Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

na miniaturce baardzo ładne ale już w pełnym wymiarze nie za ciekawie: o ile ładna jest kaustyka o tyle nie podoba mi się materiał tego plastiku? metalu?

BTW: to co to w końcu jest?? :]

Pozdrawiam

Napisano

Ha a ja sie domysliłem :P....

DB rulez :]

Ale ten w animce wyglądał ździebko inaczej...

uchwyt to nie był taki jak w śłuchawkach zakrywających uszy... była bardziej jak taki graniastosłup, niewazne... i w szkiełku ni ma zadnych syferek :P ino sie oczka odbijaja... :D

Napisano

Nom... db to była super bajka...

Co do detektora to jest ok, ale te szkiełko to powinno być bardziej przezroczyste :/ nie widzieliby w nim za dobrze. O ile poamiętam to ten detektor właśnie tak wyglądał. Powodzenia.

Napisano

jak juz poprawna nazwa to "skauter":)

bardzo fajny:) urzywany przez kosmitoow do wykrywania przeciwnikow przez ich ki, i oceniania ich sily:D

db to byly czasy:) dorób jeszcze Bardock'a moze ja zrgobie kakarotto i bedzie komplecik?.duecik:P:P

Napisano

powiem jedno przypomniałeś mi najfajniejszy chwile spędzone przed telewizorem, az mi sie łezka w oku zakręciła, model moze nie do konca taki jaki był w DB ale i tak jest super

Napisano

a mi sie nie podoba (material tej szybki czy czego to tam jest, model nawet jest oki choc, chyba nie bylo przy nim wiele roboty) tak samo jak sam DragonBall, a po za tym wiesz nie kazdy ogladal ta bajke.

Napisano

Witam!

eh.. to były czasy... to była chyba jedna z najlepszych bajek jakie oklądało się w dzieciństwie... aż łza sie w oku kręci, że ktoś robi coś z tym wspólnego.

życzę powodzenia, bo myśle, że to jeszcze nie skończony model...

pozdrawiam

Napisano

ja nie chce cię stresować ale nie wydaje mi się zeby fani DB na tym forum podarowali ci detektor bez vegety który ja bedzie nosi, to juz jest postanowione, szlifujesz detektor i zabierasz sie za vegete :)

Napisano

hmm takie w sumie zwyczajne ale fajne...bo przypomina mi sie ta bajka :))...taak..tez ją ogladalam-brat mnie wciagnal ^^

..a no wlasnie sam detektor??-potrzebuje wlasciciela, wiec jak we wczesniejszych postach...do roboty! :)