Napisano 26 Październik 200519 l Tak samo jak Chudy zastanawiam sie co to jest. Sorka ale nie wiem. Co do samego modelibgy choc malo skomplikowanie to mi sie podoba!!!
Napisano 27 Październik 200519 l na miniaturce baardzo ładne ale już w pełnym wymiarze nie za ciekawie: o ile ładna jest kaustyka o tyle nie podoba mi się materiał tego plastiku? metalu? BTW: to co to w końcu jest?? :] Pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200519 l Autor Jest to detektor z anime DragonBall'a mierzący siłę KI przeciwników :)
Napisano 27 Październik 200519 l yea :) ... tylko jeszcze brakuje mi vegety doskonale ... haha pozdrawiam Ps. jak dorobisz Vegete masz u mnie pivko... ;]
Napisano 29 Październik 200519 l Ha a ja sie domysliłem :P.... DB rulez :] Ale ten w animce wyglądał ździebko inaczej... uchwyt to nie był taki jak w śłuchawkach zakrywających uszy... była bardziej jak taki graniastosłup, niewazne... i w szkiełku ni ma zadnych syferek :P ino sie oczka odbijaja... :D
Napisano 29 Październik 200519 l Nom... db to była super bajka... Co do detektora to jest ok, ale te szkiełko to powinno być bardziej przezroczyste :/ nie widzieliby w nim za dobrze. O ile poamiętam to ten detektor właśnie tak wyglądał. Powodzenia.
Napisano 29 Październik 200519 l jak juz poprawna nazwa to "skauter":) bardzo fajny:) urzywany przez kosmitoow do wykrywania przeciwnikow przez ich ki, i oceniania ich sily:D db to byly czasy:) dorób jeszcze Bardock'a moze ja zrgobie kakarotto i bedzie komplecik?.duecik:P:P
Napisano 30 Październik 200519 l powiem jedno przypomniałeś mi najfajniejszy chwile spędzone przed telewizorem, az mi sie łezka w oku zakręciła, model moze nie do konca taki jaki był w DB ale i tak jest super
Napisano 30 Październik 200519 l a mi sie nie podoba (material tej szybki czy czego to tam jest, model nawet jest oki choc, chyba nie bylo przy nim wiele roboty) tak samo jak sam DragonBall, a po za tym wiesz nie kazdy ogladal ta bajke.
Napisano 30 Październik 200519 l Witam! eh.. to były czasy... to była chyba jedna z najlepszych bajek jakie oklądało się w dzieciństwie... aż łza sie w oku kręci, że ktoś robi coś z tym wspólnego. życzę powodzenia, bo myśle, że to jeszcze nie skończony model... pozdrawiam
Napisano 30 Październik 200519 l detektor jak detektor moze byc ;P PS musze sie pochwalic ze po zobaczeniu drugiego renderu pomyslalem ze to wlasnie ten z dragon ball'a hehe
Napisano 31 Październik 200519 l ja nie chce cię stresować ale nie wydaje mi się zeby fani DB na tym forum podarowali ci detektor bez vegety który ja bedzie nosi, to juz jest postanowione, szlifujesz detektor i zabierasz sie za vegete :)
Napisano 31 Październik 200519 l hmm takie w sumie zwyczajne ale fajne...bo przypomina mi sie ta bajka :))...taak..tez ją ogladalam-brat mnie wciagnal ^^ ..a no wlasnie sam detektor??-potrzebuje wlasciciela, wiec jak we wczesniejszych postach...do roboty! :)