Traitor Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Hej Tym razem zrobilem remake swojego autorskiego obrazka z roku 97'go. Oryginal byl robiony na 6mb ram, amiga 1200, dzis sa troszke szersze mozliwosci, wiec z sentymentu do tamtej pracy postanowilem ja troszke odswiezyc. http://www.cechowski.com/school_of_flight.htm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 hehe, bardzo dobra praca. Ladne kolory. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 świetne, świetne. Pomysł rewelka :D Bardzo ciekawa gra światła i koloru, gratulacje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Jakoś mi nie leży, dziwna kolorystyka i zupełnie nie czuję przestrzeni (no i przeefekcone ;) ). Poprzednie były dużo fajniejsze :). Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 fajnie operujesz swiatlem od razu widac ze to twoje :) mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roli Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 No jak dla mnie rewelacja! Ładne kolorki swiatelko za...fajne :D zaluje ze ja nie umiem swiatel (zreszta jak wiekszosci innych rzeczy :D) u Cibie swietne. No i pracka nie pozbawiona poczucia humoru =) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 super ale bardzo plasko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 JA bardzo lubie twoje klmiaty, sa swietne, tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi