thorgal Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 kupilem sobie jakas zwykla optyczna myszke podlaczylem do kompa i sama porusza sie po moim ekranie(?) pytanie brzmi: dlaczego? Jak moge ja oswoic by wykonywala tylko moje komendy? bo chyba sie da? przeciez myszy do najmądrzejsze stworzenia na ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 moźe zainstaluj program dołączony do niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 moźe zainstaluj program dołączony do niej? no wlasnie program, ale jak juz powiedizalem jest to zwykla mysz optyczna polskiej firmy manta i nie ma do niej "programu" edit: jakis zainstalowalem ale do innego modelu(do mego nie bylo), zobaczymy czy zadziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 dalej lata jak ma ochote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 nawet jak jej nie ruszasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 pozostaje tylko kuracja hormonalna albo wizyta u psychologa... ['] biedna myszka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 nawet jak jej nie ruszam.. a jeszcze sie w sklepie pytalem czy jest dobrze wytresowana!! powiedzieli ze tak!! klamcy jedni!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 no to wracaj z mychą do sklepu, wkońcu po to jest gwarancja :) Możesz jeszcze sprawdzić na innym kompie, jak będzie tak samo to ewidentnie do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysioo Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Manta i wszystko jasne ;) Możliwe, że jest po prostu trefna. Poeksperymentuj z różnymi rodzajami podłożami. Kiepskie układy optyczne są bardzo na to wrażliwe. Poszukaj czegoś ciemnego, jednokolorowego, jednolitego, o drobnych powtarzających się chropowatościach. A już absolutnie nic błyszczącego A najlepiej to udaj się do tego sklepu, poklej trochę głupa, i powiedz że chcesz zamienić na inną. Za 30-40zł dostaniesz pewnie najprostszego logitecha OEM, myszki nie do zdarcia. Albo A4techa SWOP-80 ok40zł. Nie warto tak oszczędzać na myszkach, przecież tu idzie o komfort pracy. A myszka potrafi przecież bardzo wnerwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 miałem to samo ale z myszką z kulką, kursor nie zawsze się przesuwał ale dość często. Była to manta. właśnie manta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 pewnie przecena byla ze sie pokusiles zeby cos od nich kupic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 niee.. po prostu moja pani stwierdzila ze fajnie miec myszke wypelnioną wodą i z plywajaca płaszczką i mi ją kupiła.. a ze nie sprawdzila jak to ma sie do funkcjonalnosci to nie jej wina.. w koncu jest tylko kobietą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 w koncu jest tylko kobietą ;) ;))) The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 tez mam manta i albo robi co chce albo slucha..w zaleznosci od podloza. na ciemnej lakierowanej powierzchni mojego biurka jest bardzo grzeczna;) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 ja trzymam ja na jasnym podlozu biurka.. chyba czas kupic podkladke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 tak to podloze!...ja gdy mialem na slizgiej prawie odblaskowej powierzchni i juz minie nie do konica sluchala... ale po blacie biurka matowy jest dobrze...idealnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 eeee tam podkladki.... ja tam lece na w pol pomazanym poradniku dzialkowca (bo moje krzeslo jest zbyt blyszczace) i nie narzekam. podkladki, pffffrrr! burzuazja sie szerzy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Ja mialem kiedyś taką fajną szarą podkładkę z poduszką silikonową. Naprawdę nie męczył mi się nadgarstek. Od kiedy mam mychę optyczną A4 Techa, musiałem ją zastąpić inną, ze zróznicowaną optycznie fakturą. Kupiłem taką śmieszną podkładkę, z nadrukowaną mangową panienką z silikonowymi poduszeczkami symulujacymi jej piersi. Działa bezbłędnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 nie no Shogun masz widze full wypas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 A masz Service Packa 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 tak.. mam win xp z sp2.. a ma to cos do rzeczy?? bo np na win 2k chodzi mi ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Wlasnie SP2 robi takie rzeczy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 a jak sie mozna tego pozbyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Gdy ma sie SP2, to chyba sie nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 kurczaki... a z drugiej strony xpek bez sp2 jest ulomny jeszcze bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Paradoks uzytkownika myszki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 hehe.. chyba ja po prostu zmienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Ale to sie bedzie dzialo z kazda myszka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 no co ty.. z kulkowa trakie jaja mi sie nie robily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 Skoro z kulkowa ok, to zmienia postac rzeczy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 ale chat buhahahh xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi