adek Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 1 października (sobota) o godzinie 19:00 odbędzie się kolejne (trzecie) spotkanie wrocławskich forumowiczów Max3d.pl. Zapewniamy świetną zabawę w doborowym towarzystwie. Wszystkich chętnych zapraszamy pod pręgierz na wrocławskim rynku. Więcej szczegółów w wątku na forum [wiadomość nadesłał: Vorek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 powinno byc "popijawa" :> ... no ale gratulacje .. w koncu doczekaliscie sie newsa na glownej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 News na głównej zobowiązuje. Niech to więc będzie mocna popijawa! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 łoooooo to ja jestem na tym zdjęciu też :) nie zniechecacsię ;) na prwde nie wyglądam tak strasznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 łeee... a mnie tam nie ma :D Vorek co to za zdjęcie żeś wybrał! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Jeszcze 1 w Gliwicach i zdjęcia to się też doczekamy :D:D btw.TERAZ MACIE NIE UKRYWAĆ NIE WYGODNYCH MATERIAŁÓW specially for Tobik & Plastique ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 tym razem się postaramy i mam nadzieję że w końcu uda się zmontować jakiś mały, wrocławski Showreel :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 pozostaje tylko pozazdroscic chlopakom i pozyczyc fajnej zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 chłopaki szykujcie sięJunioR nadchodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Miłej zabawy i popijawki zycze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Junior ty się szykuj: dostaniesz w ucho za to że w swoim tutku nazwałeś teapota dzbankiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 tweety to ja nie jade :( będziecie mnie tylko bić !! ;) hehehe a tak na poważnie to według mnie teapott to takimdzbanek :p a swoją drogą to nie wiedziałem że ktoś czyta moje tutki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 No widze ze sie obywater Vorek postarał :D Gratulacje przyjmiesz na miejscu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 a swoją drogą to nie wiedziałem że ktoś czyta moje tutki :) lubię dowiedzieć się czegoś o ludziach z którymi się spotkam. możesz to nazwać permamentną inwigilacją :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 tweety, ja mam chyba to samo :p http://max3d.pl/forum/member.php?userid=3947 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Boshe... tweety.... mam nadzieje, że nie wyskoczysz mi kiedyś z szafy ;) Bo moja żona bedzie miała problem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 i jak spotkanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Spotkanie było niesamowite. Długie rozmowy o mentalu, studiowanie kaustyki na kuflu z tym bezalkoholowym, kłótnia o vraya, coś o MODO, wingsie etc. Poszło kilka propozycji co do ciekawych projektów. Zobaczymy jak dalej to pociągniemy. Ogólnie było wszystko tip-top :) Być może już niedługo dostaniemy materiał fimowy więc może tym razem uda się zorganizować jakiś mały showreel. Pozdrawiam i już teraz zapraszam na Meeting we Wrocławiu: Epizod 4 (A new Hope) w grudniu. :D PS: Mam cichą nadzieję że tym razem ktoś z szacownego grona moderatorów i administratorów max3d.pl, zaszczyci nas swoją obecnością :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Adek, zajżyj do wątku o spotkaniu, są już fotki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 czemu tylko spotkania w wrocławiu ? przyjedzcie do okonka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 PS: Mam cichą nadzieję że tym razem ktoś z szacownego grona moderatorów i administratorów max3d.pl, zaszczyci nas swoją obecnością :) Tak racja bo w niektórych postach w barze robił sie mały off topick a nazwy wątków były nie jasne :D ;) A jezeli chodzi o kłótnie o vraya to mozna to było nazwac małą wymianą zdan na temat renderów ;) P.s. W ja na Grudzien sie pisze tylko zeby było troszke wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Chłopaki, a nie za wiele macie tych wątków o spotkaniu we Wrocku? Ja naliczyłem juz 3, w tym jeden na stronie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Najlepiej zakładać osobny wątek dla każdego ze spotkań, łatwiej organizacyjnie no i sondy muszą być a nie da się zmienić w jednym wątku więc: 3 spotkania = 3 wątki + news na głównej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 w grudniu możemy wprzódy iść na lodowisko na łyżwy (Asblaze może nam pokazać swoją animkę na żywo) a potem wbić gdzieś na grzane winko :D Co do kłótni to ekhym... Mental Rulez!! Vray Sux! ;) Wątków jest tyle co być powinno. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 na łyżwy ? ja nie chcę żeby to był mój ostatni zjazd :D Ale to się już ustali w topicu o zlocie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Vorek, to weź na lodowisko łyżwy figurowe, a nie... narty zjazdowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 w Co do kłótni to ekhym... Mental Rulez!! Vray Sux! ;) No to kolego jak mi pokazesz cos fajnego w MR to uwierze bo teraz cięzko, a co do cieni i uzycia innego swiatła to, to samo sie dzieje, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 ech... a myślałem że sobie dobrze to wytłumaczyliśmy na zlocie... no nic trzeba zrobić powtórkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 haha :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi