Napisano 19 Maj 200618 l może zacznij już modelowac jakieś otoczenie ? Ładnie idzie, trzymam kciuki :)
Napisano 20 Maj 200618 l kurcze jak zobaczylem sam model pierwsze co sobie pomyslalem ze swietna koncept, i ze ma swietny klimat fantasy.... a ja tutaj czytam ze to jest jakas budowla we Wroclawiu :o tak czy inaczej mi sie podoba. szkoda tylko ze bedzie to odwzorowanie orginalu bo naprawde ta budowla mi super klimat, przynajmniej w twoim wydaniu ;) edit: ps. texturowanie czegos takiego to jest sama przyjemnosc :)
Napisano 20 Maj 200618 l Wypas.. aż dziw że kiedyś budowali piękniejsze budowle a nie odwrotnie :] pozdro
Napisano 20 Maj 200618 l możesz wyrenderować zbliżenie na wnętrze wieży? ściślej na sufit galeryjki :]
Napisano 21 Maj 200618 l ło :) ja cie posądzam o to że nic nie robisz a tu prosze :D ostra jazda ! :P
Napisano 27 Maj 200618 l Autor Vorek - no wlasnie jeszccze nie wiem jak bedzie z tym otoczeniem. to chyba duzo zalezy od kadru, a na tym za bardzo sie nie znam :P no ale od czego są forumowicze?! :D Matys - w realu też świetnie wygląda, nawet jesszcze lepiej. tweety - na poprzednich renderach tam jest tylko prowizorka, czyli prosty walec wrzucony tylko po to, aby w miare sensownie GI sie rozkładało. teraz jest juz konkretniej, ale i tak pełno bugów. po prostu wymodelowanie czegos takiego to był koszmar. moze potem zarzuce jakis blizszy render. a tu jest fotka, na ktorej sie wzorowałem: http://wroclaw.hydral.com.pl/foto/12/12389.jpg wszyscy inni - thx za c&c :]
Napisano 27 Maj 200618 l bardzo fajnie ci idzie, ciągnij tak dalej. p.s nowy komputerek i renderki po 4min. lecą :]
Napisano 10 Lipiec 200618 l Bardzo. Kiedy tekstury ? Btw : tam w środku, w tej dziurze... drewniane rusztowanie + dzwon ? było by miło ^_^
Napisano 11 Lipiec 200618 l Kapcer: wieża ciśnień o jest. tam nigdy nie było drewnianego rusztowania i dzwonu :] mkk3a: widzę, żes się wziął ostro za wizualki a wieża stygnie...
Napisano 11 Lipiec 200618 l Nie było, ale może : D, wieża ciśnień + ratusz, de fakto ten objekt móglby spełniac jeszcze funkcje strażnicy xD
Napisano 11 Lipiec 200618 l Autor mała nieśmiała proba texturowania. wiem ze jest pełno bugów, ale wrzucam, aby pikSar mnie nie zabił :) piksar - to specjalnie dla Ciebie :D
Napisano 11 Lipiec 200618 l mkk3a -> chlopie;) ty wez idz pos tą wieże napstrykaj fotek, porób zdjęcia tekstur i bedzie git, pozdr
Napisano 11 Lipiec 200618 l całkiem fajnie na tym etapie, liczyłeś ile cegiełek wchodzi w realu ? PS. egzekucja zawieszona do odwołania
Napisano 12 Lipiec 200618 l zmienisz teksturki na jakieś bardziej zróżnicowane i bedzie super ale i tak jest b. dobrze
Napisano 27 Grudzień 200618 l 123 proba mikrofonu... piękny model - to już wiesz cegły na bocznej wieży nie są większe niż na głównej wiezy ?
Napisano 27 Grudzień 200618 l tak się zastanawiam... takiego teapota chyba nie widziałem w okolicy :] fajnie, że wróciłeś do tego projektu. czekam na finał Pozdrawiam
Napisano 27 Grudzień 200618 l no nie wierzę...:) Pobrudź troszku te teksturki bo jednolite strasznie :]
Napisano 27 Grudzień 200618 l fajne, tylko nad teksturami jeszcze popracuj (to co wyżej + dach powinien się odróżniać od reszty)