Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich jestem nowy na forum. Niedawno zaczolem prace w 3ds Max, Nie wiedzialem gdzie zamiescic posta wiec dałem do WIP jak źle to poprawcie. Na dole zamieszczam moje dotychczasowe prace, sugestie mile widziane. :) Chce poprostu poddac sie ocenie innym.

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no z tym teapotem to troszke dziwnie, co do kulek to materiały sam robiłeś? Owce, miły efekt ale jeszcze trzeba duzo pracy włożyc, życze poprostu powodzenia !

Napisano

Co do tego czajnika to poprostu czwiczylem na materialach. junioR materialy na kulkach robilem sam. Moze jutro zrobie cos fajnego tylko nie mam pomyslu moze cos poradzicie.

Napisano

jak sam wymęczyłeś materiał to looz, teraz wystarczy czytac i oglądac tutoriale, których jak wiadomo w sieci nie brakujei będzie coraz lepiej !

Napisano

Dzieki za rady. Plastic wysle ci przepis na meila lub podaj GG to sie dogadamy. A co do owieczek to bardzo dobrej jakosci textury z UVW Map+VrayDisplacement.

Napisano

modelowania kulek i czajnika komentowac nie bede.. ale material na kulkach fajny.. - sam robiles ? ;> ps. czemu nie widze tych "owiec", o ktorych wszyscy pisza (?) :/

Napisano

Jak na początki z materiałami to nieźle, ale mogłeś sie trochę bardziej wysilić, jesteś z Jastrzębia Zdrój na śląsku?? Bo często tam przejeżdżam.