mrkrzysiek Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 pięknie poprostu pięknie yooshi a ten pasek jest w zakładce system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 nie dasz rady z teksturowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 może zacznij już modelowac jakieś otoczenie ? Ładnie idzie, trzymam kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 kurcze jak zobaczylem sam model pierwsze co sobie pomyslalem ze swietna koncept, i ze ma swietny klimat fantasy.... a ja tutaj czytam ze to jest jakas budowla we Wroclawiu :o tak czy inaczej mi sie podoba. szkoda tylko ze bedzie to odwzorowanie orginalu bo naprawde ta budowla mi super klimat, przynajmniej w twoim wydaniu ;) edit: ps. texturowanie czegos takiego to jest sama przyjemnosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Wypas.. aż dziw że kiedyś budowali piękniejsze budowle a nie odwrotnie :] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Matys Swietny modelik, zobaczymy co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 możesz wyrenderować zbliżenie na wnętrze wieży? ściślej na sufit galeryjki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 ło :) ja cie posądzam o to że nic nie robisz a tu prosze :D ostra jazda ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 27 Maj 2006 Autor Share Napisano 27 Maj 2006 Vorek - no wlasnie jeszccze nie wiem jak bedzie z tym otoczeniem. to chyba duzo zalezy od kadru, a na tym za bardzo sie nie znam :P no ale od czego są forumowicze?! :D Matys - w realu też świetnie wygląda, nawet jesszcze lepiej. tweety - na poprzednich renderach tam jest tylko prowizorka, czyli prosty walec wrzucony tylko po to, aby w miare sensownie GI sie rozkładało. teraz jest juz konkretniej, ale i tak pełno bugów. po prostu wymodelowanie czegos takiego to był koszmar. moze potem zarzuce jakis blizszy render. a tu jest fotka, na ktorej sie wzorowałem: http://wroclaw.hydral.com.pl/foto/12/12389.jpg wszyscy inni - thx za c&c :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 bardzo fajnie ci idzie, ciągnij tak dalej. p.s nowy komputerek i renderki po 4min. lecą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 świetny model, robi fenomenalne wrażenie, miłego texowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shark_kk Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Znakomita robota ! respect :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Bardzo. Kiedy tekstury ? Btw : tam w środku, w tej dziurze... drewniane rusztowanie + dzwon ? było by miło ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phrizee Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 piekny model, zobaczymy z texturkami chetnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Kapcer: wieża ciśnień o jest. tam nigdy nie było drewnianego rusztowania i dzwonu :] mkk3a: widzę, żes się wziął ostro za wizualki a wieża stygnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Nie było, ale może : D, wieża ciśnień + ratusz, de fakto ten objekt móglby spełniac jeszcze funkcje strażnicy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 mała nieśmiała proba texturowania. wiem ze jest pełno bugów, ale wrzucam, aby pikSar mnie nie zabił :) piksar - to specjalnie dla Ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 my wiemy , że umiesz lepiej XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 mkk3a -> chlopie;) ty wez idz pos tą wieże napstrykaj fotek, porób zdjęcia tekstur i bedzie git, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 całkiem fajnie na tym etapie, liczyłeś ile cegiełek wchodzi w realu ? PS. egzekucja zawieszona do odwołania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 zmienisz teksturki na jakieś bardziej zróżnicowane i bedzie super ale i tak jest b. dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 123 proba mikrofonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 123 proba mikrofonu... piękny model - to już wiesz cegły na bocznej wieży nie są większe niż na głównej wiezy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 tak się zastanawiam... takiego teapota chyba nie widziałem w okolicy :] fajnie, że wróciłeś do tego projektu. czekam na finał Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 no nie wierzę...:) Pobrudź troszku te teksturki bo jednolite strasznie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 fajne, tylko nad teksturami jeszcze popracuj (to co wyżej + dach powinien się odróżniać od reszty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi