Skocz do zawartości

Kursy Maxa w Opolu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

w Łodzi na Politechnice na wydziale Elektrycznym jest oficjalne discreet training centre :D zdaje sie ze jedyne w Polsce i tam uczą maxa, z tym że co i jak to trzeba się dowiadywać samemu

klik

PS. chyba skasuje jakies stare posty bo mi sie postcount przekrecil ;p

Napisano

A ja wyczytalem dzis na necie ,ze jest w Warszawie. wiec pomyslalem ,ze nie szkodzi spytac? No coz no to zostaja mi tutki i ksiazki( dalsza walke czas zaczac)

Napisano

Daj spokój z kursami - lepsze są tutki.

Przeczytasz helpa i o maxie wszystko wiesz, co jest potrzebne.

Reszta to tylko trening, a do tego nie trzeba żadnego kursu -jedyne co potrzebne to chęci i czas.

pozdr

Napisano

W pol roku jestes w stanie opanowac program conajmniej rownie dobrze jak dosc wybitni memberzy tego forum. Musisz sie tylka ostro wziasc za tutki, gogle i F1. ;)

pozdrawiam

Napisano

tiaaa...

teraz otwórzcie program i narysujcie splajna... ooo taaak! ciach i teraz sie robi bryłka. prawda że fajne?

imho tak uczą na wszelakich kursach z maxa we wrocku. f1 rulez :)

Napisano

niestety w opolu chyba nic takiego nie ma, wiem bo studiuje tu i sam bym sie z checia zapisal.Przyczepiam sie do wypowiedzi kolegow: chyba wystarcza checi,czas i net:]

Napisano

paimei - no teoretycznie masz racje. do lekarza tez chodzic nie trzeba - przecierz skoro ktos sie nauczył leczenia ludzi to Ty tez mozesz sie nauczyc i potem sie wyleczyc. to samo z pieczeniem chlebka etc etc :) . Kazdy woli inna droge i nie ma jedynie słusznej.