anji Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 ale fajny topic :) miło ze ktoś wpadł na taki pomysł...i kilka fajnych pracek tu wpadło mi w oko...to też dodam coś od siebie...wprawdzie nie sa to nowe prace...ale napewno pasuja do tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 dobry, dobry anji. Spawn i podejście do ząbków alienów ossssstre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 dobry, dobry anji dokładnie...1rules Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 super anji ...najlepszy 3 obraek wedlug mnie i czaszka i hak:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Witam mi jakos wyjatkow spodobal sie watek :) moze prace nie wychodza narazie zbyt dobrze, ale wazne, ze cos robie ;) Oto Cyclo z X menow :) ( napisalem bo chyba nie widac na 1 rzut oka ) JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 anji super pracki a pierwsza to mnie powaliła yookeer postać cyclo powinna być masywniejsza jak na mena przystało a tak pozatym to w porzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 To byl wyjatkowo szybki speed jak widac po butach ( ten cyclop :) ) no a teraz moze bardziej dopracowana pracka - superman ktory dostal po ryju od dziwczyny no ale zeby nie bylo musial oddac :D JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 hehe joker dobre:) ta dziewczyna to tez chyba cos mu zrobila z ta jego pelerynka co? bo nie pamietam aby on mial taka podarta ja;) nalezalo sie jej;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bluefer Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Świetne prace anji zwłaszcza Al i Ważniak. Spawn chyba nawet lepszy od oryginału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 arturros tak to juz jest z babami :) chyba cos mi serv padl :/ JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 fajny watek. dolaczam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 wow, super praca belzebub :D To jest Spawn? Czy jakiś nieznany mi bohater? Mógłbyś też dać większy obrazek :D A tu mój Wolverine :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 To jest Spawn? Czy jakiś nieznany mi bohater? ghostrider? pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 ten ostatni voLwerine ma troszke za "MłoDzieŃczĄ twarz" gratulacje dla watku. Jak tak dalej pojdzie to go przykleją :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 TAki tam kingpin [ten zły ze spider-mana] chwilowY :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 TAki tam kingpin [ten zły ze spider-mana] chwilowY :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 szkic miał byc pod kolor, niestety za mało umiejętności i tak się umęczyłem...ech co tam gadać za małe umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 belzebub-bomba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Grim666 twój demon czy szatan jak to se tam zwiesz jest do bani. PS! WENOM jest spoko :] pozdro...................................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Grim666 twój demon czy szatan jak to se tam zwiesz jest do bani. Nie wiem o co chodzi, ale moze uzasadnij swoją krytyke... Brzmi to troche tak "dresiarsko" /...\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 belzebub- ghostrider jest zajefajny z mojej strony tylko szkic ale ostatnio na więcej mnie nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Ten temat umarl? Nieeee :(( JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Mala dawka czarnego humoru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 ja postaram się tu wpadać od czasu do czasu.Komiks towarzyszy mi przez całe moje dotychczasowe życie i tak mam nadzieje że już zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Uznałem, że troche tu pasuje...bo jakby nie patrzec to też bohater, a i w komiksach był:P (wiem, że te konczyny jakies dziwne:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Podejmoje probe reaktywacji wątku ... A jeszcze niedawno był taki popularny ;;; Oto nasz heros[w wersji bardzo speeeed] Chuck NORrIS ~jakies 10min http://img454.imageshack.us/my.php?image=chuck5cm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 wstawiam mojego ulubionego herosa, którego dawno nabazgrałem, a dzisiaj stwierdziłem że mam go na CD (byłem pewny że już przepadł ;)). tło i 'ala pajęczyna' (wygląda jak jakaś nitka, hehe) rysowane były na szybko przed chwilą ;) oto Spidey w czerni: a to szkic: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 wyglada jak Venom.szkic ok...kolor troche gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 obo chyba troche przesadziles z tymi miesniami obok glowy :) ja tez zawsze chcialem swojego venoma miec;) [taki speed w sumie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 arturros chyba mamy ten sam komiks:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi