y2d Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 wypasik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 3 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2005 Chyba koniec. Syndrom zbyt_długiego_pitolenia_sie_z_modelem. Kolejny projekt, ktory utwierdził mnie w przekonaniu, że modelowanie jest o niebo przyjemniejsze niz mazanie tekstur:> I mały fly around http://ehoster.pl/~eh_kozio/kap_t.avi smutna? mozliwe, ma to po tatusiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 hyhy - smutna ta pani lekko tak czy siak - dobra robota - szkoda troche bo jakby tak malo detalu (poza tymi paroma smaczkami :) sam nie wiem... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 Zrób jej całą spódniczkę w koronce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 zeby stringi bylo widac :D hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Bardzo zaje.....e. Nic nie zmieniaj. Jak to ma być postać low jest super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 ftorek - to gotka a nie jakas landryna:P i tak za krótka ta spódniczka nie no jest fajnie ale mogło być lepiej, brak detalu na teksturach zwłaszcza koronek i tego typu rzeczy. ochhh musze niestety powiedzieć ze jestem rozczarowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 talia dwaplusdobra:) piersi mogles troszke podniesc. ale jest GiT, sympatyczna z twarzy (jak na gotke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 jak przeczytalem tytuł wątku to myslalem ze to jakas kicha, a tu prosze świetny model, co do różnych uwag że talia ze wąska, piersi nie takie itp, to uwazam ze wszystko jest tak jak trzeba, nie jest to realistyczna postac tylko jak napisales kartonowa czy cos w tym stylu, takze przyjmując to jako punkt wyjscia zrobiles bombowy model, jedynie troche rozczarowalem sie widzac texturki a raczej zmiane koncepcji ktora ogolnie bylaby ok gdyby taki byl tytul wątku, spodziewalem sie textur w stylu czerwonego kapturka czyli czerwonych itd, bylby to to wetdy sexy czerwony kapturek :), a tak w sumie to juz nie czerwony kapturek, ale wracjąc do meritum ;) te textury uwazam ze lezą na nie niej idealnie calsc gra i ma charakter nietuzinkowy, jednym slowem gratuluje gut łork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaud Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 jak dla mnie to jeden z najlepszych modeli lp jaki widziałem, szczególnie po nałożeniu texturek, ale nie znam sie na tym jeszcze za bardzo. Gratuluje. Tez chciałbym takie coś umieć zrobić. A tak przy okazji, co to jest pelt mapping? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 no bracie modeli i teksty ladne ale moglbys chociaz zrobic ta sukieneczke bardziej przezroczysta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi