Napisano 10 Listopad 200519 l kupilem sobie jakas zwykla optyczna myszke podlaczylem do kompa i sama porusza sie po moim ekranie(?) pytanie brzmi: dlaczego? Jak moge ja oswoic by wykonywala tylko moje komendy? bo chyba sie da? przeciez myszy do najmądrzejsze stworzenia na ziemi
Napisano 10 Listopad 200519 l Autor moźe zainstaluj program dołączony do niej? no wlasnie program, ale jak juz powiedizalem jest to zwykla mysz optyczna polskiej firmy manta i nie ma do niej "programu" edit: jakis zainstalowalem ale do innego modelu(do mego nie bylo), zobaczymy czy zadziala
Napisano 10 Listopad 200519 l pozostaje tylko kuracja hormonalna albo wizyta u psychologa... ['] biedna myszka...
Napisano 10 Listopad 200519 l Autor nawet jak jej nie ruszam.. a jeszcze sie w sklepie pytalem czy jest dobrze wytresowana!! powiedzieli ze tak!! klamcy jedni!!
Napisano 10 Listopad 200519 l no to wracaj z mychą do sklepu, wkońcu po to jest gwarancja :) Możesz jeszcze sprawdzić na innym kompie, jak będzie tak samo to ewidentnie do wymiany
Napisano 10 Listopad 200519 l Manta i wszystko jasne ;) Możliwe, że jest po prostu trefna. Poeksperymentuj z różnymi rodzajami podłożami. Kiepskie układy optyczne są bardzo na to wrażliwe. Poszukaj czegoś ciemnego, jednokolorowego, jednolitego, o drobnych powtarzających się chropowatościach. A już absolutnie nic błyszczącego A najlepiej to udaj się do tego sklepu, poklej trochę głupa, i powiedz że chcesz zamienić na inną. Za 30-40zł dostaniesz pewnie najprostszego logitecha OEM, myszki nie do zdarcia. Albo A4techa SWOP-80 ok40zł. Nie warto tak oszczędzać na myszkach, przecież tu idzie o komfort pracy. A myszka potrafi przecież bardzo wnerwić.
Napisano 10 Listopad 200519 l miałem to samo ale z myszką z kulką, kursor nie zawsze się przesuwał ale dość często. Była to manta. właśnie manta
Napisano 10 Listopad 200519 l Autor niee.. po prostu moja pani stwierdzila ze fajnie miec myszke wypelnioną wodą i z plywajaca płaszczką i mi ją kupiła.. a ze nie sprawdzila jak to ma sie do funkcjonalnosci to nie jej wina.. w koncu jest tylko kobietą ;)
Napisano 10 Listopad 200519 l w koncu jest tylko kobietą ;) ;))) The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
Napisano 10 Listopad 200519 l tez mam manta i albo robi co chce albo slucha..w zaleznosci od podloza. na ciemnej lakierowanej powierzchni mojego biurka jest bardzo grzeczna;) pzdr.
Napisano 10 Listopad 200519 l Autor ja trzymam ja na jasnym podlozu biurka.. chyba czas kupic podkladke
Napisano 10 Listopad 200519 l tak to podloze!...ja gdy mialem na slizgiej prawie odblaskowej powierzchni i juz minie nie do konica sluchala... ale po blacie biurka matowy jest dobrze...idealnie:P
Napisano 10 Listopad 200519 l eeee tam podkladki.... ja tam lece na w pol pomazanym poradniku dzialkowca (bo moje krzeslo jest zbyt blyszczace) i nie narzekam. podkladki, pffffrrr! burzuazja sie szerzy :P
Napisano 10 Listopad 200519 l Ja mialem kiedyś taką fajną szarą podkładkę z poduszką silikonową. Naprawdę nie męczył mi się nadgarstek. Od kiedy mam mychę optyczną A4 Techa, musiałem ją zastąpić inną, ze zróznicowaną optycznie fakturą. Kupiłem taką śmieszną podkładkę, z nadrukowaną mangową panienką z silikonowymi poduszeczkami symulujacymi jej piersi. Działa bezbłędnie.
Napisano 11 Listopad 200519 l Autor tak.. mam win xp z sp2.. a ma to cos do rzeczy?? bo np na win 2k chodzi mi ok
Napisano 11 Listopad 200519 l Autor kurczaki... a z drugiej strony xpek bez sp2 jest ulomny jeszcze bardziej