maras Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 ja wezme plakietke ze "slot art festiwal" (taka niebieskawa), jest tam nabazgrane maras, hcpiter3d-ok, powinienem tez byc 17.30 bum bum, do wieczora wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 ja mam wydrukowane logo max3d.pl na a3 :) wiec na bank sie znajdziemy:D:D bede jakos 17:40-50 z tweetem ;) do wieczora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 a moze mi ktos przypomniec gdzie my idziemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 idziemy pic ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Jakie PIC!! ALKOHOL WROGIEM NARODU!! Idziemy kulturalnie w zorganizowanej grupie sobie pogawedzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Jakie PIC!! ALKOHOL WROGIEM NARODU!! Idziemy kulturalnie w zorganizowanej grupie sobie pogawedzic UPPSSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 :) przepraszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 a moze mi ktos przypomniec gdzie my idziemy ? Do Mleczarni, mamy rezerwację :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 ułaaa :) na bogato :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 ogłaszam, że IV meeting we wrocławiu jest jak dla mnie rozpoczęty :D Do zobaczenia na Rynku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 witam wszystkich widze ze entuzjazm jest spory i ludzi tez bedzie troche, ale ja odpadam T_T niestety jestem nie dysponowany, kilka czynnikow sie na to zlozylo i musze tym razem odpuscic, ale obiecuje poprawe przy najblizszej okazji ;] puki co milego i udanego meetingu v.4 pozdro p.s: tym razem wudeczki sie nie napijemy, ehh .... szkoda gadac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Panowie jak skonczycie, to zdjecia tutaj dawac, ino raz xD ;]. HF :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 chyba nie wszyscy dotarli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 i po meetingu... na zdjęci przyjdzie Wam niestety poczekać do poniedziałku bowiem upload u mnie cieniuśki. a więc: była kupa smiechu, super rozmowy i jeszcze więcej poważnych planów ale o tym na razie sza :] wszystko wypłynie być może w najbliższych miesiącach :) Pozdrawiam ekipę zlotowiczów! PS: salv i rowr: oficjalnie zostaliście obłożeni (s)ekskomuniką!! :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 uuu ja dopiero w domu jestem... autobek mi uciekł, jeszcze jakies przygody mialem po drodze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 jak zwykle po meetengu mega tajne tajemnice o których za miesiąc pozapominacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 ehehe no wypas był ! Ciekawe jak tam super oko ;) a no i ogolnie jak zawsze wypas impreza i rozmowy :) Pozdro dla meetingowców ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 ja?? zyje jeszcze?? kur.....ca minela spodnie sa suche takze wszystko wrocilo do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 no meeting był gites, czekamy na fotki tweety :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 kurde tweety moglismy poczekac na nastepny bus :D i zjesc ta knysze na dworcu... wlazlem do domu mega glodny i kurde tyle halasu narobilem ze glowa mala... wszystko mi z lap wypadalo :P a i sledziki jakies nie takie z mlekiem po piwie :D ciekawy dzien dzis mam :D:D pozdro dla tych co byli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 Ooooo ja wam dam! ;] Kiedy fotki ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 intro ekipa spod pręgierza Barcisz - teraz myśli o knyszy na dworcu PKP. Paweł Lipka demonstruje ClothFX'a w real time animation. wnętrze Pubu Mleczarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 SubSurfaceScattering Vorek, ja i maras po rozmowach a propos tekstur :) tych Panów naprawdę nie znamy :] SuperOko i piękna pani fotograf czyli jego żona, którą serdecznie pozdrawiamy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 No no fajnie ;]. Ile osob bylo w sumie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 nie mam już siły tego komentować :D :D Super Oko psuja :D i to co popsuł :] Sorki za duplikaty postów ale wszystko nie wchodzi do jednego postu :] knysha - w sumie to chyba z 10? nie liczyliśmy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 echhh widze że fajnie było :) może jakiś meeting w Lublinie ??? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 co to to białe na stole że potem oko szkło tłukł w rękach :D żałuję :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 kome - czy jak powiem, że to był popiół z popiołki to mi uwierzysz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 nie wydaje mi się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 buhaha, Super Oko owszem psuja, aczkolwiek trzeba przyznać, że ładnie wszystko posprzątał:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 co to to białe na stole... Hehe no chlopaki ;>. Sciezki w miejsach publicznych? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 No, ja wkońcu po zajęciach (nie ma to jak wykłady z lekkim kacem hehe) Meeting był super, Ci co nie byli niech żałują (jak zwykle) Ja też żałuje że musiałem się tak wcześnie zmyć, nastęonym razem musowo jakiś nocleg będę kombinował ;) Zwłaszcza że widż że sporo się działo po moim odejściu ;) Pomysł z rezerwację knajpki wypalił, wkoncu połowa zlotu nie zeszła na błąkaniu się po wrocku. Dzięki wszystkim zlotowiczom, szykujcie się na kolejne spotkanie :) jak zwykle po meetengu mega tajne tajemnice o których za miesiąc pozapominacie to się jeszcze okaże ;) Tweety, gdzie reszta fotek ? :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Ja tam nic nie stuklem, tylko choopcy niedowiezali, ze potrafie wypic piwko i zjesc kufel naraz, a poniewaz piwko w wieziennej bylo niedobre to postanowilem zjesc odrazu kufel bez zawartosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Ja tam nic nie stuklem, tylko choopcy niedowiezali, ze potrafie wypic piwko i zjesc kufel naraz, a poniewaz piwko w wieziennej bylo niedobre to postanowilem zjesc odrazu kufel bez zawartosci hehehehhehehe tylko cos tego kufla do końca nie dojadłeś ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Ja jestem chyba najbardziej żałującym z nieobecnych :( Bardzo chciałem się zjawić, dla mnie wogole nie było takiej opcji abym nie przyszedł..... ale siły wyższe brutalnie zadziałały :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 wiesz razor.... to było jak woodstock. Potem będą juz tylko próby naśladowania takiego zlotu. Pewnie bedzie fajnie , ale to spotkanie było wypasione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2005 hehehe. dobre porównanie :D a inne meetingi to tylko taki "Przystanek Jezus" (bez urazy) :D :rolleyes: maras: tak kiszę jeszcze kilka ale nie mam czasu ich obrobić. postaram się to zrobić dzisiaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 ghehe, ja byłem pierwszy raz więc nie mam porównania ale potwierdzam: było rewelacyjnie aczkolwiek uswiadomiłem sobie, że w znaczny sposób odstaję w zakresie wiedzy o grafice czyde od kolegów... ale to sie zmieni:D tweety - kisisz jeszcze jakieś zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi