mateusz_s Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 bijcie, kopcie, plujcie i walcie w morde starym butem.... kropelki troche kuleja... niestety do knajpy poszedlem dopiero dzien po skonczeniu i zobaczylem ze nie sa one tak widoczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Dla mnie bajka, wszystko jest ladne tylko te kropelki :) widac ze nie sa naturalne- poprawisz to i bedzie git 8/10 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 w szklance jest woda z pianą? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 tnx, ale chyba nie bede poprawial - kolesie z digitalart dali mi standout - wiec to wystarczy... :), jaka woda -? PIWO jest tylko JASNE ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 jak dla mnie to te kropelki i piana dziwnie wyglądają ... no i jeśli to piwo to chyba jakiś słaby kolor ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 aa, jakby co to robilem na 3ds7.0 demo version.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 bile wygladaja na troche zbyt metalowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 te piwo to pewnie z biedronki że takie przeroczyste :P scena spoko ale obiekty w tle są trochę plaskitkowe i piana piwa nie ma bombelków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 hmmm, HDRI by tu dużo wprowadziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 No i nie ma bąbelków płynących w górę od dna. Piana mocno jednolita, nadaj jej chociaż jakiegoś bumpa typu noise. HDRI faktycznie aż się prosi. Możesz też nieco zagęścić atmosferę. Skoro są fajki to i mgiełka jest wskazana. Obicie stołu celowo takie szare, czy tez jest "jasne", niczym te... to piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 mnie sie osobiscie pijana nie podoba...i wydaje mi sie ze dalo by sie ten render zdecyowanie lepiej zrobic...ale dosceniam prace i jestem na tak:) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 fajnie wyglada ale w pozadnie podanym piwie piana nie wystaje z kufla ;] i ta bialoniebieska bila (chyba) troche za mocno odbija otoczenie ale i tak mi sie podoba. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 fajny oldschool ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 piana i kropelki bardzo nierealne, to musisz poprawić. bile trochę za mocno odbijają światło, i wydaje się mało proporcjonalnie. szklanka duża a stół mały, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Tu żeś WuJek chyba przesadził z tym piwem.To jest poprostu Pub z bilardem a nie HolidayIn. A co do pracki to bardzo fajna. I mam prośbę do autora żeby mnie przekonał że sukno na stole nie powinno być zielone? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 witam, dzieki za komenty, kolory troche sa wyblakle - bo zwykle tak robie nie lubie jak cos jest zbyt nasycone - to tez wole jak jest bardziej wyblakle. Co do sukna: to sa rozne kolory przeciez... no nie ;D , ja tez widzialem na zywo tylko zielone, ale wiem ze sa i niebieskie, czerwone chyba nawet czy brazowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Wiesz, w wojsku to nawet trawę malują na zielono, opony i asfalt na czarno, drzewa na brązowo, a jesienią liście spowrotem przyklejają do gałęzi, bo wojskowi ścierpieć nie mogą ich dezercji z posterunku na ziemię. Dawaj zielone sukno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Za postawienie piwa na stole bilardowym grozi surowa kara!* Pracka ok. Przydałaby się ściekająca piana po kuflu... --------------------------- *(czyt: reprymenda w stylu: - kur..a, won mi z tym piwem! I tu (właściciel ew. barman) wracając w kierunku baru mruczy: - a za sukno to ja może będę płacił co?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Wszystko fajnie tylko poprawil bym swiatlo i te kropelki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi