Napisano 2 Październik 200519 l Więc tak, postanowiłem sie wziac do kupy i zbudować jakis naprawde porządny model, Wybralem sobie tytułowy czolg, z okresu II Wojny. Zyczcie mi powodzenia ;] Poniżej aktualny stan pracy, i referki REFERKI Pozdro
Napisano 2 Październik 200519 l jedziesz jedziesz i życze powodzenia, ja robie właśnie landrovera w wersji SAS pink panther kiedyś się nim też pochwale na WIP... Pozdrawiam i będę śledził ten wątek....
Napisano 2 Październik 200519 l Czołg jest dosyc ciekawy. Staraj sie nie odchodzic tak bardzo od oryginalu, bo praktycznie wszystkie elementy zrobiles inaczej niz faktycznie wygladaja... Ale zycze powodzenia. Pozdrawiam
Napisano 2 Październik 200519 l postanowiłem sie "pobawić w Pioniera" sorki ale to jest troche zalosne co gadasz.... narazie malo..................
Napisano 2 Październik 200519 l Autor nielot007 - sory jak cie urazilem, pionier tez, juz zmienilem :) inni - macie racje gasienice zrobilem troszke inne bo nie mialem dobrej referkii ;), obiecuje że reszta (postaram sie), nie bedzie odbiegała bardzo od oryginału. Pozdro
Napisano 2 Październik 200519 l Witam! O ktoś robi mój ulubiony czołg. Nio może być ciekawie, na razie to gąsienic do poprawy, przednie koło napędowe również do wymiany, Na kołach jezdnych śruby umieściłeś w złym miejscu, nie wiem jak to zrobiłeś, masz referki, a i tak śruby umieściłeś tam gdzie nie powinny być :/. W ogóle jak się patrzy to wszystkie śruby są w innych miejscach. Pozdrawiam i Życzę powodzenia oraz zapału! P.S. Co to znaczy PSWFpz ?
Napisano 2 Październik 200519 l ladnie sie zaczyna,jak uzyskasz klimat z conceptu to bedzie super:)powodzenia:D
Napisano 2 Październik 200519 l Autor HEKTOR - o dzizas jak moglem tego nie zobaczyc ... O_o to wsrodku "felo" tez nie powinno byc wypukłe :/. Zaraz sie tym zajme. Teraz na tydzien jade na Zielona szkole, wiec nie ztworze duzo. ;] Pozdro
Napisano 2 Październik 200519 l Autor Drobna zmiana jak HEKTOR radził, i biore sie za tylnia zebatke, i za ciało czołgu ;)
Napisano 4 Październik 200519 l może to i nieistotne ale kłuje w oczy więc mała prośba Drab: zmień temat! tip: pzkpfw V Panther :) czyli panzerkampfwagen
Napisano 4 Październik 200519 l Eee dlaczego korzystasz z takiego zdjecia jako blueprintu ;) ? http://blueprints.onnovanbraam.com/modules/bpview/bpview.php?nr=3067 http://blueprints.onnovanbraam.com/modules/bpview/bpview.php?nr=3065 http://blueprints.onnovanbraam.com/modules/bpview/bpview.php?nr=3066
Napisano 4 Październik 200519 l No DraB Widzę że i ty czołg popełniasz, Jak narazie to spoko, czekam na updaty. Pozdrawiam
Napisano 15 Październik 200519 l Autor Skromniutki UPDATE, ale chodzi bardziej o prośbe. Pomogłby ktoś szukac jakiegos zdjęcia tylnej części maszyny? ;]
Napisano 15 Październik 200519 l Witam! No mało widać to po pierwsze, zastanawiam się czy to są gąsienice takie jakich używano w Panterach. Pokaż render bo tak to nie ma co powiedzieć. Coś proporcje nie tego. Za wysoki trochę i za krótki, ale może wina perspektywy. Ogólnie ciekawie, pracuj dalej bo czekam na wyniki. W załączniku zdjęcie tyłu. Pozdrawiam!
Napisano 16 Październik 200519 l Autor HEKTOR - wszystko zgodnie z blueprintami, to wina perspektwy. Co do renderow to w jaki jest najlepszy sposob na prezentowanie modeli (VRay), bo jak juz cos mam to najczesciej nie umiem tego pokazac. Poradzcie ;]
Napisano 18 Październik 200519 l Witam! Wybierz obojętnie co, ważne żeby był render a nie print scren. Pozdrawiam!
Napisano 18 Październik 200519 l Autor Jutro wrzuce RENDEREK :P, z wieksza liczba szczegółów, a to na dobranoc HEKTOR - jesce jedna prośba, masz moze jakas fotke tak jakby bardziej z gory:) BO chcialbym wiedziec co sie znajduje na "masce" MODERATORZY - Czy moglibyście zmienic temat watku na "PzKpfw V Panther Tank" ?, z gory dzieki
Napisano 25 Październik 200519 l Witaj Poki co idzie Ci to niezle. Jedna rzecz tylko mi sie nie podoba - z rendera wyglada ze kolejne ogniwa gasienicy sa polaczone bardzo malutkim precikiem co jest pewna rozbieznoscia w stosunku do orginalu. Powodzenia w dalszej pracy.
Napisano 25 Październik 200519 l Hehe a u DraB'a jak zwykle... :) wolno, ale dokładnie i szczegółowo. Fajne gąśienice :] Postaraj się chłopie ;) Ps. Pamiętam, że kiedyś robiłeś taką latającą skałę z jakimś wiatrakiem... z jakiegoś teledysku. I co z nią??? Będziesz kontynuował?
Napisano 25 Październik 200519 l Autor Koniu uznałem że dokończe ja za Pare miesiecy, a może i lat. "Jak dorosne", bo po co psuc ja teraz jezeli za pare lat mezy wyjsc piekna i sliczna? :>