Posted June 24, 200519 yr ZLOT WE WROCKU - REAKTYWACJA W porozumienu z tobi_k'iem i razorem zakładam nowy topic :D TERMIN USTALONY: 16 lipca 2005 roku godz. 20 pod pręgierzem. Najprawdopodobniej na rynku przy pręgierzu zostanie wywieszone logo max3d.pl. Tam też się zbierzemy. Obowiazkowo należy miec ze sobą karteczkę z avatarkiem i nickiem. Możecie tutaj wpisywac swoje propozycje co do spotkania. Wszelkie uwagi i commentsy mile widziane :) Do tej pory wyraził chęc: tobi_k razor Plastique nielot007 (chyba) tweety rowr (weźmie cyfrówkę) asblaze vorek (weźmie Zenita) Salvator (chyba) WTorek mkk3a (???) Badyl Kannu_ czekamy na resztę wrocławskich grafików!!! ----------------------------------------------- Jesli kogoś pominąłem to sorki i proszę o PM :) . . . . . .
June 24, 200519 yr Widze, że chyba bede musiał się sprężyć i przyjechac na weekend do wrocka, bo jestem wymieniony w "porozumieniu wielkiej trójki organizujacej spotkanie":):D;)
June 25, 200519 yr 02/03.07.2005 jestem w Krakowie i niestety nic nie mogę w tej kwestii zmienić. Dlatego poponuję spotkanie 09.07.2005, wtedy napewno będę miał możliwość wyskoczyć na miasto na piffko. btw. Plastiq też by przyjechał na spotkanie.
June 25, 200519 yr no jasne że bym przyjechał! popieram termin 9 lipiec... Byśmy dali czadu panowie :D
June 25, 200519 yr nom to proponuje spotkanie w krk 2/3 :) Sartr i Sympatetic pewnie tez by sie pisali :)
June 25, 200519 yr Przeludnione raczej nie. Jak bysmy sie dogadali wczesniej ile osob dokladnie idzie to mozna stolik zarezerwowac np. w Pracoffni(mam tam znajomości:)) Bardzo fajna knajpka do gadania, cicha muzyka w tle, ogolnie fajny klimat . Tylko browar troche drogi i nie ma Żywca:( Termin OK.
June 25, 200519 yr Author ze swej strony proponuje altanę: dobre piwo 5 zł (dla ewentualnych kobiet owocowe), dobre tosty czosnkowe no i co najważniejsze już tam ekipa z max3d.pl była. :D przydałoby się zebrac listę knajp i postawi sie sondę. do tej pory chęc wzięcia udziału w Zlocie wyrazili (lista na górze): tobi_k razor Plastique nielot007 (chyba) tweety Mam cichą nadzieję że dołączą też Vorek, rowr. Z nimi na pewno damy czadu!! :D
June 25, 200519 yr Spis knajp jest na http://www.dlastudenta.pl :) Ja proponuje: - Pracoffnia - Tawerna - Gafa
June 25, 200519 yr Author Ja dorzucam Altanę, Czemu Nie, Gumową Różę, Spiż i Czeski Film ( w tym ostatnim może byc klopot z miejscami).
June 25, 200519 yr hehe roczniki 198x - pyszne :] Tweety -> gratsy za organizację! Prosto i do rzeczy :) ale ja dalej nie wiem gdzie jest ten Pręgierz ;)
June 25, 200519 yr Leru specjalnie dla ciebie:) Pręgierz to taki dziwny pomnik na rynku na przeciw McDonalda. http://img114.echo.cx/my.php?image=pregierz5lz.jpg
June 26, 200519 yr Oficjalnie zwracam się z prośbą o przeniesienie terminu spotkania tydzień poźniej... Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ;) Pozdrawiam
June 26, 200519 yr możecie na mnie liczyć, mam nadzieję że mi nic nie wypadnie, biorę Zenita ma się rozumieć ;)
June 26, 200519 yr Author vorek: super! ja tez wezmę :D Salvator: postaraj się! zobacz kto będzie!!!! ;)
June 26, 200519 yr Fajno :) Trzeba troche odpocząć po całorocznym zapieprzu ;) Jesli spotkanie odbedzie się 16 to gwarantuje swoją obecność :)
June 26, 200519 yr jak nie wyjade z kobieta do angli to przyniose cyfrowke heh bo zenit byl fajny ale zawsze bylo ryzyko ze zdjecia nie wyjda :)
June 26, 200519 yr Author tak więc powstała ankieta. :D proponowane sa dwa terminy: 9 i 16. nie wstydac się i głosowac panowie :]
June 27, 200519 yr Author jak się postarasz to dasz radę :] pytanie w publike: kto ma kamerę?? zdjęcia są fajne ale przydał by się mały Showreel z meetingu :)
June 27, 200519 yr Widze, że narazie wygrywa 16.07, a to nie jest zbyt dobry termin dla mnie:/, ale moze jakos uda mi sie dostosowac. Co do kamerki to moze mi sie uda od kumpla zalatwic analoga.
