Taras Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 PokOj jest wykonany w legkomu klasycznemu tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Cześć Bardzo przyjemny pokoik. Zasłony nawet fajnie wyszły oprócz tych 3 wiszących fragmentów. Czasopismo tez jest cool :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Naprawdę bardzo ładne , poduszki się trochę plastikowe wydają ale oświetlenie jest ładne ...reszta też , szkoda że takie małe rendery dajesz :P Pozdrawiam. edit------------- Mario wyścigówka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Hej - Imo ogólna kompozycja nei jest do końca przemyślana ale patrząc na wnętrze trudno było by wskazac prawidłową sciezke - denerwuje fakt małej rozdziałki renderków, monotonnosci jesli idzie o materiały - pewnie chciałes uzyskac efekt prostoty i przejrzystosci ale nie wiem czy do konca wyszło tak jak miało wyjsc - denerwują tez elementy wieszane na scianach - cos ala framuga do lustra - tylko nie wiem jakie jest ich zastosowanie - jesli idzie o estetyke i samo wykonanie to ładnie , ładne oswietlenie, ładny model zasłon ale bez jakichs specjalnych fajerwerków - jesli była by możliwosc zobaczenia highres to bym prosił - ogólnie 4.8/6 - tak btw nie gustuje w takim rodzaju designu wiec bez urazy - moje zdanie. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 identycznie jak hindus, słowo w słowo, albo nie ocene chociaż zmienie: 4.9/6 :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 no wyglada clean ale za szaro jezeli chodzi o oswietlenie tymbardziej ze nie ma slonca. popatrz na biale sciany pokoju w pochmurny dzien :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 http:// Naprawdę bardzo ładne , poduszki się trochę plastikowe wydają ale oświetlenie jest ładne ...reszta też , szkoda że takie małe rendery dajesz :P Pozdrawiam. edit------------- Mario wyścigówka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 bardzo fajna pracka..................i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 http:// Do jutra, drzecko placze ide kolyhanke spewacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 bardzo ladna pracka fajnie wyszly zaslony oprocz tych trzech zwisajacych i fajnie materialy materialu?;> Jak dla mnie 8.5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 ten sam kuń i te samę rzeźby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 ten sam kuń i te samę rzeźby Moge dodacz ze tE same czasopisma. Ja moge zmodelicz to wszystko sam ale na to ujde sporo czasu, a ja jego nie mam , i klijEt nie zaplaCi mi za rzeZbe naprzyklad DEGA. Modele nie moji, ja sCEgneLe z darmowyh modelej. Czarny kwadrat Malewicza tez jest prosty, mam nadeje ze ty nie uwazasz ze on jest "ubogij". Jezeli wnEtrzse (meble) ma prosre forme nie trszeba uwazacz ze on jet tanji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi