDisplacement.

Gdzie znalazłeś tutorialik na temat owieczek??? Podasz linka??? Plz... Pozdro.

modelowania kulek i czajnika komentowac nie bede.. ale material na kulkach fajny.. - sam robiles ? ;> ps. czemu nie widze tych "owiec", o ktorych wszyscy pisza (?) :/

Jak na początki z materiałami to nieźle, ale mogłeś sie trochę bardziej wysilić, jesteś z Jastrzębia Zdrój na śląsku?? Bo często tam przejeżdżam.

co do pracek wszystko zostało powiedziane i sie pod tym także podpisuje, a gdzie odnajde wspomniane owce?

nie musisz pokazwyac wszystkich sphearow i teapotow ktore udalo ci sie wyrenerowac, rendery zostaw sobie a tu dawaj PRACE;) pozdr

Qrde no ja owieczek o ktorych wszyscy mowia nie widze :| Za to czajnik pierwsza klasa ;) Ja proponuje zabrac sie za modeling. Pozdrawiam