Napisano 17 Grudzień 200519 l ja wezme plakietke ze "slot art festiwal" (taka niebieskawa), jest tam nabazgrane maras, hcpiter3d-ok, powinienem tez byc 17.30 bum bum, do wieczora wszystkim!
Napisano 17 Grudzień 200519 l ja mam wydrukowane logo max3d.pl na a3 :) wiec na bank sie znajdziemy:D:D bede jakos 17:40-50 z tweetem ;) do wieczora :)
Napisano 17 Grudzień 200519 l Jakie PIC!! ALKOHOL WROGIEM NARODU!! Idziemy kulturalnie w zorganizowanej grupie sobie pogawedzic
Napisano 17 Grudzień 200519 l Jakie PIC!! ALKOHOL WROGIEM NARODU!! Idziemy kulturalnie w zorganizowanej grupie sobie pogawedzic UPPSSS
Napisano 17 Grudzień 200519 l a moze mi ktos przypomniec gdzie my idziemy ? Do Mleczarni, mamy rezerwację :)
Napisano 17 Grudzień 200519 l Autor ogłaszam, że IV meeting we wrocławiu jest jak dla mnie rozpoczęty :D Do zobaczenia na Rynku :)
Napisano 17 Grudzień 200519 l witam wszystkich widze ze entuzjazm jest spory i ludzi tez bedzie troche, ale ja odpadam T_T niestety jestem nie dysponowany, kilka czynnikow sie na to zlozylo i musze tym razem odpuscic, ale obiecuje poprawe przy najblizszej okazji ;] puki co milego i udanego meetingu v.4 pozdro p.s: tym razem wudeczki sie nie napijemy, ehh .... szkoda gadac ;/
Napisano 18 Grudzień 200519 l Autor i po meetingu... na zdjęci przyjdzie Wam niestety poczekać do poniedziałku bowiem upload u mnie cieniuśki. a więc: była kupa smiechu, super rozmowy i jeszcze więcej poważnych planów ale o tym na razie sza :] wszystko wypłynie być może w najbliższych miesiącach :) Pozdrawiam ekipę zlotowiczów! PS: salv i rowr: oficjalnie zostaliście obłożeni (s)ekskomuniką!! :] .
Napisano 18 Grudzień 200519 l uuu ja dopiero w domu jestem... autobek mi uciekł, jeszcze jakies przygody mialem po drodze;)
Napisano 18 Grudzień 200519 l jak zwykle po meetengu mega tajne tajemnice o których za miesiąc pozapominacie ;)
Napisano 18 Grudzień 200519 l ehehe no wypas był ! Ciekawe jak tam super oko ;) a no i ogolnie jak zawsze wypas impreza i rozmowy :) Pozdro dla meetingowców ;)
Napisano 18 Grudzień 200519 l ja?? zyje jeszcze?? kur.....ca minela spodnie sa suche takze wszystko wrocilo do normy.
Napisano 18 Grudzień 200519 l kurde tweety moglismy poczekac na nastepny bus :D i zjesc ta knysze na dworcu... wlazlem do domu mega glodny i kurde tyle halasu narobilem ze glowa mala... wszystko mi z lap wypadalo :P a i sledziki jakies nie takie z mlekiem po piwie :D ciekawy dzien dzis mam :D:D pozdro dla tych co byli :)
Napisano 18 Grudzień 200519 l Autor intro ekipa spod pręgierza Barcisz - teraz myśli o knyszy na dworcu PKP. Paweł Lipka demonstruje ClothFX'a w real time animation. wnętrze Pubu Mleczarnia
Napisano 18 Grudzień 200519 l Autor SubSurfaceScattering Vorek, ja i maras po rozmowach a propos tekstur :) tych Panów naprawdę nie znamy :] SuperOko i piękna pani fotograf czyli jego żona, którą serdecznie pozdrawiamy :D
Napisano 18 Grudzień 200519 l Autor nie mam już siły tego komentować :D :D Super Oko psuja :D i to co popsuł :] Sorki za duplikaty postów ale wszystko nie wchodzi do jednego postu :] knysha - w sumie to chyba z 10? nie liczyliśmy :)
Napisano 18 Grudzień 200519 l Autor kome - czy jak powiem, że to był popiół z popiołki to mi uwierzysz? :D
Napisano 18 Grudzień 200519 l buhaha, Super Oko owszem psuja, aczkolwiek trzeba przyznać, że ładnie wszystko posprzątał:D
Napisano 18 Grudzień 200519 l co to to białe na stole... Hehe no chlopaki ;>. Sciezki w miejsach publicznych? xD
Napisano 18 Grudzień 200519 l No, ja wkońcu po zajęciach (nie ma to jak wykłady z lekkim kacem hehe) Meeting był super, Ci co nie byli niech żałują (jak zwykle) Ja też żałuje że musiałem się tak wcześnie zmyć, nastęonym razem musowo jakiś nocleg będę kombinował ;) Zwłaszcza że widż że sporo się działo po moim odejściu ;) Pomysł z rezerwację knajpki wypalił, wkoncu połowa zlotu nie zeszła na błąkaniu się po wrocku. Dzięki wszystkim zlotowiczom, szykujcie się na kolejne spotkanie :) jak zwykle po meetengu mega tajne tajemnice o których za miesiąc pozapominacie to się jeszcze okaże ;) Tweety, gdzie reszta fotek ? :] Pozdrawiam
Napisano 19 Grudzień 200519 l Ja tam nic nie stuklem, tylko choopcy niedowiezali, ze potrafie wypic piwko i zjesc kufel naraz, a poniewaz piwko w wieziennej bylo niedobre to postanowilem zjesc odrazu kufel bez zawartosci
Napisano 19 Grudzień 200519 l Ja tam nic nie stuklem, tylko choopcy niedowiezali, ze potrafie wypic piwko i zjesc kufel naraz, a poniewaz piwko w wieziennej bylo niedobre to postanowilem zjesc odrazu kufel bez zawartosci hehehehhehehe tylko cos tego kufla do końca nie dojadłeś ;P
Napisano 19 Grudzień 200519 l Ja jestem chyba najbardziej żałującym z nieobecnych :( Bardzo chciałem się zjawić, dla mnie wogole nie było takiej opcji abym nie przyszedł..... ale siły wyższe brutalnie zadziałały :(
Napisano 20 Grudzień 200519 l wiesz razor.... to było jak woodstock. Potem będą juz tylko próby naśladowania takiego zlotu. Pewnie bedzie fajnie , ale to spotkanie było wypasione.
Napisano 20 Grudzień 200519 l Autor hehehe. dobre porównanie :D a inne meetingi to tylko taki "Przystanek Jezus" (bez urazy) :D :rolleyes: maras: tak kiszę jeszcze kilka ale nie mam czasu ich obrobić. postaram się to zrobić dzisiaj :]
Napisano 20 Grudzień 200519 l ghehe, ja byłem pierwszy raz więc nie mam porównania ale potwierdzam: było rewelacyjnie aczkolwiek uswiadomiłem sobie, że w znaczny sposób odstaję w zakresie wiedzy o grafice czyde od kolegów... ale to sie zmieni:D tweety - kisisz jeszcze jakieś zdjęcia?