June 27, 200519 yr Author faktycznie dziwne ;) no więc: będziemy my, rozmowy o grafice (w stylu: Vorek popatrz jaki ładny shader na tej rurze), beer (niektórzy liptona ;) ). Po prostu czasami miło jest pogadać z ludźmi których zna się tylko przez internet, a których łączą jakieś wspólne zainteresowania. Ogólnie będzie CZAD :D
June 27, 200519 yr Co do terminu to oba mi pasują. @Hatred - niestety wątpię abym miał czas na spotkanie w krk, ale jeśli coś konkretnie planujecie to możliwe że znajdę chwilę.
June 30, 200519 yr rowr, może w tej Twojej cyfrze jest możliwość nagrywania video ? co to za sprzęcior ?;-) A tak wogóle to bardzo możliwe że zabiore poza zenitem starą Zorkę z dalmierzem która dzisiaj wpadła w moje łapki :D będzie ubaw :D Pozdro
June 30, 200519 yr vorek no mozna do 60 minut filmu nagrac :) wiec jak mi ja da to bedzie oki tylko mam nadzieje ze sama do cyfraka sie nie dolaczy :D bo kobiety w takie towarzycho nie zabiore :D heh chociaz wsumie gra z niektorymi na ogame na uni 8 :D
July 1, 200519 yr Author Plastique: masz jak w banku. montaż udźwiękowienie wszystko na twojej głowie :D Vorek: może wziąść statyw i trzasniemy sobie jedno grupowe? rowr: 60 min ale na jakiej karcie? bo może bym pożyczył Kingstona Smart Media 512 MB??
July 1, 200519 yr bierz statyw jak najbardziej :) hehe niedługo to będą zloty fotografów a nie grafikow 3D :D Pozdro
July 1, 200519 yr Ja mam esdeka kingstona 128, wiecie w razie W, statyw tez mam ale mi sie niechce targac :P no i bym pewnie po pijaku gdzies zgubil :P :D
July 1, 200519 yr Author oki to biorę statyw :D tylko podstawowe pytanie: jak się rozpoznamy?? rowra i Vorka jeszcze poznam ale Plastique'a czy razora lub Asblaze to nie za bardzo. proponuję ten sm motyw co na ostatnim zlocie: avatarki przyczepione do koszuli. wtedy na pewno będzie git. :)
July 1, 200519 yr hyhy mi bedzie troche głupio z własnym zdięciem na koszuli ;) ale napewno jakos damy rade :D zreszta ile moze byc naraz geeksów pod pregierzem :D:D btw. ja tylko razora wsumie znam
July 1, 200519 yr tweety, przyjdź wcześniej, zrobię tabliczkę z logiem max3d.pl, wyciągniemy statyw maxymalnie w gorę i przyczepimy :D
July 1, 200519 yr nie nie, a2 to za dużo, wiatr będzie i nam porwie :D myślę że a4 spookjnie starczy :) wytne z folii i nakleje na karton :)
July 1, 200519 yr jestescie genialni............. :D jak zobaczę logo max3d.pl formatu A2 wycwieszone na statywie pod pręgierzem to ja już we wszystko uwierzę.