Napisano 18 Listopad 200519 l modeling fajny. rowki gdzieniegdzie z plasteliny ale jest ok. strasznie gryzą ujęcia, brak gi, slaby lakier, swiecace napisy na oponach i hdri. no to tyle na poczatek :) poz
Napisano 18 Listopad 200519 l modeling fajny. rowki gdzieniegdzie z plasteliny ale jest ok. strasznie gryzą ujęcia, brak gi, slaby lakier, swiecace napisy na oponach i hdri. no to tyle na poczatek :) poz pozdrawiam.
Napisano 18 Listopad 200519 l modeling fajny. rowki gdzieniegdzie z plasteliny ale jest ok. strasznie gryzą ujęcia, brak gi, slaby lakier, swiecace napisy na oponach i hdri. no to tyle na poczatek :) poz pozdrawiam. pozdro ....... o co chodzi :D hehe tak sobie:)(model)
Napisano 18 Listopad 200519 l model nie najgorszy, ale tekstury straszne. popracuj jeszcze nad tym w przyszlosci, bardzo słaby render, pozdr
Napisano 18 Listopad 200519 l Model świetny. Według mnie na pierwszym renderze widać jakby bród i lekką korozję (nie jestem pewien) a na następnym samochód jest błyszczący (aż nadto),,,
Napisano 19 Listopad 200519 l Autor GI wydłuża proces rendering więc nie za bardzo mi sie usmiecha a materiały są z http://www.evermotion.org/tutorials/rendering/vray_car_paint/ ale troche zmodyfikowane bo sztucznie to wyglądało pozatym gi + źródła światła to strasznie jasno wychodzi a nie umiem tak ustawiać zeby było ok. dlatego jest jak jest. ;)
Napisano 20 Listopad 200519 l Euzebi -> zapewniam cię że kola są zdecydowanie za duże, przy takich kołach twoj samochod by nie ujechał... one się stykają z obudową... patrz: miniaturka
Napisano 20 Listopad 200519 l hehe... no i sam obalasz swoje bezpodstawne twierdzenie... nie widzisz ze na pierwszym twoim zdjęciu cale kolo jest w czasie skręcania, a na drugim widac wyraźnie szparę między oponą a karoserią. w twoim modelu opona i karoseria ocierają się o siebie, nie ma zadnej szpary... przypatrz się mojej miniaturce. pozdr
Napisano 21 Listopad 200519 l sam model nawet w porzadku, rowki troche za slabo zchaferowane, slaby lakier, napisy na oponach, material szyb i w ogole moglbys wiecej posiedziec nad renderem skoro to vray
Napisano 22 Listopad 200519 l co do kol to hkropinski ma racje, widze ze chciales obnizyc samochod ale nie mozna tego robic zwiekszajac srednice kola tylko obnizajac karoserie ;) a tak poza tym to niezle pozdr.
Napisano 23 Listopad 200519 l Autor oczywiscie ze ma racje koła z deka za duże ale taki mi sie podoba;). a co do plastelinowych wycięć to sprawa jest taka ze komp za słaby na szczeguły, wiec jest wybrakowany. I w sumie ma przypominać chevroleta a nie nim bymć:P