xeav Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 -Link- Premiera (J): 14.09.05 Trailery z FFVII:AC Polecam. Film ma ode mnie 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Ode mnie też 10/10 Wspaniała rozrywka *idzie zainstalować FF7* Kiedy premiera w Europie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Tak jak wyzej. Polecam...choć zajawke waro zobaczyć :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 koniecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Premiera w US kolo bozego narodzenia. Jezeli nie bedzie w tym samym czasie w europie to pewnie dopiero po nowym roku. FF7:AC ma ode mnie 10/10. Do tego warto obejrzec 25min anime FF7:Last Order, ktore wyjasnia co nieco tym, ktorzy nie grali w FF7, a tym co grali przedstawia nieco szersza wersje and more;) Empeck, graj koniecznie, bo jak mozesz sie wzruszyc i uronic lezke na koncu filmu, jezeli nie wiesz kim jest postac dziewczyny z dlugim warkoczem?;) *chlip* *chlip* jaki ja wrazliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Final to oczywiście 10/10 !! Równierz polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Ja nigdy nie grałem, i pewnie nie bende raczej...bo jakos nie przepadam za RPG ( a to chyba taka gra)...ale trailer....niesamowity, ogromne wrażenie robi mimika twarzy. Wystarczy zerknąć na to foto u góry...wymiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 ładna bajka:) Nigdy do mnie specjalnie nie przemawiała animowata estetyka, ale advent children bede z pewnościa miło wspominal - warto mówiąc krotko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Do tego warto obejrzec 25min anime FF7:Last Order, ktore wyjasnia co nieco tym, ktorzy nie grali w FF7, a tym co grali przedstawia nieco szersza wersje and more;) można to za free ściągnąć czy to dodatek do dvd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Dodatek do ultimate edition. ok. 125 MB ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 a ja tam na oficjalnej stronie nie moge znalezc trailera :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Wypasik, wypasik :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 a ja tam na oficjalnej stronie nie moge znalezc trailera :] http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/ w trailers :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Pierwszy raz jakiś czas temu, dzisiaj drugi... :] Tylko ciekawi mnie odbiór u osób które nie grały fanatycznie w FF7 (czy też w ogóle nie miały styku) ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Heh, na szczescie Square wyjasnil na poczatku co nieco i mozna sie pobawic, ale faktem jest, ze - pomijajac znajomosc postaci, przywiazanie do nich - wielu faktow, do ktorych jest odniesienie w filmie nie odkrywa. No coz, Doom rulez, right? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Hehe Square się postarał i fan każdy fakt miejsce czy broń łapie jak pelikan cegłę. Fajnie że nie starali się tego wypruć na papkę dla każdego, bo szczerze mówiąc to mało mnie obchodzi odbiór niewtajemniczonych :], tak tylko sobie rozważałem ;). Doom rulez? DOOM RULEZ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 nie podoba mi sie :P fajne wykonanie - nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Who cares? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 No wlasnie. Go to hell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 jesteście siebie warci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Szuruszuru -już zapomniałem że nie należy pić kawy czytając forum- szuruszuru, ehhh jeszcze klawisze szuruszuru.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filoos Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 ludzie FF rządzi gry bajki fimy wszystko co z tym związane 10/10!!! jak oni to robią?/ ile to sie musi renderować?? co oni mają za sprzęt?? tyle pytań zero odpowiedzi;] bardzo mnie to interesuje! posdr & halleluja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 zajebibscie zrobiony - ale scenariusz chyba fakttycznie dla znajacych ff7 bo mnie totalnie niezakrecił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 ee, tam, dla samych sekwencji walk warto obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 graficznie wypasiony i nawet dla samego CG warto obejrzeć. a jako ze w gierki nigdy nie grałem, to film też nie za bardzo zrozumiałem. pewnie bede musial jeszcze raz obejrzeć. moze znając zakonczenie, bede wiedzial na co zwracac uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 no nic az sobie obejrzalem to ffvii i powiem tak fajne sceny walki:) nie jestem fanem ff( ...ogladalem jakies ff na polsacie i tamto bylo duzo gorsze mniej mangowe bardziej amerykaniski klimat komixowy:P..l pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Ciekawe czy będzie następna równie odjechana część...:) Co prawda z FF nigdy wcześniej styczności nie miałem...ale film jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Grafika bardzo dobra, tylko szkoda, ze tyle roboty zostało włozone w film dla wąskiej grupy odbiorców, jakimi są Japończycy, zamiast dla widzów europejskich i amerykańskich. Fakt, ze kraje azjatyckie mające inną mentalnośc od naszej lepiej by ten film przyjęły, ale dla większości z nich ten film jest niedostępny... No, chyba, że Indie, ale Hindusi mają z kolei jeszcze inne kanony i mentalność. Może, jak ktoś grał w gry z tej serii, to inaczej ten film postrzega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi