Napisano 29 Wrzesień 200519 l bijcie, kopcie, plujcie i walcie w morde starym butem.... kropelki troche kuleja... niestety do knajpy poszedlem dopiero dzien po skonczeniu i zobaczylem ze nie sa one tak widoczne...
Napisano 29 Wrzesień 200519 l Dla mnie bajka, wszystko jest ladne tylko te kropelki :) widac ze nie sa naturalne- poprawisz to i bedzie git 8/10 Pozdrawiam
Napisano 29 Wrzesień 200519 l Autor tnx, ale chyba nie bede poprawial - kolesie z digitalart dali mi standout - wiec to wystarczy... :), jaka woda -? PIWO jest tylko JASNE ;)
Napisano 29 Wrzesień 200519 l jak dla mnie to te kropelki i piana dziwnie wyglądają ... no i jeśli to piwo to chyba jakiś słaby kolor ma ...
Napisano 30 Wrzesień 200519 l te piwo to pewnie z biedronki że takie przeroczyste :P scena spoko ale obiekty w tle są trochę plaskitkowe i piana piwa nie ma bombelków
Napisano 30 Wrzesień 200519 l No i nie ma bąbelków płynących w górę od dna. Piana mocno jednolita, nadaj jej chociaż jakiegoś bumpa typu noise. HDRI faktycznie aż się prosi. Możesz też nieco zagęścić atmosferę. Skoro są fajki to i mgiełka jest wskazana. Obicie stołu celowo takie szare, czy tez jest "jasne", niczym te... to piwo?
Napisano 30 Wrzesień 200519 l mnie sie osobiscie pijana nie podoba...i wydaje mi sie ze dalo by sie ten render zdecyowanie lepiej zrobic...ale dosceniam prace i jestem na tak:) pozdrawiam:)
Napisano 30 Wrzesień 200519 l fajnie wyglada ale w pozadnie podanym piwie piana nie wystaje z kufla ;] i ta bialoniebieska bila (chyba) troche za mocno odbija otoczenie ale i tak mi sie podoba. pozdro
Napisano 30 Wrzesień 200519 l piana i kropelki bardzo nierealne, to musisz poprawić. bile trochę za mocno odbijają światło, i wydaje się mało proporcjonalnie. szklanka duża a stół mały, pozdr
Napisano 1 Październik 200519 l Tu żeś WuJek chyba przesadził z tym piwem.To jest poprostu Pub z bilardem a nie HolidayIn. A co do pracki to bardzo fajna. I mam prośbę do autora żeby mnie przekonał że sukno na stole nie powinno być zielone? Pozdrawiam!
Napisano 1 Październik 200519 l Autor witam, dzieki za komenty, kolory troche sa wyblakle - bo zwykle tak robie nie lubie jak cos jest zbyt nasycone - to tez wole jak jest bardziej wyblakle. Co do sukna: to sa rozne kolory przeciez... no nie ;D , ja tez widzialem na zywo tylko zielone, ale wiem ze sa i niebieskie, czerwone chyba nawet czy brazowe...
Napisano 1 Październik 200519 l Wiesz, w wojsku to nawet trawę malują na zielono, opony i asfalt na czarno, drzewa na brązowo, a jesienią liście spowrotem przyklejają do gałęzi, bo wojskowi ścierpieć nie mogą ich dezercji z posterunku na ziemię. Dawaj zielone sukno.
Napisano 2 Październik 200519 l Za postawienie piwa na stole bilardowym grozi surowa kara!* Pracka ok. Przydałaby się ściekająca piana po kuflu... --------------------------- *(czyt: reprymenda w stylu: - kur..a, won mi z tym piwem! I tu (właściciel ew. barman) wracając w kierunku baru mruczy: - a za sukno to ja może będę płacił co?)