etyr11 Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 Czy nie orientujecie sie czy w Opolu sa prowadzone jakies kursy 3d studio? Jesli tak to prosze o informacje o nich.
polka dot Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 ej ja tak of topikowo wogole jest cos takiego jak kursy maxa? :D hihi nigdy mi sie nie obilo o uszy
SansSerif Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 Pewnie nie ma i nie będzie z uwagi na koszty. Przykładowo, szkolenie Allplana, kilkanaście godzin u dystrybutora w Warszawie to koszt prawie 4k.
sanki Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 w Łodzi na Politechnice na wydziale Elektrycznym jest oficjalne discreet training centre :D zdaje sie ze jedyne w Polsce i tam uczą maxa, z tym że co i jak to trzeba się dowiadywać samemu klik PS. chyba skasuje jakies stare posty bo mi sie postcount przekrecil ;p
etyr11 Napisano 7 Październik 2005 Autor Napisano 7 Październik 2005 A ja wyczytalem dzis na necie ,ze jest w Warszawie. wiec pomyslalem ,ze nie szkodzi spytac? No coz no to zostaja mi tutki i ksiazki( dalsza walke czas zaczac)
piotrek Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 Daj spokój z kursami - lepsze są tutki. Przeczytasz helpa i o maxie wszystko wiesz, co jest potrzebne. Reszta to tylko trening, a do tego nie trzeba żadnego kursu -jedyne co potrzebne to chęci i czas. pozdr
etyr11 Napisano 7 Październik 2005 Autor Napisano 7 Październik 2005 no wlasnie checi to ja mam ale czasu pol roku:D
RA Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 W pol roku jestes w stanie opanowac program conajmniej rownie dobrze jak dosc wybitni memberzy tego forum. Musisz sie tylka ostro wziasc za tutki, gogle i F1. ;) pozdrawiam
kannu Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 takie kursy to w warszawce chyba były i we wrocławiu.
tweety Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 tiaaa... teraz otwórzcie program i narysujcie splajna... ooo taaak! ciach i teraz sie robi bryłka. prawda że fajne? imho tak uczą na wszelakich kursach z maxa we wrocku. f1 rulez :)
kannu Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 mam inne zdanie niz Ty tweety. Idac tym tropem mogłbys zakwestionowac WSZYSTKIE kursy, na jakikolwiek temat :)
paimei Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 niestety w opolu chyba nic takiego nie ma, wiem bo studiuje tu i sam bym sie z checia zapisal.Przyczepiam sie do wypowiedzi kolegow: chyba wystarcza checi,czas i net:]
kannu Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 paimei - no teoretycznie masz racje. do lekarza tez chodzic nie trzeba - przecierz skoro ktos sie nauczył leczenia ludzi to Ty tez mozesz sie nauczyc i potem sie wyleczyc. to samo z pieczeniem chlebka etc etc :) . Kazdy woli inna droge i nie ma jedynie słusznej.
Rekomendowane odpowiedzi