DraB Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Więc tak, postanowiłem sie wziac do kupy i zbudować jakis naprawde porządny model, Wybralem sobie tytułowy czolg, z okresu II Wojny. Zyczcie mi powodzenia ;] Poniżej aktualny stan pracy, i referki REFERKI Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 jedziesz jedziesz i życze powodzenia, ja robie właśnie landrovera w wersji SAS pink panther kiedyś się nim też pochwale na WIP... Pozdrawiam i będę śledził ten wątek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 narazie jest mało ale dobrze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Czołg jest dosyc ciekawy. Staraj sie nie odchodzic tak bardzo od oryginalu, bo praktycznie wszystkie elementy zrobiles inaczej niz faktycznie wygladaja... Ale zycze powodzenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 nom, modeling fajny ale.. to nie ten czolg co na fotkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 postanowiłem sie "pobawić w Pioniera" sorki ale to jest troche zalosne co gadasz.... narazie malo.................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 nielot007 - sory jak cie urazilem, pionier tez, juz zmienilem :) inni - macie racje gasienice zrobilem troszke inne bo nie mialem dobrej referkii ;), obiecuje że reszta (postaram sie), nie bedzie odbiegała bardzo od oryginału. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Witam! O ktoś robi mój ulubiony czołg. Nio może być ciekawie, na razie to gąsienic do poprawy, przednie koło napędowe również do wymiany, Na kołach jezdnych śruby umieściłeś w złym miejscu, nie wiem jak to zrobiłeś, masz referki, a i tak śruby umieściłeś tam gdzie nie powinny być :/. W ogóle jak się patrzy to wszystkie śruby są w innych miejscach. Pozdrawiam i Życzę powodzenia oraz zapału! P.S. Co to znaczy PSWFpz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ladnie sie zaczyna,jak uzyskasz klimat z conceptu to bedzie super:)powodzenia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 HEKTOR - o dzizas jak moglem tego nie zobaczyc ... O_o to wsrodku "felo" tez nie powinno byc wypukłe :/. Zaraz sie tym zajme. Teraz na tydzien jade na Zielona szkole, wiec nie ztworze duzo. ;] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 Drobna zmiana jak HEKTOR radził, i biore sie za tylnia zebatke, i za ciało czołgu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eSHaDeWu Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 może to i nieistotne ale kłuje w oczy więc mała prośba Drab: zmień temat! tip: pzkpfw V Panther :) czyli panzerkampfwagen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Eee dlaczego korzystasz z takiego zdjecia jako blueprintu ;) ? http://blueprints.onnovanbraam.com/modules/bpview/bpview.php?nr=3067 http://blueprints.onnovanbraam.com/modules/bpview/bpview.php?nr=3065 http://blueprints.onnovanbraam.com/modules/bpview/bpview.php?nr=3066 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 No DraB Widzę że i ty czołg popełniasz, Jak narazie to spoko, czekam na updaty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 Skromniutki UPDATE, ale chodzi bardziej o prośbe. Pomogłby ktoś szukac jakiegos zdjęcia tylnej części maszyny? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Witam! No mało widać to po pierwsze, zastanawiam się czy to są gąsienice takie jakich używano w Panterach. Pokaż render bo tak to nie ma co powiedzieć. Coś proporcje nie tego. Za wysoki trochę i za krótki, ale może wina perspektywy. Ogólnie ciekawie, pracuj dalej bo czekam na wyniki. W załączniku zdjęcie tyłu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 HEKTOR - wszystko zgodnie z blueprintami, to wina perspektwy. Co do renderow to w jaki jest najlepszy sposob na prezentowanie modeli (VRay), bo jak juz cos mam to najczesciej nie umiem tego pokazac. Poradzcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Witam! Wybierz obojętnie co, ważne żeby był render a nie print scren. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 18 Październik 2005 Autor Share Napisano 18 Październik 2005 Jutro wrzuce RENDEREK :P, z wieksza liczba szczegółów, a to na dobranoc HEKTOR - jesce jedna prośba, masz moze jakas fotke tak jakby bardziej z gory:) BO chcialbym wiedziec co sie znajduje na "masce" MODERATORZY - Czy moglibyście zmienic temat watku na "PzKpfw V Panther Tank" ?, z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 DraB o to ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba711 Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Witaj Poki co idzie Ci to niezle. Jedna rzecz tylko mi sie nie podoba - z rendera wyglada ze kolejne ogniwa gasienicy sa polaczone bardzo malutkim precikiem co jest pewna rozbieznoscia w stosunku do orginalu. Powodzenia w dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 25 Październik 2005 Autor Share Napisano 25 Październik 2005 kliment - wlasnie o to dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Hehe a u DraB'a jak zwykle... :) wolno, ale dokładnie i szczegółowo. Fajne gąśienice :] Postaraj się chłopie ;) Ps. Pamiętam, że kiedyś robiłeś taką latającą skałę z jakimś wiatrakiem... z jakiegoś teledysku. I co z nią??? Będziesz kontynuował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 25 Październik 2005 Autor Share Napisano 25 Październik 2005 Koniu uznałem że dokończe ja za Pare miesiecy, a może i lat. "Jak dorosne", bo po co psuc ja teraz jezeli za pare lat mezy wyjsc piekna i sliczna? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 no racja brachu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Drab nie rób jaj i bierz się do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi