gregorjan Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Co sądzicie o tym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Juz jest. Ciekawy model, to jakas forma muszli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba711 Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Nie da sie tego zalacznika obejrzec :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 Już jest...sorry za niedogodności:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 eeeeeeeeee ale co to jest?? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Tak samo jak Chudy zastanawiam sie co to jest. Sorka ale nie wiem. Co do samego modelibgy choc malo skomplikowanie to mi sie podoba!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 jakto co, detektor. fajne to zielone z oczami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 ale to jest detektor czego ?? hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 na miniaturce baardzo ładne ale już w pełnym wymiarze nie za ciekawie: o ile ładna jest kaustyka o tyle nie podoba mi się materiał tego plastiku? metalu? BTW: to co to w końcu jest?? :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 Jest to detektor z anime DragonBall'a mierzący siłę KI przeciwników :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 yea :) ... tylko jeszcze brakuje mi vegety doskonale ... haha pozdrawiam Ps. jak dorobisz Vegete masz u mnie pivko... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Hehe mi tam się podoba, kto oglądał DB ten wie co to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Ha a ja sie domysliłem :P.... DB rulez :] Ale ten w animce wyglądał ździebko inaczej... uchwyt to nie był taki jak w śłuchawkach zakrywających uszy... była bardziej jak taki graniastosłup, niewazne... i w szkiełku ni ma zadnych syferek :P ino sie oczka odbijaja... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Nom... db to była super bajka... Co do detektora to jest ok, ale te szkiełko to powinno być bardziej przezroczyste :/ nie widzieliby w nim za dobrze. O ile poamiętam to ten detektor właśnie tak wyglądał. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 jak juz poprawna nazwa to "skauter":) bardzo fajny:) urzywany przez kosmitoow do wykrywania przeciwnikow przez ich ki, i oceniania ich sily:D db to byly czasy:) dorób jeszcze Bardock'a moze ja zrgobie kakarotto i bedzie komplecik?.duecik:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 powiem jedno przypomniałeś mi najfajniejszy chwile spędzone przed telewizorem, az mi sie łezka w oku zakręciła, model moze nie do konca taki jaki był w DB ale i tak jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 a mi sie nie podoba (material tej szybki czy czego to tam jest, model nawet jest oki choc, chyba nie bylo przy nim wiele roboty) tak samo jak sam DragonBall, a po za tym wiesz nie kazdy ogladal ta bajke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorazek Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Witam! eh.. to były czasy... to była chyba jedna z najlepszych bajek jakie oklądało się w dzieciństwie... aż łza sie w oku kręci, że ktoś robi coś z tym wspólnego. życzę powodzenia, bo myśle, że to jeszcze nie skończony model... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 detektor jak detektor moze byc ;P PS musze sie pochwalic ze po zobaczeniu drugiego renderu pomyslalem ze to wlasnie ten z dragon ball'a hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 ja nie chce cię stresować ale nie wydaje mi się zeby fani DB na tym forum podarowali ci detektor bez vegety który ja bedzie nosi, to juz jest postanowione, szlifujesz detektor i zabierasz sie za vegete :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moona Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 hmm takie w sumie zwyczajne ale fajne...bo przypomina mi sie ta bajka :))...taak..tez ją ogladalam-brat mnie wciagnal ^^ ..a no wlasnie sam detektor??-potrzebuje wlasciciela, wiec jak we wczesniejszych postach...do roboty! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcik Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 e ja się nie przyjrzalam za bardzo ale raczej nie podoba mi się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi