Napisano 16 Wrzesień 200519 l -Link- Premiera (J): 14.09.05 Trailery z FFVII:AC Polecam. Film ma ode mnie 10/10
Napisano 16 Wrzesień 200519 l Ode mnie też 10/10 Wspaniała rozrywka *idzie zainstalować FF7* Kiedy premiera w Europie?
Napisano 17 Wrzesień 200519 l Premiera w US kolo bozego narodzenia. Jezeli nie bedzie w tym samym czasie w europie to pewnie dopiero po nowym roku. FF7:AC ma ode mnie 10/10. Do tego warto obejrzec 25min anime FF7:Last Order, ktore wyjasnia co nieco tym, ktorzy nie grali w FF7, a tym co grali przedstawia nieco szersza wersje and more;) Empeck, graj koniecznie, bo jak mozesz sie wzruszyc i uronic lezke na koncu filmu, jezeli nie wiesz kim jest postac dziewczyny z dlugim warkoczem?;) *chlip* *chlip* jaki ja wrazliwy
Napisano 17 Wrzesień 200519 l Ja nigdy nie grałem, i pewnie nie bende raczej...bo jakos nie przepadam za RPG ( a to chyba taka gra)...ale trailer....niesamowity, ogromne wrażenie robi mimika twarzy. Wystarczy zerknąć na to foto u góry...wymiata!
Napisano 17 Wrzesień 200519 l ładna bajka:) Nigdy do mnie specjalnie nie przemawiała animowata estetyka, ale advent children bede z pewnościa miło wspominal - warto mówiąc krotko ;)
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Autor Do tego warto obejrzec 25min anime FF7:Last Order, ktore wyjasnia co nieco tym, ktorzy nie grali w FF7, a tym co grali przedstawia nieco szersza wersje and more;) można to za free ściągnąć czy to dodatek do dvd?
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Autor a ja tam na oficjalnej stronie nie moge znalezc trailera :] http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/ w trailers :)
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Pierwszy raz jakiś czas temu, dzisiaj drugi... :] Tylko ciekawi mnie odbiór u osób które nie grały fanatycznie w FF7 (czy też w ogóle nie miały styku) ;).
Napisano 19 Wrzesień 200519 l Heh, na szczescie Square wyjasnil na poczatku co nieco i mozna sie pobawic, ale faktem jest, ze - pomijajac znajomosc postaci, przywiazanie do nich - wielu faktow, do ktorych jest odniesienie w filmie nie odkrywa. No coz, Doom rulez, right? ;>
Napisano 19 Wrzesień 200519 l Hehe Square się postarał i fan każdy fakt miejsce czy broń łapie jak pelikan cegłę. Fajnie że nie starali się tego wypruć na papkę dla każdego, bo szczerze mówiąc to mało mnie obchodzi odbiór niewtajemniczonych :], tak tylko sobie rozważałem ;). Doom rulez? DOOM RULEZ :]
Napisano 19 Wrzesień 200519 l Szuruszuru -już zapomniałem że nie należy pić kawy czytając forum- szuruszuru, ehhh jeszcze klawisze szuruszuru..........
Napisano 17 Luty 200619 l ludzie FF rządzi gry bajki fimy wszystko co z tym związane 10/10!!! jak oni to robią?/ ile to sie musi renderować?? co oni mają za sprzęt?? tyle pytań zero odpowiedzi;] bardzo mnie to interesuje! posdr & halleluja
Napisano 17 Luty 200619 l zajebibscie zrobiony - ale scenariusz chyba fakttycznie dla znajacych ff7 bo mnie totalnie niezakrecił
Napisano 17 Luty 200619 l graficznie wypasiony i nawet dla samego CG warto obejrzeć. a jako ze w gierki nigdy nie grałem, to film też nie za bardzo zrozumiałem. pewnie bede musial jeszcze raz obejrzeć. moze znając zakonczenie, bede wiedzial na co zwracac uwage.
Napisano 19 Luty 200619 l no nic az sobie obejrzalem to ffvii i powiem tak fajne sceny walki:) nie jestem fanem ff( ...ogladalem jakies ff na polsacie i tamto bylo duzo gorsze mniej mangowe bardziej amerykaniski klimat komixowy:P..l pozdro.
Napisano 19 Luty 200619 l Ciekawe czy będzie następna równie odjechana część...:) Co prawda z FF nigdy wcześniej styczności nie miałem...ale film jest super
Napisano 19 Luty 200619 l Grafika bardzo dobra, tylko szkoda, ze tyle roboty zostało włozone w film dla wąskiej grupy odbiorców, jakimi są Japończycy, zamiast dla widzów europejskich i amerykańskich. Fakt, ze kraje azjatyckie mające inną mentalnośc od naszej lepiej by ten film przyjęły, ale dla większości z nich ten film jest niedostępny... No, chyba, że Indie, ale Hindusi mają z kolei jeszcze inne kanony i mentalność. Może, jak ktoś grał w gry z tej serii, to inaczej ten film postrzega.