Skocz do zawartości

Kiedy ma się odbyc Mega Zlot we Wrocławiu?? 11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy ma się odbyc Mega Zlot we Wrocławiu??

• 9 lipca 2005
      4
    • 16 lipca 2005
      7

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

ZLOT WE WROCKU - REAKTYWACJA

W porozumienu z tobi_k'iem i razorem zakładam nowy topic :D

TERMIN USTALONY:

16 lipca 2005 roku godz. 20 pod pręgierzem.

Najprawdopodobniej na rynku przy pręgierzu zostanie wywieszone logo max3d.pl.

Tam też się zbierzemy.

Obowiazkowo należy miec ze sobą karteczkę z avatarkiem i nickiem.

Możecie tutaj wpisywac swoje propozycje co do spotkania.

Wszelkie uwagi i commentsy mile widziane :)

Do tej pory wyraził chęc:

tobi_k

razor

Plastique

nielot007 (chyba)

tweety

rowr (weźmie cyfrówkę)

asblaze

vorek (weźmie Zenita)

Salvator (chyba)

WTorek

mkk3a (???)

Badyl

Kannu_

czekamy na resztę wrocławskich grafików!!!

-----------------------------------------------

Jesli kogoś pominąłem to sorki i proszę o PM :)

.

.

.

.

.

.

• Odpowiedzi 229
  • Wyświetleń 14,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Widze, że chyba bede musiał się sprężyć i przyjechac na weekend do wrocka, bo jestem wymieniony w "porozumieniu wielkiej trójki organizujacej spotkanie":):D;)

Napisano

02/03.07.2005 jestem w Krakowie i niestety nic nie mogę w tej kwestii zmienić.

Dlatego poponuję spotkanie 09.07.2005, wtedy napewno będę miał możliwość wyskoczyć na miasto na piffko.

btw. Plastiq też by przyjechał na spotkanie.

Napisano

nom to proponuje spotkanie w krk 2/3 :) Sartr i Sympatetic pewnie tez by sie pisali :)

Napisano

powodzenia - w krakowie sie udało to we wrocku uda sie tym bardziej:)

Napisano

Przeludnione raczej nie. Jak bysmy sie dogadali wczesniej ile osob dokladnie idzie to mozna stolik zarezerwowac np. w Pracoffni(mam tam znajomości:)) Bardzo fajna knajpka do gadania, cicha muzyka w tle, ogolnie fajny klimat . Tylko browar troche drogi i nie ma Żywca:( Termin OK.

Napisano
  • Autor

ze swej strony proponuje altanę: dobre piwo 5 zł (dla ewentualnych kobiet owocowe), dobre tosty czosnkowe no i co najważniejsze już tam ekipa z max3d.pl była. :D

przydałoby się zebrac listę knajp i postawi sie sondę.

do tej pory chęc wzięcia udziału w Zlocie wyrazili (lista na górze):

tobi_k

razor

Plastique

nielot007 (chyba)

tweety

Mam cichą nadzieję że dołączą też Vorek, rowr. Z nimi na pewno damy czadu!! :D

Napisano
  • Autor

Ja dorzucam Altanę, Czemu Nie, Gumową Różę, Spiż i Czeski Film ( w tym ostatnim może byc klopot z miejscami).

Napisano

hehe roczniki 198x - pyszne :]

Tweety -> gratsy za organizację! Prosto i do rzeczy :)

ale ja dalej nie wiem gdzie jest ten Pręgierz ;)

Napisano

Oficjalnie zwracam się z prośbą o przeniesienie terminu spotkania tydzień poźniej...

Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ;)

Pozdrawiam

Napisano

możecie na mnie liczyć, mam nadzieję że mi nic nie wypadnie, biorę Zenita ma się rozumieć ;)

Napisano
  • Autor

vorek: super! ja tez wezmę :D

Salvator: postaraj się! zobacz kto będzie!!!! ;)

Napisano

Fajno :) Trzeba troche odpocząć po całorocznym zapieprzu ;)

Jesli spotkanie odbedzie się 16 to gwarantuje swoją obecność :)

Napisano

jak nie wyjade z kobieta do angli to przyniose cyfrowke heh bo zenit byl fajny ale zawsze bylo ryzyko ze zdjecia nie wyjda :)

Napisano
  • Autor

tak więc powstała ankieta. :D

proponowane sa dwa terminy: 9 i 16. nie wstydac się i głosowac panowie :]

Napisano
  • Autor

jak się postarasz to dasz radę :]

pytanie w publike: kto ma kamerę?? zdjęcia są fajne ale przydał by się mały Showreel z meetingu :)

Napisano

Widze, że narazie wygrywa 16.07, a to nie jest zbyt dobry termin dla mnie:/, ale moze jakos uda mi sie dostosowac. Co do kamerki to moze mi sie uda od kumpla zalatwic analoga.

Napisano
  • Autor

faktycznie dziwne ;)

no więc: będziemy my, rozmowy o grafice (w stylu: Vorek popatrz jaki ładny shader na tej rurze), beer (niektórzy liptona ;) ). Po prostu czasami miło jest pogadać z ludźmi których zna się tylko przez internet, a których łączą jakieś wspólne zainteresowania.

Ogólnie będzie CZAD :D

Napisano

Co do terminu to oba mi pasują.

@Hatred - niestety wątpię abym miał czas na spotkanie w krk, ale jeśli coś konkretnie planujecie to możliwe że znajdę chwilę.

Napisano

rowr, może w tej Twojej cyfrze jest możliwość nagrywania video ? co to za sprzęcior ?;-) A tak wogóle to bardzo możliwe że zabiore poza zenitem starą Zorkę z dalmierzem która dzisiaj wpadła w moje łapki :D będzie ubaw :D

Pozdro

Napisano

vorek no mozna do 60 minut filmu nagrac :) wiec jak mi ja da to bedzie oki tylko mam nadzieje ze sama do cyfraka sie nie dolaczy :D bo kobiety w takie towarzycho nie zabiore :D heh chociaz wsumie gra z niektorymi na ogame na uni 8 :D

Napisano
  • Autor

Plastique: masz jak w banku. montaż udźwiękowienie wszystko na twojej głowie :D

Vorek: może wziąść statyw i trzasniemy sobie jedno grupowe?

rowr: 60 min ale na jakiej karcie? bo może bym pożyczył Kingstona Smart Media 512 MB??

Napisano

bierz statyw jak najbardziej :) hehe niedługo to będą zloty fotografów a nie grafikow 3D :D

Pozdro

Napisano

Ja mam esdeka kingstona 128, wiecie w razie W, statyw tez mam ale mi sie niechce targac :P no i bym pewnie po pijaku gdzies zgubil :P :D

Napisano
  • Autor

oki to biorę statyw :D

tylko podstawowe pytanie: jak się rozpoznamy?? rowra i Vorka jeszcze poznam ale Plastique'a czy razora lub Asblaze to nie za bardzo. proponuję ten sm motyw co na ostatnim zlocie: avatarki przyczepione do koszuli. wtedy na pewno będzie git. :)

Napisano

hyhy mi bedzie troche głupio z własnym zdięciem na koszuli ;) ale napewno jakos damy rade :D zreszta ile moze byc naraz geeksów pod pregierzem :D:D btw. ja tylko razora wsumie znam

Napisano

tweety, przyjdź wcześniej, zrobię tabliczkę z logiem max3d.pl, wyciągniemy statyw maxymalnie w gorę i przyczepimy :D

Napisano
  • Autor

vorek: to jest GENIALNE mogę nawet druknąć w formacie A2 logo MAX3D.PL :D

Napisano

nie nie, a2 to za dużo, wiatr będzie i nam porwie :D myślę że a4 spookjnie starczy :) wytne z folii i nakleje na karton :)

Napisano

jestescie genialni............. :D

jak zobaczę logo max3d.pl formatu A2 wycwieszone na statywie pod pręgierzem to ja już we wszystko uwierzę.

Napisano

a co ma sie nie zgodzić, logo serwisu w centrum Wrocławia, niezła reklama :D

Napisano

hehe byle znowu nie bylo parady lysych panow pod pregiezem :D jak ostatnio :D