(Ż)Aneta Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 witam wszystkich, po dosc dlugim czasie nieobecnosci postanowilam wykrzesac z siebie troche aktywnosci na forum...praca juz dosc sedziwa...moze zbyt dosadna..a moze nie(?)...ja juz dawno zatracilam wszelka obiektywnosc wiec z checia poslucham co o tym sadzicie
Gotham Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 Dobre, powiem więcej... smakowite. Odcięcie na górze strasznie długo powstrzymuje wzrok przed schodzeniem do sedna, ale da się przeżyć ;). Pokazuj cosik częściej ;), będzie więcej sensu tutaj wpadać :). Pozdrawiam,
RK Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 Mi się chyba wszystko z d... kojarzy. Mówiąc poważnie- bardzo fajne.
Navara Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 nareszcie mam kogos od kogo moge sie dloni uczyc :D Fajny rysunek ale mi sie tez z dupskiem kojarzy
OmeN2501 Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 Strasznie schizowe.... i naprawde ciekawie wyglada
misiekhc Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 super, chyba jeszce nie pokazalas pracy, ktora by mnie nie przypadla do gustu, tak trzymac!
Vorek Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 rewelacja, kontrowersyjny pomysł i niepokojąca kolorystyka. Można prosić wersję do druku ? :] Pozdrawiam
MatPat Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 Hmmm, wygląda przesymaptycznie ;)...
miwt Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 pomysl niczego sobie ... forma przekazu rowniez....ale to straszne takie troche:D
-Pa6L0- Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 bardzo mi się podoba...moze troche więcej szczegułów brak(tej faktóry powierzchni obiektów) ale bardzo fajne...a jest opcja więkrzej rozdzielczości troche? :>
misiekhc Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 nie no kurde super, tak znowu popatrzylem, ekstra, uwielbiam taki klimat, ..kurde zolnierzyki mlaowac pffff... ....to jest to
Batou Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 Oj pani, stare to ;) Gdzie nowe? Mógłbym sobie ponarzekać ale boję się tego no.. jak mu tam... tego z pająkiem na głowie. Tak jak Gotham słusznie zauważył góra trochę utrudnia oglądanie. Poza tym, moim zdaniem jest „banalna” w porównaniu do reszty pracy. No ale ja się nie znam ;) Reszta trzyma poziom... czyli bardzo fajnie :). Czekam (czekamy) na kolejne prace. Ps. Centralna dłoń ma wygięty mały palec a ta z lewej na górze ma albo za mały kciuk, albo reszta palców jest za duża. Mi osobiście to nie przeszkadza ale taka już ze mnie wredna d. Aha. Ponieważ nie miałem wcześniej okazji to składam gratulacje tutaj. Z takim talentem nie mogło być inaczej.
papaVader-książe zabawek Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 nie szokuje, choć miało...
Rekomendowane odpowiedzi