Skocz do zawartości

Owady:Walka Karaluchów - gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta...(KONIEC! - KOMENTOWAĆ)

Featured Replies

Napisano

A ja zrobie sobie bitwę pomiędzy dwoma karaluchami o kawałeczek pożywienia :D:D:D:D:D

W poniedziaek przyniosę szkic i troszkę karalucha:D:D:D

Giorgione

• Odpowiedzi 75
  • Wyświetleń 7,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajnie :)) znajac Twoje mozliwosci to szkice beda qlll :))

powodzenia i pozdr

P.S.

popraw temat...tzn Owady:blablaa

Napisano

hehe okej okej... KRWAWA POTYCZKA O OKRUSZEK CHLEBA :> oł je ;) zycze powodzeniaa ;)[soczek]

Napisano
Originally posted by ChaoS

Kradziez :) pomyslu :)) a raczer owada :D

nie bądź śmieszny :P

gior powodzenia...tylko rzuć mocno fantazją :D tak jak w AvP :D

pozdro...

Napisano
  • Autor

Dzięki Phantom :D:D:D:D:D:D

Nie będę robił takiego jak ty, ChaoS!!

Będę się wzorował na takich, jakie miałem kiedyć w domciu [lol]:D:D:D[lol2]

Napisano
  • Autor

Tjaaaaaa...

Znalazłem chwilkęczasu i wykonałem taki preview sceny - tak mniej więcej będzie nwyglądać :D:D:D:D

Nie sygerujcie się obiektami - to tylko do przegladu

Napisano

tam w tle biją się dwa robale a trzeci zabiera się do tego co leżało w tym różowym gnieździe.. wygląda na robaka odwróconego do góry nóżkami i czekającego na konsumpcję przez sprytnego owada :)

mam rację giorgione ??

pozdr

Napisano

Spoko, jak dla mnie wszystko widac.

Podoba mi sie takie koncepcyjne podejscie do projektu. Sama koncepcja tez.

Napisano

Mi sie wydaje, ze moznaby poprawic kompozycje, bo w tym momencie nie wiadomo na co patrzec i \"historia sie nie opowiada\".

Napisano
  • Autor

Poczekajcie aż zobaczycie robale :D:D:D

To troszkę inaczej będzie wyglądać

Tylko nie mam za bardzo ujęć karaluchów, więc jeśli macie coś to podeślijcie ;);)

Z góry dziękuję:D:D:D:D:D

Giorgione

Napisano
  • Autor

No teraz zabawa może się zaczynac :D:D:D:D

Wielkie dzięki Pablo - co ja bym bez ciebie zrobił:D:D:D[lol2][lol2][lol2]

Giorgione

Napisano

Aha jeszczę jedno \"gdzie dwóch się biję tam korzysta dentysta\" :D

[piwo]

Napisano
Originally posted by Pablo

natknolem sie na kolejne fotki karalucha :)

gdzie ty lazisz ze sie natykasz na takie fotki ??? ja nie wiem :D naucz mnie chodzic twoimi sciezkami :D (troche jak w kosciele :D:D:D )

Powodzenia Giorgione tylko dlaczego nie zamiesciles szkicu ?? - wiem wiem masz pewnie [urwanie glowy] z bitwa :D

Napisano
  • Autor

Dobra, dobra szkic będzie - miałeś rację - troszkę mam [urwanie glowy], ale nie zbitwą tylko z mieszkaniem - mały remoncik daltego na razie nie munieszczam uploada :(:(:(:(

Ale wkrótce:)

Pablo dzięki za te fotki (a tak na marginesie gdzie try się szwendasz, że coś takiego znajdujesz) [lol2][lol2][lol2]:P

Giorgione

Napisano

Hehehe ladny jest , bardzo ladny hehehe podoba mi sie , karaluch hmmm mozliwe ze tak powinienem miec na drugie buahahaha....

Fajnei giorg zapowiada sie wyrabanie , co jeszcze ... ciekam... :D

Napisano

Sid a ty w polsce jestes ? przeciez mialo Cie nei byc ??? ja jestem teraz juz w Tczewie nigdzie dalej nie jade ... moze sie spotkamy omowimy nasza wspolpraca (wkoncu) co ty na to ??? czekam na odpowiedz , BTW : co do karaluchow ... no sa oki ale moznaby bylo jeszcze popracowac :)

Napisano
  • Autor

No dobra znalazłem chwilkę i udało mi się coś zrobic -początek głowy.

Niestety gdzieś zawieruszyły mi się fotki te powyżej i dalego jest parębłędów - ale juz sobie pobrałem i następny upload będzie prawidłowo przedstawiony.

Giorgione

Napisano

ty co tak nic nowego nie powstaje hmm ... ?? opieniczmay sie :D ogolnie spoko spoko ci to wychodzi ja naszczescie nie musze sie obawiac o skrzydelka moj karaczan jest za duzy i za ciezki i nie uzywa juz skrzydelek :D ale tez mam inna zabawe nozki :D czylu to co ty juz zrobiles:D

Napisano

Referencja mi właśnie uciekła ... czy tułów nie powinien być trochę mniej płaski ? Inna sprawa że jeśli nie będziesz zjeżdżał kamerą za nisko to nie ma to znaczenia...

Napisano
  • Autor

Dzięki za pomoc RK :D

Z tym odwłokiem miałeś rację - już go poprawiłem.

Teraz zamieszczam moczątek teksturowania. - robiłem to w kilkanaście minut - więc jeszcze będa poprawione :D

Giorgione

Napisano
  • Autor

Tak - dzisaij się za nie biorę - tak na fest i mam nadzieję, że do jutra uda mi się zrobić całego robala :d

Giorgione

Napisano
  • Autor

Dokonałem poprawek w tych teksturkach i wziłąem sie za nowe - dziosiaj dokończę całego potworka :D

Do poprawki mam skrzydełka:( (ale to zajmnie chwilkę) - ogólnie tak mało zobiłem - bo w nocy zaspałem :( - ale jutro na pewno gos kończę i migiem robię larwę :D

zapomniałem dodać - że zmieniam układ kompozycji - ale to zobaczycie dopiero jak zrobię robaczki:d

Pozdrawiam

Giorgione

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności