xeav Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 tyle czasu na forum...ehhh..... co do pracki to szuflady, proporcje, textury na szafkach - exchange ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 ściana pomalowana olejną? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 cierpię na brak textur :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 i częściowej kreatywności ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 i częściowej kreatywności ;] to już nie zależy ode mnie, przynajmniej w tej scenie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 jest zguba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 na tych texturach to nam lepiej nic nie pokazuj :] carata rules :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 an update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 a mnie się podoba... może poza oteksturowaniem szafek ;] ale wiem że to poprawisz, więc powodzenia edit: (pisałem o drugim renderze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 jest aż tak źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Hindus: twoja druga wypowiedz: jak mogles powiedziec o skopanych proporcjach skoro Xeav pokazal tylko część pokoiku. Dla mnie proporcje są ok. Xeav: jak na razie dobrze Ci idzie, nie trac czasu na probne rendery z takim malym progresem pracy, lepiej wymodeluj coś więcej :) Jest dobrze, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Hindus: twoja druga wypowiedz: jak mogles powiedziec o skopanych proporcjach skoro Xeav pokazal tylko część pokoiku. Dla mnie proporcje są ok. porównałem rozmiar stolika - przyjmując najmniejsze możliwe rozmiary to i tak nei pasuje do szafki i szuflad - taki sam punkt odniesienia stanowić mogą rączki przy szufladach - i co nie da sie z tego proporcji wyciągnąc ? zresztą blat stołu jest np za gruby, a obramowanie szafy tym bardziej, pólki za nisko i za mało no chyba że to taki regał że ma sięgać na wysokośc klatki piersiowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 porównałem rozmiar stolika... stolik jest mały, taki ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7gaga Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 racja tekstura szafek dziwna;)a potem to sie okaze. kaloryfer sliczny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 oświetlenie - gites, ale brak cieni... chociaz takich malych... texturki - do naprawy [zgadzam sie avenger-tylko na szafkach] ogolnie - nie patrzac na text. dobrze, a z texrt. średnio l) powodzenia xeav !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 a mnie sie podoba,tylko moze zarzuc jakies rendery ukazujace wieksza czesc pokoju:)oswietlnie jest super,no ale teksturki mebli rzeczywiscie do wymiany musza isc,fajnie ci wyszla ta narzuta na luzko:)no a pozatym co jest z tym ziarniem w tych twoich wizkach????pamietam twoja wczesniejsza wizke i tez bylo ziarno:/zrob cos z tym bo razi po oczach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 thx 4 comments another render postaram się dam jakiś ogólny render w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 już lepiej jest, naprawdę nieźle wymyślony materiał obrusu, może kontrast obrazka zmniejsz (jeśli nie pogorszy to efektu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 kolejne rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Wiesz co, jak patrzę na te obrazki to mam nieodparte wrażenie jakby to był domek dla lalek. Nie jestem pewien czy to jest kwestia specyficznego modelowania, shaderków czy kamerki ale to chyba dobry moment by się tego wyzbywać. Poza tym łóżko wygląda bardziej na nakryty niski stolik. Btw. Czemu wrzucasz na wszystko raytrace? A tak w ogóle to dawaj dalej :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faun Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 O co chodzi z tymi gwiazdkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 jest ot ocena wątku, czyli tu możesz śmiało 5stars :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 xeaw: co do łózka to wywal tą ceratę i połóż tam jakąś aksamitną pościel (satyna, jedwab etc) pomarszcz solidnie i imo winno wyglądać solidnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 nie wiem, czy to cenna uwaga, ale imho monotonne te szafki, mógłbyś chociaż ramkę na zdjęcie innym drewnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Avenger, wiem ta ramka tak na szybko. Tweety, velvet imho wygląda gorzej, albo coś sknociłem w jego ustawieniach. jeśli ktoś ma ciekawe ustawienia velvetu (vray) piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Xeav zdecydowanie wyglada gorzej... poduszka od spodu lapie swiatlo :/ troche dziwny efekt :). Ogolnie ladnie sie zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 poduszka od spodu lapie swiatlo :/ troche dziwny efekt :) właśnie to mi się nie podoba, takie nie naturalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Faktycznie , ten velvet tu wyszedł tragicznie :P Pracuj , Pracuj ...i pokaz caly pokoik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 jeszcze deskoroleczka a za chwilę pokażę cały pokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Voilà Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 jeszcze deskoroleczka a za chwilę pokażę cały pokój... Co do deski to chyba masz zamiar ją pozkładac całą ? Brakuje pare rzeczy; traki, kułka. Według mnie to powinna znajdowac się pod łuzkiem na kułkach, przynajmniej tak u mnie jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Co do deski to chyba masz zamiar ją pozkładac całą ? Brakuje pare rzeczy; traki, kułka 2 rzeczy: pisze się tracki , kółka - BYKOM STOP :] spójrz na render obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Busiu, tak jak chveti mówi spójrz na redner obok, tam są tracki i kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 zostaw takiego szkieleta i przyciemnij nieco światło będzie klimatycznie :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Dlaczego ten render jest zielony??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 nie wiem, jakoś tak wyszło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 fajne oświetlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 oswietlenie ci wyszlo geniealnie, Ta cerata wcale nie jest taka zła :P, wydaje sie troche sztywna jak na narzute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Tylko mam nadzieję, że zmienisz w końcu te texturki, bo poza tym to mi się podoba, szczególnie ten render z kaloryferem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 pracuję nad tym :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 ogólnie ładnie, ale brakuje własnie tych textur i nad renderem jeszcze bym posiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 ktoś wie jak zrobić materiał grip'u (papier ścierny)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 jakoś wyszedł ten grip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 mała zmiana :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Nie będzie kaloryfera? A taki fajny był :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 fajny kaloryfer jest, tu go nie 'chwyciło' :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 nadal podpisuje się pod Gotham (odmieniasz się ;))? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Może dodaj okno? [w tym sensie, żebyś dodał no tą obramówkę no wiesz...] Poza tym pracuj pracuj bo może fajnie wyjść ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Październik 2005 Autor Share Napisano 20 Październik 2005 hi-res render i kilka updateów plik waży ponad 800 kb! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi