Napisano 7 Październik 200519 l Czy nie orientujecie sie czy w Opolu sa prowadzone jakies kursy 3d studio? Jesli tak to prosze o informacje o nich.
Napisano 7 Październik 200519 l ej ja tak of topikowo wogole jest cos takiego jak kursy maxa? :D hihi nigdy mi sie nie obilo o uszy
Napisano 7 Październik 200519 l Pewnie nie ma i nie będzie z uwagi na koszty. Przykładowo, szkolenie Allplana, kilkanaście godzin u dystrybutora w Warszawie to koszt prawie 4k.
Napisano 7 Październik 200519 l w Łodzi na Politechnice na wydziale Elektrycznym jest oficjalne discreet training centre :D zdaje sie ze jedyne w Polsce i tam uczą maxa, z tym że co i jak to trzeba się dowiadywać samemu klik PS. chyba skasuje jakies stare posty bo mi sie postcount przekrecil ;p
Napisano 7 Październik 200519 l Autor A ja wyczytalem dzis na necie ,ze jest w Warszawie. wiec pomyslalem ,ze nie szkodzi spytac? No coz no to zostaja mi tutki i ksiazki( dalsza walke czas zaczac)
Napisano 7 Październik 200519 l Daj spokój z kursami - lepsze są tutki. Przeczytasz helpa i o maxie wszystko wiesz, co jest potrzebne. Reszta to tylko trening, a do tego nie trzeba żadnego kursu -jedyne co potrzebne to chęci i czas. pozdr
Napisano 7 Październik 200519 l W pol roku jestes w stanie opanowac program conajmniej rownie dobrze jak dosc wybitni memberzy tego forum. Musisz sie tylka ostro wziasc za tutki, gogle i F1. ;) pozdrawiam
Napisano 7 Październik 200519 l tiaaa... teraz otwórzcie program i narysujcie splajna... ooo taaak! ciach i teraz sie robi bryłka. prawda że fajne? imho tak uczą na wszelakich kursach z maxa we wrocku. f1 rulez :)
Napisano 6 Listopad 200519 l mam inne zdanie niz Ty tweety. Idac tym tropem mogłbys zakwestionowac WSZYSTKIE kursy, na jakikolwiek temat :)
Napisano 8 Listopad 200519 l niestety w opolu chyba nic takiego nie ma, wiem bo studiuje tu i sam bym sie z checia zapisal.Przyczepiam sie do wypowiedzi kolegow: chyba wystarcza checi,czas i net:]
Napisano 9 Listopad 200519 l paimei - no teoretycznie masz racje. do lekarza tez chodzic nie trzeba - przecierz skoro ktos sie nauczył leczenia ludzi to Ty tez mozesz sie nauczyc i potem sie wyleczyc. to samo z pieczeniem chlebka etc etc :) . Kazdy woli inna droge i nie ma jedynie słusznej.